انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید لپ تاپ  (دفعات بازدید: 2753 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mirane

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
خرید لپ تاپ
« : 21 امرداد 1389، 07:09 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان . میخوام لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز بخرم و بعدا در کنار ویندوز اوبونتو نصب کنم . چون در مورد لینوکس تازه کارم لطفا هر نکته مهمی در این مورد به نظر دوستان میرسه بفرمایند تا در خرید و استفاده لپ تاپ مد نظرم باشه . پیشاپیش ممنون از پاسخ ها .

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: خرید لپ تاپ
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1389، 10:36 ق‌ظ »
من الان یه lenovo t410 دارم و کاملا با opensuse سازگاری نشون داده
ولی سه تا مشکل داره...اون ال.ای.دی مربوط به وضعیت wifi بعد از اتصال به شبکه همه‌ش چشمک میزنه،در صورتی که تو ویندوز روشن باقی میمونه و چشمک هم نمیزنه
کارت گرافیکش مال خود اینتله و طبعا اگه اهل بازی باشید باهاش حال نخواهید کرد(من خودم اهل بازی نیستم پس مشکلی با اینش ندارم)
ظاهرش مث تانک میمونه،بدون هیچ ظرافت خاصی...اگه زیبایی لپ‌تاپ براتون مد نظر باشه،توصیه‌ش نمیکنم

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1389، 01:59 ب‌ظ »
پیشهاد من هم lenovo است.  lenovo به استحکام و پایداری و خرکاری (ببخشید اصطلاح مناسبتری براش پیدا نکردم) معروفه. در مقابل ظاهرش کمی نخراشیده و کم ظرافت هست از نظر بعضی ها ولی من خودم با ظاهرش مشکل ندارم. به هر حال خط  تولیدش همون خط تولید IBM هست و از این لحاظ از نظر مهندسی عقبه خوبی داره.
کلا در دنیای لینوکس معتقدند ۳ برند lenovo، HP، و DELL سازگارترین لپتاپها با لینوکس هستند.
شنیدم که Vaio خیلی خوب با لینوکس تا نمی کنه.

Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1389، 02:55 ب‌ظ »
hp هم که میگن جوش میاره.

در این مورد هم حتما تحقیق کن نتیجشو بگو.

آفلاین Mirane

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1389، 03:38 ب‌ظ »
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14730.0/topicseen.html
ممنون از راهنمایی عزیزان . در مورد lenovo زیاد نشنیدم . اما Dell رو زیاد توصیه میکنن . به هر حال حتما تحقیقات بیشتری دراین زمینه میکنم و نتیجه رو نیز در اختیار علاقه مندان قرار خواهم داد .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1389، 07:57 ب‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین silica

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #7 : 05 آبان 1389، 07:31 ب‌ظ »
با سلام
میخوام یه لپ تاپ لنوو بخرم حدود 700 تا 800 تومن . چه نوعی بگیرم که با لینوکس سازگار باشه ؟ ( g550 , g460 , g560 )
( زمان ماندگاری شارژ باتری زیاد باشه و در ضمن از اینترنت هم زیاد استفاده میکنم )
و یه سئوال دیگه آیا میشه قطعات لپ تاپ را عوض کرد و یا قطعه ای مثل کارت tv و یا dvb و یا faxmodem روی آن نصب کرد ؟
باسپاس
الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #8 : 05 آبان 1389، 08:34 ب‌ظ »
Acer  هم یادتون باشه
من خودم دارم و هر توزیعی نصب کردم بدون مشکل همه سخت افزار ها رو شناخته و هیچ رقص شتری در نیاورده
۷-۸ تا رفیق دارم اونا هم  Acer لینوکس نصب کردن و  هیج مشکلی نداشتن
در ضمن اکثر مدل های Acer قطعات قابل تعویض دارند
رم - هارد و ....
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #9 : 05 آبان 1389، 08:50 ب‌ظ »
سیستم عامل لینوکس قادر به شناسایی تمام سخت افزار های موجود  کامپیوتر می باشد ولی اگه می خواهی سیستم عامل مکینتاش نصب کنی حتما . حتما .حتما از لب تاب اپل استفاده کن

