انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در راه اندازی اندروید استودیو  (دفعات بازدید: 906 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
مشکل در راه اندازی اندروید استودیو
« : 21 شهریور 1397، 07:05 ب‌ظ »
سلام دوستان
من ۱ هفتست دارم تلاش میکنم اندروید استودیو رو تو اوبونتو ۱۸.۰۴ راه اندازی کنم اما نمیشه .کلی تو انواع سایت های ایرانی و خارجی گشتم ولی نمیشه.اخرین ورژن اندروید استودیو 3.1.4 رو از خود سایت اصلی دانلود کردم ولی وقتی ران میکنم میزنه no android sdk found .

فک کنم عکسها نشون میدن که مشکل کجاست . لطفا راهنماییم کنید ممنون

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : مشکل در راه اندازی اندروید استودیو
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1397، 07:42 ب‌ظ »
سلام
همون‌طور که می‌دونین ایران از سوی گوگل تحریمه و منطقا نمی‌تونین به متعلقات اندروید استودیو از ایران دسترسی داشته باشین.
تنظیمات پراکسی‌تون رو دیدم چرا پورت رو گذاشتین روی 9052؟ اگر می‌خواین از تور استفاده کنین پورت پیش‌فرض تور 9050 هست مگر اینکه خودتون تغییر داده باشینش.
با توجه به اینکه تور سرعت خیلی مناسبی نداره و اگه به تعداد زیادی از این تعلقات نیاز داشته باشین، دانلود کردن با تور واقعا سخته من توصیه می‌کنم در اندروید استودیو از این سرویس استفاده کنین.

همچنین بد نیست یه نگاهی به این تاپیک هم بندازین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین ho3yn89

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #2 : 22 شهریور 1397، 12:07 ب‌ظ »
سلام
همون‌طور که می‌دونین ایران از سوی گوگل تحریمه و منطقا نمی‌تونین به متعلقات اندروید استودیو از ایران دسترسی داشته باشین.
تنظیمات پراکسی‌تون رو دیدم چرا پورت رو گذاشتین روی 9052؟ اگر می‌خواین از تور استفاده کنین پورت پیش‌فرض تور 9050 هست مگر اینکه خودتون تغییر داده باشینش.
با توجه به اینکه تور سرعت خیلی مناسبی نداره و اگه به تعداد زیادی از این تعلقات نیاز داشته باشین، دانلود کردن با تور واقعا سخته من توصیه می‌کنم در اندروید استودیو از این سرویس استفاده کنین.

ممنون بابت پروکسی واقعا فک نمیکردم مشکل به این راحتی حل شه.  \\:D/
9052 رو هم از خود اقای بهزادی پرسیدم رو ۹۰۵۰ کار نمیکنه
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1397، 12:10 ب‌ظ توسط ho3yn89 »

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #3 : 22 شهریور 1397، 01:12 ب‌ظ »
سلام

ممنون بابت پروکسی واقعا فک نمیکردم مشکل به این راحتی حل شه.  \\:D/
9052 رو هم از خود اقای بهزادی پرسیدم رو ۹۰۵۰ کار نمیکنه

اگه خواستی شاید این هم بتونه کمک کنه https://shecan.ir/
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.