انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل اساسی در اوبونتو بعد از حذف پکیج libpango  (دفعات بازدید: 406 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
سلام دوستان وقت بخیر
مشکلی برای سیستم بنده به وجود آمده . بعد از حذف پکیج libpango-1.0-0 ، تعداد زیادی از پکیج های سیستمی و میزکار سیستم به صورت آبشاری حذف شدند (بدون دخالت من)
و بعد از آن میزکار اصلا بالا نیامد و فقط در محیط متنی قادر به لاگین بودم. و از آنجایی که کار اورژانسی با سیستم داشتم ، راه حلی را انتخاب کردم که سیستم احیا شد اما نه به طور کامل و صحیح.
راه حل این بود که کلیه فایل های مسیر /usr/ از فلش بوتیبل شده اوبونتو را به دایرکتوری usr سیستم خودم ، کپی و جایگذاری کردم. و نتیجه این بود که با میزکار وارد سیستم شدم اما ایرادات زیادی به وجود آمد. از جمله اشکال در بعضی برنامه ها و برنامه ای از طریق ترمینال نصب نمیشود و...
تصمیم گرفتم میزکار اوبونتو را با این دستور  دوباره نصب کنم :
sudo apt install --reinstall ubuntu-desktop
که با این پیغام رو برو شدم :

Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
0 upgraded, 0 newly installed, 1 reinstalled, 0 to remove and 0 not upgraded.
4 not fully installed or removed.
Need to get 0 B/3,800 B of archives.
After this operation, 0 B of additional disk space will be used.
(Reading database ... 254906 files and directories currently installed.)
Preparing to unpack .../ubuntu-desktop_1.417_amd64.deb ...
Unpacking ubuntu-desktop (1.417) over (1.417) ...
Setting up keyboard-configuration (1.178ubuntu2.7) ...
Your console font configuration will be updated the next time your system
boots. If you want to update it now, run 'setupcon' from a virtual console.
update-initramfs: deferring update (trigger activated)
cp: cannot create regular file '/cdrom/casper/initrd.gz.new': No such file or directory
dpkg: error processing package keyboard-configuration (--configure):
 installed keyboard-configuration package post-installation script subprocess returned error exit status 1
Setting up initramfs-tools (0.130ubuntu3.1) ...
update-initramfs: deferring update (trigger activated)
cp: cannot create regular file '/cdrom/casper/initrd.gz.new': No such file or directory
dpkg: error processing package initramfs-tools (--configure):
 installed initramfs-tools package post-installation script subprocess returned error exit status 1
Setting up ubuntu-desktop (1.417) ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of console-setup-linux:
 console-setup-linux depends on keyboard-configuration (= 1.178ubuntu2.7); however:
  Package keyboard-configuration is not configured yet.

dpkg: error processing package console-setup-linux (--configure):
 dependency problems - leaving unconfigured
No apport report written because the error message indicates its a followup error from a previous failure.
                                                                                                          dpkg: dependency problems prevent configuration of console-setup:
 console-setup depends on console-setup-linux | console-setup-freebsd | hurd; however:
  Package console-setup-linux is not configured yet.
  Package console-setup-freebsd is not installed.
  Package hurd is not installed.
 console-setup depends on keyboard-configuration (= 1.178ubuntu2.7); however:
  Package keyboard-configuration is not configured yet.

dpkg: error processing package console-setup (--configure):
 dependency problems - leaving unconfigured
No apport report written because MaxReports is reached already
                                                              Errors were encountered while processing:
 keyboard-configuration
 initramfs-tools
 console-setup-linux
 console-setup
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

از اوبونتو ۱۸.۰۴ استفاده میکنم و میزکار گنوم.
دوستان لطفا اگر راه حلی در این مورد دارید و یا قبلا با این مشکل روبرو شده اید به بنده کمک کنید.
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1397، 06:05 ق‌ظ توسط mostafa-ir »
Mostafa Efafi

آفلاین looji

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • i'm in dream
    • mylinuxstudio.mihanblog.com
پاسخ : مشکل اساسی در اوبونتو بعد از حذف پکیج libpango
« پاسخ #1 : 26 شهریور 1397، 12:16 ق‌ظ »
فکر می کنم دیتا بیس پکیج منیجر شما خراب شده یعنی فکر می کنه پکیج هایی با فایل های تعریف شده خودشون نصب هستن در صورتی که شما اون ها رو حذف کردید یا ....
را حل شما به نظر من اینه که یا می تونید کلا بی خیال پکیج منیجر بشید و تا آخر تمام بسته ها رو دستی دانلود کنید فایل هاشون رو دونه دونه بخونید به چه دردی می خورن و دستی کپی کنید که (شدنی هست ولی شوخی محسوب میشه  ;D )

