انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل goldendict در نمایش متن‌های فارسی  (دفعات بازدید: 682 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
مشکل goldendict در نمایش متن‌های فارسی
« : 06 شهریور 1397، 11:41 ب‌ظ »
درود
یه مشکلی که اخیرا در goldendict به وجود اومده نمایش متن‌های فارسی هست که نصف‌شون رو نشون نمیده!
یه عکس هم در مورد این مشکل ضمیمه کردم.
کسی راه حلی براش سراغ نداره؟ یا حتی اگر جایگزینی می‌شناسین که توش بشه از فایل‌های bgl استفاده کرد خیلی خوب میشه معرفیش کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین nino

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • Gitlab
پاسخ : مشکل goldendict در نمایش متن‌های فارسی
« پاسخ #1 : 07 شهریور 1397، 10:14 ق‌ظ »

بله دقیقا این مشکل من هم هست و خیلی رو اعصابه
متاسفانه هر چه هم جستجو کردم جوابی براش پیدا نکردم
ممنون میشم اگر راه حلش رو پیدا کردید یا اگر دوستان راه حلی براش دارن همینجا مطرح کنید
...

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 08 شهریور 1397، 04:53 ب‌ظ »
خب این گولدن دیکت ظاهرا درست بشو نیست و از اونجایی که موقع خوندن مقاله‌ها و کتاب‌های انگلیسی لازمه که همیشه یه دیکشنری زیر دستم باشه و بعضی از کلمات رو معنیش رو در بیارم تصمیم گرفتم یه برنامه‌ی کوچیک بنویسم که این کار رو با استفاده از گوگل ترنسلیت انجام بده و همونجا بهم نشونش بده و گفتم این رو با بقیه هم به اشتراک بذارم شاید کار شما رو هم راه انداخت.
توضیحات کامل‌تر به همراه خود برنامه اینجاست.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #3 : 08 شهریور 1397، 05:25 ب‌ظ »
یکی یک تاپیک زه بود که آخرین نسخه ماژول Qtweb با الفبای فارسی دچار مشکل شده، شاید این مشکل به اون ربط داره.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #4 : 08 شهریور 1397، 06:42 ب‌ظ »
یکی یک تاپیک زه بود که آخرین نسخه ماژول Qtweb با الفبای فارسی دچار مشکل شده، شاید این مشکل به اون ربط داره.
درست نمی‌دونم اما فکر کنم منظورتون مشکل نیم فاصله‌ست، که اگه منظورتون همونه، اون مشکل از خیلی وقت پیش‌ها تو برنامه‌هایی که با Qt نوشته میشن وجود داره. ولی این مشکل حدودا یکی دو ماهه به وجود اومده.
فریدون فرخزاد

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #5 : 08 شهریور 1397، 07:12 ب‌ظ »
خب این گولدن دیکت ظاهرا درست بشو نیست و از اونجایی که موقع خوندن مقاله‌ها و کتاب‌های انگلیسی لازمه که همیشه یه دیکشنری زیر دستم باشه و بعضی از کلمات رو معنیش رو در بیارم تصمیم گرفتم یه برنامه‌ی کوچیک بنویسم که این کار رو با استفاده از گوگل ترنسلیت انجام بده و همونجا بهم نشونش بده و گفتم این رو با بقیه هم به اشتراک بذارم شاید کار شما رو هم راه انداخت.
توضیحات کامل‌تر به همراه خود برنامه اینجاست.

منم یه چیزی با php گزاشتم اینجا که از یاندکس استفاده می کنه ( تحریم google api )
https://github.com/geeksesi/PronunciationWord
برای ترجمه بیشتر از یک کلمه نمی شه ازش انتظار داشت
معنی رو هم توی نوتیفیکیشن سنتر نشون می ده :)
تلفظ کلمه رو هم از گوگل دانلود می کنه و پخش می کنه..
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #6 : 08 شهریور 1397، 08:07 ب‌ظ »
منم یه چیزی با php گزاشتم اینجا که از یاندکس استفاده می کنه ( تحریم google api )
https://github.com/geeksesi/PronunciationWord
برای ترجمه بیشتر از یک کلمه نمی شه ازش انتظار داشت
معنی رو هم توی نوتیفیکیشن سنتر نشون می ده :)
تلفظ کلمه رو هم از گوگل دانلود می کنه و پخش می کنه..
بسیار هم خوب!
فریدون فرخزاد