سلام
من و علیرضا به صورت پیام خصوصی داشتیم این مشکل رو دنبال می کردیم که این طور ترجیح داده شد که مشکل به صورت عمومی پرسیده بشه تا دوستان هم بتونم بتونن کمک کنن.
ولی چون اینجا احساس می کنم صورت سوال یکم گنگ پرسیده شده باعث شده دوستان احساس کنن مشکل علیرضا غیرفعال کردن درایور nouveau هستش.
غیرفعال کردن درایور به خوبی انجام می شه (چه با nouveau.modeset=0 از طریق گراب و چه با blacklist nouveau ; options nouveau modeset=0 از طریق modprobe)
مشکل علیرضا اینه که بعد غیرفعال کردن درایور انویدیا فن با تمام سرعت کار می کنه (در واقع کنترل سرعت فن از دسترس خارج می شد) و علاوه بر این مشکل دمای سیستم هم بالا می رفت (که این مورد هم می تونه به کنترل نادرست فن برگرده و باید بررسی بشه)
در ضمن رو سیستم ایشون پکیج های bbswitch و bumblebee و primus و ... نصب نیستش.
من پیشنهاد کردم که از کرنل پارامتر زیر استفاده کنن :
nouveau.modeset=0 pci=noaer acpi_osi=! acpi_osi=\"Windows 2012\" pcie_port_pm=off acpi_backlight=native
و ظاهرا غیرفعال کردن power management باعث شدش که مشکل فن حل بشه ولی مشکل دما همچنان باقی هستش و دما بین 5-10 درجه بالاتر از قبل هستش.
توضیحات بالا رو دادم تا دوستان هم در جریان بحث قرار بگیرن و با هم بتونیم بحث رو پیش ببریم.
@Al!R3Za
علیرضا جان شما سیستم رو با این پارامترهای کرنل بالا بیارین :
modprobe.blacklist=nouveau pci=noaer acpi_osi=\"!Windows 2015\" pcie_port_pm=off
و بعدش خروجی این دستورات رو بدین :
cat /sys/devices/platform/asus-nb-wmi/hwmon/hwmon[[:print:]]*/pwm1
cat /sys/devices/platform/asus-nb-wmi/hwmon/hwmon[[:print:]]*/pwm1_enable
lsmod
cat /proc/cmdline
آپدیت :
بله اینکارو کردم و بعد از نصب ترکید ارچ و الان اوکی شد ، بسته هایی که نصب کردم :
علیرضا جان من متوجه نشدم الان مشکلتون حل شد؟
بسته ی دیگه ای هم لازم بوده ؟ طبق چیزی که من توی ویکی خوندم همین بسته ها برای من کفایت میکنه حالا نمیدونم شاید چون زبانم ضعیفه اشتباه کردم ...
چون بعد از نصب موقعی که سرویس ها داشتن بالا می اومدن صفحه مانیتور خاموش میشد و هیچ کلیدی کار نمیکرد و من مجبور شدم chroot کنم ...
عموماً تو نصب درایور انویدیا توصیه می شه که کتابخونه ی 32 بیتی multilib هم برای مدیریت بهتر نرم افزارهای 32 بیتی نصب بشن (lib32-nvidia-utils)
ولی این مشکل شما به اون کتابخونه ی 32 بیتی ربطی نداره
در واقع برای اینکه گرافیک انحصاری انویدیا توسط Xorg تشخیص داده بشه شما دو راه دارین :
1.استفاده از bumblebee برای مدیریت متغیر گرافیک ها :
https://antergos.com/wiki/hardware/bumblebee-for-nvidia-optimus/2.ست کردن ثابت گرافیک انویدیا (که در این صورت امکان سوییچ بین گرافیک ها در تنظیمات انویدیا وجود نخواهد داشت)
1.اول باید فایل زیر رو بسازین :
nano /etc/X11/xorg.conf
و بعدش محتوی زیر رو توش قرار بدین :
Section "Module"
Load "modesetting"
EndSection
Section "Device"
Identifier "nvidia"
Driver "nvidia"
BusID "1:0:0"
Option "AllowEmptyInitialConfiguration"
EndSection
و این خطوط رو هم توی استارت آپ DM تون باید قرار بدین (مثلاً برای sddm این فایل هستش /usr/share/sddm/scripts/Xsetup )
xrandr --setprovideroutputsource modesetting NVIDIA-0
xrandr --auto
xrandr --dpi 96
برای مثال برای نصب گرافیک انویدیا در دبیان این لینک رو نیگا کنین :
https://wiki.debian.org/NvidiaGraphicsDriversپ.ن:برای ست کردن ثابت گرافیک از nvidia-xconfig استفاده نکنین چون تو خیلی از موارد (عین 960m) کانفیگ درستی نداره و سیستم بالا نمیاد.