انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در استفاده از لینوکس  (دفعات بازدید: 12966 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
  • ارسال: 133
    • برنامه نویسی ارکید
مشکل در استفاده از لینوکس
« : 28 امرداد 1397، 12:35 ب‌ظ »
درود دوستان...
متاسفانه لینوکس در چند سالی پیشرفت کرده ولی پایداری خوبی نداشته است که بنده چند تا از توزیع های مثل آرچ و لایت و مینت و مانجارو و المنتری و چند تای دیگه امتحان کردم و در طول یک ماه استفاده در سیستم شخصی کامپیوتر لینوکس هایی که امتحان کردم می پرید ....

از بس لینوکس ها مشکل دارن همیشه به ویندوز مهاجرت می کردم...
دوستان من لینوکس برای پروژه های برنامه نویسی نیاز دارم و مهترین چیز آن پایداری خوب و لگ کمتر باشه و نه اینکه یک ماه استفاده لینوکس بپره...

ممنون میشم جواب بدید
برنامه نویسی ارکید
https://orchiddev.ir

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : مشکل در استفاده از لینوکس
« پاسخ #1 : 28 امرداد 1397، 02:57 ب‌ظ »
سلام...
از اونجاییکه کلی مشکلتون رو توضیح دادید من هم کلی جوابتون رو می دم

مشکل از خودتونه و سیستم عاملی که استفاده می کنید هیچ مشکلی نداشته (من یک سال و نیمه اوبونتو 16.4 دارم نه تعویض کرده نه بروزرسانی )
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #2 : 28 امرداد 1397، 03:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
توزیع های مثل آرچ و لایت و مینت و مانجارو و المنتری

هیچ کدوم اینها توزیع های پایدار محسوب نمیشند، البته پایدار هستند منتهی نه برای اشخاصی که خیلی با سیستم ور میرند، توزیع های پایدار موارد زیر هستند:

* دبیان
* CentOS
* openSUSE
* Fedora
* Ubuntu LTS

اون دو تای اول پایداری بسیار بالایی دارند، سه تای پایینی یکم کمتر.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1397، 05:48 ق‌ظ »
من مدت زیادی هست که آرچ دارم و تا به حال مشکل خاصی نداشتم؛ مشکل از خودتونه باید سعی کنید جای حذف کردن صورت مسئله، مشکل‌تون رو حل کنین :)

هیچ کدوم اینها توزیع های پایدار محسوب نمیشند، البته پایدار هستند منتهی نه برای اشخاصی که خیلی با سیستم ور میرند، توزیع های پایدار موارد زیر هستند:

* دبیان
* CentOS
* openSUSE
* Fedora
* Ubuntu LTS

اون دو تای اول پایداری بسیار بالایی دارند، سه تای پایینی یکم کمتر.
البته فکر نمی‌کنم CentOS برای کامپیوترهای خانگی مناسب باشه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
« پاسخ #4 : 29 امرداد 1397، 07:39 ق‌ظ »
تا پایداری از نظر هر شخص چی باشه
بنظر من ویندوز هم پایداری نداره!!!
فقط یکم باش ور بری نابود میشه.
همانطور که با ویندوز کار بکنی با مشکلاتش بیشتر آشنا میشی و بهتر میتونی رفعشون کنی، در توزیع های گنو لینوکس هم داستان همینه فقط باید وقت بزاری.
freedom

