سلام، ممنون شما خوبی علی خان؟
ممنون میلاد جان.
فعلا که ایشون تونسته با DNS Proxy مشکل خودش رو حل کنه و میبینیم که ربطی به کرنل نداره:
بله مشکل ایشون حل شدش (و فکر کنم اون تعویض مخازن رو هم برای اطلاعات عمومی می خواستن) و دقیقاً به خاطر همین گفتم اون سری راه ها (که توشون نصب dnscrypt-proxy هم بودش) برای بعضی از دوستان جواب می ده برای بعضی دیگه نه.
در مورد کرنل هم
اولین بار که توی این انجمن ، این مورد رو شنیدم برای خودمم عجیب بودش ولی بعدش که چند نفر دیگه هم گفتن با استفاده از لیبره مشکلشون حل شده با خودم گفتم شاید درایور یا چیز غیرآزادی وجود داره که باعث تداخل می شه و این مشکل رو پیش میاره (واقعاً نمی دونم و خودم به دلیل عدم هم خوانی با سخت افزارم سراغ لینوکس-لیبره نرفتم تا الان)
من خودم هیچ وقت این مشکل رو نداشتم که بتونم دقیق بررسی کنمش ولی طبیعتا باید این جور مواقع مرحله به مرحله پیش بریم ببینیم کدوم یکی از روشهایی که خودتون هم اشاره کردید میتونه مشکل رو حل کنه، مشکل اینکه اینقدر پست بر اساس نظرات شخصی زده و بعضا راهنمایی اشتباه میشه که فرد احساس میکنه بعیده با این وضعیت مشکل صاحب موضوع بر طرف بشه.
برای مثال برادشت من اینکه ایشون dns ها رو نتونسته تو مرحله اول به درستی تغییر بده. چون روشی که انتخاب کرده برای اینکار در اوبونتو اشتباهه...
من تمام سیستم هام از پایه تنظیم و شخصی سازی شده هستند و ممکنه دلیل اینکه مشکلی نداشتم همین باشه، فرصت کنم یک نسخه عادی نصب و بررسی میکنم مسئله رو...
منم دقیقاً مثل شما هستم و دبیان sid رو از طریق mini.iso نصب کردم و مشکلی با ایرانسل ندارم ولی لپ تاپ دو تا از دوستانم (هر دو اوبونتو دارن) این مشکل رو داشتن یکیش رو با تغییر mtu تونستم حل کنم ولی اون یکی رو هر کاری کردم نتونستم حل کنم و الان برای اون سایت های مشکل دار از Tor استفاده می کنه.
در مورد روند حل مشکلم باهاتون موافقم نباید صرفاً براساس تجربه ی شخصی نظر داده بشه و باید مرحله به مرحله و با گرفتن خروجی از کاربر مشکل رو جلو ببریم
ولی خب در مورد dns شاید توی یکی از مراحل پیاده سازی اشتباه کرده باشن وگرنه تمام راه ها (حداقل به صورت موقت) dns رو ست می کنن و باید جواب می گرفتن
مثلاً تو راه اول تا زمانی که network-manager ری استارت نشه و یا resolvconf رو آپدیت نکنن ، فایل /etc/resolvconf/run/resolv.conf و در نتیجه /etc/resolv.conf تغییر نمی کنه.
و یا تو راه دوم nameserver به عنوان nameserver سوم ست می شه و در صورتی که دوتای اول time out بدن اون nameserver مورد استفاده قرار می گیره.
و تو راه بهتری که خود شما زحمتش رو کشیدین ، dns گوگل به صورت کامل و توسط network-manager ست می شه.
و در کل هر کدوم از این راه ها رو اگه به درستی انجام داده باشن ، حداقل به صورت
موقت باید جواب می گرفتن مگه اینکه مشکل از یه جای دیگه باشه.