انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: من اوبونتو رو از طریق ویندوز نصب کردم وحالا.  (دفعات بازدید: 1739 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
سلام بچه ها می دونم سوالات زیادی میکنم ولی ببخش من تازه از ویندوز فرار کردم!!!

ببین من اوبونتو رو از طریق ویندوز نصب کردم یعنی با بوت این کار رو نکردم حالا اگر همون
ویندوز رو عوض کنم (کلا درایو c رو پاک کنم) مشکلی برای اوبونتو پیش نمی یاد نمی پره
چون تو انجمن یک چیزی بچه ها راجع به خرابی  می گفتن(win xp)
مرسی
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1389، 01:14 ق‌ظ توسط iman23 »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
من تا حالا این جوری نصب نکردم ولی میدونم که 100 در 100 باید گراب رو تعمیر کنی
توی ویکی مطلبش رو بخون که آمادگی برای تعمیرش داشته باشی
میدونی اوبونتو رو کجا نصب کرد ؟ اگه داخل پارتیشن XP باشه به احتمال قریب به یقین باید اوبونتو رو دوباره نصب کنی  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
نه مطوئن هستم که تو یک درایو دیگه نصبش کردم
از پاسخ ممنون

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
من هم نخستین بار اینگونه نصبیدم ولی نتوانستم اوبونتو را بازبیابم
شاید ایراد کار من بوده ولی نکته اینجاست که هنگامی که باwubi می نصبید اگر درست بیاد داشته باشم به اندازه ی مثلا ۲۰ گیگابایت از آن بخش هارددیسک را بعنوان یک پرونده ( فایل ) از هارد دیسک جدا میکند و شما اگر با دیسک زنده هم دستگاه را boot کنید نمیتوانید به محتویات و درون مایه آن دسترسی داشته باشید

آفلاین parisa.s

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • I want to become an expert in IT
سلام.من همین مشکل واسم اتفاق افتاد.ابونتو رو در یک درایو دیگه نصب کردم و وقتی ویندوز رو عوض کردم هم زمان با اینکه درایو C محتویاتش پاک شد ابونتو من هم گم شد!!!تو همین انجمن پرسیدم سوالم رو با عنوان (بعد از نصب دوباره ویندوز linuxam گم شد)تو صقحه های قبل همین جا بگردین ‍پيداش می کنین چون مال ۲ هفته پیشه(فکر کنم صفحه ۲ باشه).اونجا یک سایت به هم معرفی کردن که  کامل واستون توضیح داده باید چی کار کنین.دقیقاْ عین همون انجام بدین ابونتو دوباره بر می گرده به همین راحتی.جای هیچ نگرانی هم نیست. ;)
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1389، 12:52 ب‌ظ توسط parisa.s »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
واقعا دستتون درد نکنه
تشکر از همه