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #5 : 29 امرداد 1397، 08:34 ق‌ظ »
همانطور که با ویندوز کار بکنی با مشکلاتش بیشتر آشنا میشی و بهتر میتونی رفعشون کنی، در توزیع های گنو لینوکس هم داستان همینه فقط باید وقت بزاری.
صد تا لایک داره این پست، قبلا از استفاده از گنو/لینوکس از ویندوز XP استفاده میکردم، مصیبتی بود! ;D
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #6 : 03 شهریور 1397، 07:17 ب‌ظ »
درود دوستان...
همین سه روز پیش لوبونتو نصب کردم و تنظیمات به خوبی اعمال کردم و دو روزی که باهات ور رفتم با نصب نرم افزارهای مانند مرورگز اپرا و استودیو کد و lamp همه چیز خوب پیش رفت..
البته لوبونتو نسخه ۱۷.۱۰ نصب کردم که آپدیت ۱۸.۰۴ آمد سریعا اقدام به اپدیت کردم و همه چیز خوب پیش رفت ولی چند ساعتی که با لوبونتو ور می رفتم با باز کردن فایل منیجر لوبونتو باعث شد کل میزکار با همه آیکون ها و استارت آن ناپدید بشه و با خودم فکر می کردم که میزکار باگ داره و هنگ می کنه و حالا با راه اندازی مجدد آن بله دیدم که لوبونتو کامل پرید و دیگه نمیشه بالا آورد...

حالا که روی گراب ویندوز ۱۰ برای هارد اول دارم خدا وکیلی با چندین بار آپدیت شدن آن در دو سال هنوز تونسته پایداری خودشو نشون بده ولی دو سال از ویندوز ۱۰ مشکلی نداشتم ولی مقداری توی میزکار ویندوز هنگام کار کردن باگ داشت...

حالا چرا لینوکس توی دو روزه در مقابل ویندوز ۱۰ که دو سال روی سیستم دارم بپره و هنوز نتونسته پایداری مناسبی داشته باشه...خودم بدبخت چندین لینوکس امتحان کردم هیچ کدوم پایداری خوبی ندارن که بشه چند ماهی باهات کار کنم..
برنامه نویسی ارکید

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #7 : 03 شهریور 1397، 07:20 ب‌ظ »

حرف شما درست ... ویندوز با اینکه آپدیت های که ارایه می کنه به صورت کنترل شده هستش و کمتر خرابی ازش می ببینیم ولی لینوکس با یک آپدیت کامل من انجام دادم همه چیز تمام کرد....
برنامه نویسی ارکید

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #8 : 03 شهریور 1397، 07:22 ب‌ظ »
سلام...

مشکل از خودتونه و سیستم عاملی که استفاده می کنید هیچ مشکلی نداشته (من یک سال و نیمه اوبونتو 16.4 دارم نه تعویض کرده نه بروزرسانی )

من دو سال ویندوز ۱۰ روی سیستم دارم و آپدیت هایی انجام میدم ولی هیچ مشکلی پیش نیامد...این مشکل لینوکس است هنوز نتونسته پایداری خوبی بیاره...
شما اگه همین اوبونتو ۱۶.۰۴ به نسخه بالاتر آپدیت کنید ممکنه مشکل منو رو تجربه کنید...
برنامه نویسی ارکید

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #9 : 03 شهریور 1397، 07:30 ب‌ظ »
من دو سال ویندوز ۱۰ روی سیستم دارم و آپدیت هایی انجام میدم ولی هیچ مشکلی پیش نیامد...این مشکل لینوکس است هنوز نتونسته پایداری خوبی بیاره...
شما اگه همین اوبونتو ۱۶.۰۴ به نسخه بالاتر آپدیت کنید ممکنه مشکل منو رو تجربه کنید...
بستگی داره شما چه مشکلی داشته باشید. مثلا کسی توی گنو/لینوکس با کارت گرافیک مشکل داره و برای همین تجربه خوبی نمیتونه داشته باشه و فکر میکنه دیگه کلا توزیع های لینوکسی به درد نمیخورن چون اون این تجربه رو داشته. درصورتی که با یکم سرچ کردن میتونست مشکلش رو حل کنه برای همیشه.
در مورد پایداری من اصلا با حرفتون موافق نیستم. من از ویندوز ۱۰ هم استفاده کردم اما خیلی باگ و مشکل داره. خیلی وقتها به باگ میخورم و مجبور میشم ریستارت کنم. درصورتی که تغییری هم روش ندادم.
اگه من کار هایی که با اوبونتو میکنم توی ویندوز انجام بدم شاید یک روز هم دووم نیاره!