آفلاین boozarjmehr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
« پاسخ #10 : 06 آبان 1389، 12:48 ب‌ظ »
من هم از Suzuki استفاده میکنم خیلی خوب راه میاد
کسای دیگه ای رو هم دیدم که کاملا لینوکسی ان و اصلا ویندوز ندارن و با سوزوکی خیلی راحتن

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #11 : 06 آبان 1389، 12:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
ولی سه تا مشکل داره...اون ال.ای.دی مربوط به وضعیت wifi بعد از اتصال به شبکه همه‌ش چشمک میزنه
این مشکل(البته اگه بشه بهش گفت مشکل)قابل رفعه
# echo "options iwlcore led_mode=1" >> /etc/modprobe.d/modprobe.conf
# rmmod iwlagn
# rmmod iwlcore
# modprobe iwlcore
# modprobe iwlagn

با تشکر از ویکی پربار آرچ‌لینوکس

آفلاین silica

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #12 : 09 آبان 1389، 12:11 ب‌ظ »
با سلام
لپ تاپ لنوو g560 با cpu 5i بهتره یا g460 با cpu 3i ؟
بعضی از g560 ها هم cpu 3i دارند . در ضمن اختلاف قیمت هم کم است . ( گاها شنیده ام که cpu 3i بهتره . نظر شما چیست ؟ )
سپاس
الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #13 : 09 آبان 1389، 03:19 ب‌ظ »
با سلام
لپ تاپ لنوو g560 با cpu 5i بهتره یا g460 با cpu 3i ؟
بعضی از g560 ها هم cpu 3i دارند . در ضمن اختلاف قیمت هم کم است . ( گاها شنیده ام که cpu 3i بهتره . نظر شما چیست ؟ )
سپاس
از کجا شنیدین Core i3 بهتر از Core i5 هست؟!! تنها برتری که Core i3 داره مصرف توان کمتر و درنتیجه عمر باطری بیشتر هست وگرنه از لحاظ پرفورمنس Core i5 تکنولوژی Turbo Boost داره که در مواقع idle بودنِ یکی از هسته ها اون رو shutdown میکنه و جریان اون رو میده به هسته فعال و اورکلاکش میکنه، بسته به مدلِ CPUتون بین ۴۰۰ ۵۰۰ مگاهرتز تا ۱ گیگاهرتز اورکلاک میشه CPU! و این در پرفورمنس لپتاپ شما به شدت موثره. Core i3ها GPU اینتگریتد هم دارن که اگر به جای GPU خارجی و جدا از اون استفاده بشه بازم مصرف توان کمتر میشه و عمر باطری بیشتر. اما بنده به شخصه توصیه میکنم حتما لپتاپی بگیرید که GPU جدا داشته باشه، واسه تماشای HD و همچنین جلوه های گرافیکی خیلی بهتره.

ایشالله چند ماه دیگه که لپتاپ‌های با CPU سندی بریج اینتل بیان به بازار اونوقت میتونید کاملا بی خیال GPU جدا بشین (مگر اینکه گیمر حرفه ای باشید)
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1389، 03:28 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین abfat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
« پاسخ #14 : 09 آبان 1389، 05:14 ب‌ظ »
من dell inspairon n5010 دارم خوب کار میکنه.اهل نیم بازی هم باشید با ati 5470 میتونید بگیمید.در کل خوبه اما تحت فشار یه خورده گرمه اما تو این رنج قیمت با امکاناتی که داره تکه.فقط مودم dial نداره اما با کانفیگ 4GB ram و Core i3 و 320 هارد و اون گرافش به نظرم تکه.اما خر کاریشو نمیدونم من 2ماه دارمش.مثل حیوان نجیب خر ازش کار کشیدم.الان مدت 86 ساعته که خاموش نشده.اما از 5 ساعت پیش صداش یه کوچولو زیاد شده