سلام
ممنون از فرهاد عزیز برای توضیحات خوبشون. فقط منم مناسب دیدم که چند تا نکته رو اضافه کنم.
اول اینکه همون طور فرهاد جان گفتن Nautilus ، توی اوبونتو 17.04 و قبل از اون برای مدیریت بسته های فشرده از file-roller استفاده می کرد ولی از اوبونتو 17.10 به بعد از extension بومی خودش برای مدیریت بسته های فشرده استفاده می کنه که امکانات کمتری نسبت به file-roller داره ولی طبق داکیومنت های گنوم سازگاری بهتری (به دلیل یکپارچگی) با Nautilus داره.
ولی اگه شما بخواین هم چنان از file-roller استفاده کنین کار سختی رو در پیش ندارین فقط کافیه دستورات زیر رو وارد کنین :
echo file-roller -d \$@ > ~/.local/share/nautilus/scripts/File-Roller
chmod +x ~/.local/share/nautilus/scripts/File-Roller
حالا رو هر فایلی (یا چند فایل) که می خواین کلیک راست کنین و از قسمت Scripts گزینه ی File-Roller رو انتخاب کنین و بقیه مراحل هم عین نسخه های قدیم اوبونتو هستش و شما نیاز به انجام کاری خاصی ندارین.
من بیشتر با نسخه cli اوبونتو سرور کار میکنم و قبلا مه اوبونتو 16.04 داشتم مشکلی نداشتم. فکر میکنم از وقتی اومد روی گنوم امکانات فشرده سازی کمتر شده. حالا این مشکل به چه صورت قابل حل شد هست؟ راستی دسترسی به file roller هم ممکن نیست اصلا همچین اپشنی وجود نداره
نه شما که از دستورات خط فرمان استفاده می کنین تفاوتی رو احساس نخواهید کرد و همچنان می تونین از همون ابزارها استفاده کنین