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #10 : 03 شهریور 1397، 07:35 ب‌ظ »
بستگی داره شما چه مشکلی داشته باشید. مثلا کسی توی گنو/لینوکس با کارت گرافیک مشکل داره و برای همین تجربه خوبی نمیتونه داشته باشه و فکر میکنه دیگه کلا توزیع های لینوکسی به درد نمیخورن چون اون این تجربه رو داشته. درصورتی که با یکم سرچ کردن میتونست مشکلش رو حل کنه برای همیشه.
در مورد پایداری من اصلا با حرفتون موافق نیستم. من از ویندوز ۱۰ هم استفاده کردم اما خیلی باگ و مشکل داره. خیلی وقتها به باگ میخورم و مجبور میشم ریستارت کنم. درصورتی که تغییری هم روش ندادم.
اگه من کار هایی که با اوبونتو میکنم توی ویندوز انجام بدم شاید یک روز هم دووم نیاره!

می دونم...اگه قراره توی لینوکس مشکل رو با دست های خودم حال کنم باید کلی سورس های آن بررسی کنم با این که توی دو روز لینوکس ناشی پریده معلوم نیست مشکل از کجا بوده که بتونم موقع بررسی این مشکل رو رفع کنم...
فعلا ویندوز واسم مشکلی پیش نیامده که هم اکنون دارم باهات کار می کنم...
اینو بگم اصلا مشکلی به کارت گرافیک نداشتم!
خودم دارم در به در دنبال لینوکس با پایداری خوب می گردم...
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1397، 07:39 ب‌ظ توسط Cytus »
برنامه نویسی ارکید

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #11 : 03 شهریور 1397، 08:49 ب‌ظ »
سلام...

تا وقتی با 16.04 به مشکلی نخوردم و پشتیبانی تموم نشده حاضر نیستم به 18.04 مهاجرت کنم :)

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #12 : 03 شهریور 1397، 09:04 ب‌ظ »
سلام...

تا وقتی با 16.04 به مشکلی نخوردم و پشتیبانی تموم نشده حاضر نیستم به 18.04 مهاجرت کنم :)
حرف شما متین ...  :) با شما هم نظر هستم ولی مشکلی که لینوکس داره آپدیت ها کنترل شده نیستند!
برنامه نویسی ارکید

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #13 : 03 شهریور 1397، 09:20 ب‌ظ »
سلام...

حرف شما متین ...  :) با شما هم نظر هستم ولی مشکلی که لینوکس داره آپدیت ها کنترل شده نیستند!

البته نه قطعا....این بر می گرده به سیاست انتشار هر نسخه از گنو/لینوکس....
حالا چون اوبونتو رو من به 18.04 ارتقاع میده مشکل گراب دارم دلیل بر این نیست که با بقیه هم همین مشکلو دارم...

شما اگه می خوای از این سیاست ها پیروی نکنی و خودت سیستمتو ببندی که مشکلاتش رو بتونی هندل کنی آرچ نصب کن :)

آفلاین OrchidDev

• Full Member
  • *
    • برنامه نویسی ارکید
« پاسخ #14 : 03 شهریور 1397، 09:24 ب‌ظ »
سلام...

البته نه قطعا....این بر می گرده به سیاست انتشار هر نسخه از گنو/لینوکس....
حالا چون اوبونتو رو من به 18.04 ارتقاع میده مشکل گراب دارم دلیل بر این نیست که با بقیه هم همین مشکلو دارم...

شما اگه می خوای از این سیاست ها پیروی نکنی و خودت سیستمتو ببندی که مشکلاتش رو بتونی هندل کنی آرچ نصب کن :)

من آرچ امتحان کردم وحشتناک توی آپدیت ها مشکل داره...کافیه یک بار آپدیت کنید از آرچ خداحافظی کنید...
به خاطر اینکه توزیع غلطان هستش آپدیت ها کنترل شده نیستند...
برنامه نویسی ارکید