ولی سوال اینجاست چرا من بشینم این قالب رو درست بکنم درحالیکه شرط تائید اون اینه که شما یا یکی دیگه از مدیرا خوشش بیایید ؟
اصراری نیست که کمک کنید، ولی این یکی از اولویتهایی هست که در برنامهٔ ما هست و کمک شما میتونه به روند کارها سرعت بده. وقتی کمکی نمیشه، خب خودمون با محدودیت زمانیای که داریم انجام میدیم، ولی اینکه کمکی در سرعت بخشیدن کارها نکنید و از پایین بودن سرعت کار ما شکایت کنید، بیانصافی هستش
خب با وجود اینکه جواب هیچ سوال دیگه ای رو نمی دهید و کلا ما تو پیچ هستیم ولی
با این حرفتون موافقم ولی مشکل من که از نوشته های اون تاپیکتون برداشت کردم اینه که شما یه طرح بصری یا موجود نشون ندادید که از روش بسازیم...
من توانایی و وقت انجام این کار رو دارم...ولی متاسفانه یا خوشبختانه ۲ سالی هست دیگه علاقه ای به تمرکز و فکر روی پوسته و طراحی پوسته هیچ سایتی ندارم ( قبلا خیلی این کار رو انجام می دادم ) الان سمت سرور کار می کنم ولی اگه شما طرح خاصی مدنظرتون باشه من حاضرم انجام بدم...فقط لطف کنید در مورد طرحی که می خواهید پیاده کنید نظر بدید یا حداقل یه تاپیکی راه بندازید نظر کاربرا رو در مورد پوسته و ظاهر سایت دریافت کنید تا براساس اون یک پوسته بهینه و خوب با سلیغه کاربرا ساخته بشه... ممنون