شما یک بار سیستم عامل رو از اول نصب کنید خیلی بهتر و سریع تره

و این که گفتید اون پکیج خودش به علت یک پکیج دیگه پاک شده : مثلا بعضی موقع ها بعضی از برنامه ها نیاز به ورژن خاصی از یک پکیج داردن و از طرفی هم اون پکیج برای کل سیستم مهم هست برای همین موقع نصب اون برنامه اون پکیج مهمه به ورژن دیگه ای تغییر می کنه ... و وقتی که شما اون رو پاک می کنید پکیج مهمه هم باید به ورژنی که قبلا بود دوباره تغییر کنه ... ولی متاسفانه بعضی موقع ها به دلیل های مخلفی این اتفاق نمیفته ... یعنی پکیج قبلی پاک میشه ولی جدیدش نصب نمیشه یا اصلا نصب میشه ولی پکیج قبلی تنظیماتی به جا گذاشته که اینیکی با اون به مشکل می خوره ... (یکی از دلایلی که من از توزیع اوبونتو خوشم نمیاد دقیقا همین مورد هستش که برای من زیاد اتفاق میفته مخصوصا وقتی که بعضی لایبرری ها و برنامه ها make install می کنم و فایل های جدید روی فایل های قدیمی کپی می شن یا یک فایل به فولدر های زیر مجموعه یک پکیج اضافه میشه 100٪ پکیج منیجر با اون مشکل پیدا می کنه  ](*,) ](*,) )
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1397، 12:21 ق‌ظ توسط looji »
$$$$$$$$__$$$________$$$_____$$$_____$$$
$$$$$$$$$__$$$$$____$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$
$$$________$$$_$$__$$_$$$__$$$____$$$____$$$
$$$________$$$___$$___$$$__$$$___________$$$
$$$$$$$$___$$$________$$$___$$$_________$$$
$$$________$$$________$$$____$$$_______$$$
$$$$$$$$$__$$$________$$$______$$

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
پاسخ : مشکل اساسی در اوبونتو بعد از حذف پکیج libpango
« پاسخ #2 : 31 شهریور 1397، 07:01 ب‌ظ »
فکر می کنم دیتا بیس پکیج منیجر شما خراب شده یعنی فکر می کنه پکیج هایی با فایل های تعریف شده خودشون نصب هستن در صورتی که شما اون ها رو حذف کردید یا ....
را حل شما به نظر من اینه که یا می تونید کلا بی خیال پکیج منیجر بشید و تا آخر تمام بسته ها رو دستی دانلود کنید فایل هاشون رو دونه دونه بخونید به چه دردی می خورن و دستی کپی کنید که (شدنی هست ولی شوخی محسوب میشه  ;D )

شما یک بار سیستم عامل رو از اول نصب کنید خیلی بهتر و سریع تره

و این که گفتید اون پکیج خودش به علت یک پکیج دیگه پاک شده : مثلا بعضی موقع ها بعضی از برنامه ها نیاز به ورژن خاصی از یک پکیج داردن و از طرفی هم اون پکیج برای کل سیستم مهم هست برای همین موقع نصب اون برنامه اون پکیج مهمه به ورژن دیگه ای تغییر می کنه ... و وقتی که شما اون رو پاک می کنید پکیج مهمه هم باید به ورژنی که قبلا بود دوباره تغییر کنه ... ولی متاسفانه بعضی موقع ها به دلیل های مخلفی این اتفاق نمیفته ... یعنی پکیج قبلی پاک میشه ولی جدیدش نصب نمیشه یا اصلا نصب میشه ولی پکیج قبلی تنظیماتی به جا گذاشته که اینیکی با اون به مشکل می خوره ... (یکی از دلایلی که من از توزیع اوبونتو خوشم نمیاد دقیقا همین مورد هستش که برای من زیاد اتفاق میفته مخصوصا وقتی که بعضی لایبرری ها و برنامه ها make install می کنم و فایل های جدید روی فایل های قدیمی کپی می شن یا یک فایل به فولدر های زیر مجموعه یک پکیج اضافه میشه 100٪ پکیج منیجر با اون مشکل پیدا می کنه  ](*,) ](*,) )

ممنونم دوست عزیز از پاسختون
همونطور که گفتم با روشی تعدادی از پکیج ها رو تعمیر کردم اما مشکلات جدیدی به وجود اومده که برای رفع اون مشکلات ، این پرسش رو مطرح کردم.
میشه لطفا اگر اطلاع دارید بگید کدوم پکیج هامثل libpango هستند و با حذف یا تغییر در اونها تعداد زیادی از پکیج های سیستمی و مربوط به میزکار دچار مشکل میشن؟
واینکه شما از چه توزیعی استفاده میکنید که این مشکل در اون توزیع رفع شده؟
Mostafa Efafi

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
درود بر تو

به دردسرش نمی‌ارزه. اوبونتو رو از اول نصب کن. وقتی فایل‌ها رو کپی کردی تمامی permissionها خراب شدن، چون دستی کپی کردی.