دوست من روحیه گنو/لینوکسی بودن یعنی وقتی به شما میگن فلان بحش رو اشتباه کردین بپزیرین و دلیل معقول بیارین برای حرفتون.
کجا گفته شده که من کدوم بخش رو اشتباه کردم. رفیقمون متلک انداخته که من نوب هستم، اگر امضام رو هم نگاه کنی نوشتم که تازه کارم و ادعایی هم ندارم. شما هم مثل او گیر دادی به اون ۷ -۸ سال و بقیه ماجرا رو نمیبینی.
دوست من همین که شما زود اعصبی شدین خودش اشتباه چون شما به دنبال جواب هستین حالا یکی یه چیزی میگه شما جواب نگرفتید بگید دوستان میشه لطفا بگید مشکل گرافیک چیه ( این که تند برخود کنید جو رو متشنج می کنه فقط و فقط از جواب دور می مونید)
والا اون بالا دلیل معقولی ندیدم.
دلیل معقول از طرف کی ندیدی؟ به لینکی که بالا اوردم نگاه کردی؟ یه باگ تایید شده داریم. در مورد نرمافزار uGet هم همین وضعه.
خوب دیگه اره شما یه باگ از یه نرم افزار دادین نه یک سیستم عامل ( در مورد uGet من توی اوپن سوزه ازش استفاده می کردم نسخه ۱۵.۱ فکر کنم بود و مشکلی نداشتم مشکل دقیقا چی بود ؟ اجرا نشدن؟) این دلیل نمیشه بگید تمام سیستم عامل نا پایداره و این که می نویسید ۷ یا ۸ ساله استفاده می کنید یعنی من حرفیی هستم که به این نتیجه رسیدم و از اونجایی که دوستان به مشکل نخوردن میگن بعید می دونم مشکلی باشه، من که ۳ ساله بدون مشکلم خدایی(بجز یک مورد از سمت بایوس که اونم توی تمام سیستم عامل ها مشترک هستش )
بعد ابدیت و ری استارت سیستم من دچار مشکل نمیشه
ولی سیستم من دچار مشکل شده و این معنیش این نیست که چون برای شما اتفاق نیفتاده پس ادعای من بی معنیه.
نه دوست من من ادعای شما رو رد نمی کنم ولی نه خطای رو فرستادین نه چیزی که من بدونم دقیقا بعد ری استارت و ابدیت چی شده
لطفا اون لینک که دادم مطالعه کنید.(دوست من ، همیشه بعد از بروزرسانی فایل هایی از توزیع قبل یا بهتر بگم بعد از ابگرید فایل هایی باقی می مونه که بهتره پاک بشن تا سیستم دچار کندی نشه)
حالا بگذریم که ما اطلاع نداریم چه نرم افزار هایی نصب کردین یا دقیقا چی بروز شده.
تمام نرمافزارهایی که نصب میکنم از مخازنه و بعد از این مدت هم یادم نمیآد چه نرمافزاهایی بهروز شده اما یادمه که کرنل ۴٫۴ . ۴٫۱۵ جزو آپدیتها بود.
خوب تا اینجای کار که نباید مشکلی وجود داشته باشه.
سعیی کردین نسخه دیگری استفاده کنید ؟(درایور )
بله. از نسخه ۳۴۰.۱۰۴ و ۳۰۴.۱۳۵ روی کرنل ۴٫۴ و ۴٫۱۵
خوب همون طور که گفتم هنوز من نمی دونم دلیل استفاده شما از درایور انحصاری وخارج کرنل چیه گرافیک شما از مدل هایی نیست که نیاز مند درایور انحصاری باشه.
پاک و دوباره نصب کردین.
بله
sudo apt purge nvidia*
خوب بهتره یک بار هم از دستور
sudo apt autoremove
بعد از حذف استفاده کنید.
ودلیل شما برای استفاده از نسخه 16.04 چیه از اونجایی که کاربرای خانگی الان روی 18.10 هستند.
مثلا پایداری بیشتر و اینکه تا زمان اتمام پشتیبانی از ۱۶.۰۴ استفاده کنم و حوصله شخصیسازی دوباره ندارم.
ضمنن، زمانی که اوبونتو ۱۲.۰۴ استفاده میکردم و اوبونتو ۱۴.۰۴ منتشر شد، یه پنجره باز شد و گفت که میتونید مستقیما به نسخه جدید به روز رسانی کنید. بعد از آپگرید از این طریق سیستم به خوبی کار نمیکرد و مشکلات زیادی داشتم. مجبور شدم پاک و دوباره از روی فایل iso نصب کنم.
شاید بعضی دوستان بگن این حرف من غلطه ولی من روی نسخه های با پشتیبانی کوتاه مدت برای استفاده خانگی همیشه راضی تر بودم پاگ ها خیلی خیلی سریع تر رفع میشن چون ابدیت ها سریع تر هستش و این منو بیشتر راضی نگه می داره مثل باگی که گذشته Acpi داشت و الان خبر ازش نیست در صورتی که هنوز روی ۱۶.۰۴ پا بر جا هستش.(در مورد شخصی سازی هم شما می تونید از فایل های کانفیگ خودتون بکاپ بگیرید)
و در نهایت چرا از درایور انحصاری استفاده می کنید گرافیک شما نسخیی نیست که لازم به درایور انحصاری داشته باشه.
همونطور که گفتم من نرمافزارها را از مخازن و درایور را از طریق Additional Drivers نصب کردم.
بعله ولی نسخه درایور شما انحصاریه که قطعا توی ادامه این تایپیک اطلاعات بیشتری کسب می کنید.
این باگ ها و مشکلات معمولا بخاطر انویدیا و عرضه نکردن درایور درست توی کرنل هستش.
چون ساخت دار کرنل یکپارچه به این شکله که درایور ها توی کرنل باید عرضه بشن.
در مورد نرمافزار uGet چطور؟ آیا اجرای دستور خاموش کردن هم باید باعث به هم ریختن سیستم بشه؟
خیر همون طور که گفتم برای من با دستور خاموش و روشن سیستم دچار مشکل نمیشه و این یک مشکل عجیب هستش که شما هم ازش اطلاعات کاملی نمیدید.
در مورد دانلود منیجر هم من persepolis dm رو به شما پیشنهاد می کنم که مدت هاست جایگذینی برای بقیه دانلود منیجر ها شده.