انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تکرار شدن پارتیشن ها  (دفعات بازدید: 360 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین looji

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • i'm in dream
    • mylinuxstudio.mihanblog.com
تکرار شدن پارتیشن ها
« : 23 شهریور 1397، 06:39 ب‌ظ »
سلام من از توزیع opensuse استفاده می کنم و امروز برای مشکلی  که داشتم دیسک نصبی اون رو در حالت rescue بوت کردم و هیچ کاری نرکردم جز یک بار اجرای دستور mkinitrd ...
(مشکل رو خودم اشتباها با بلکلیست کردن یک ماژول بجود آورده بودم و یادم رفته بود و بعد از این که یادم اومد سریع حل شد و مشکل رفع شد)

ولی بعد از این که دیسک rescue رو ریبوت کردم و سیستم بالا اومد تعداد پارتیشن ها رو بیشتر نشون میده یعنی در اصل تکراری نشون میده

بعد از سرچ کردن و چک کردن با سیستم دیگه فهمیدم که پارتیشن ها رو داره به صورت multipath نشون میده

این سرویس رو دیسیبل و استاپ کردم و روش های پاک کردن اون رو هم تست کردم ولی فقط به صورت موقت پاک میشن و پارتیشن روت و هوم هم اصلا پاک نمی شن و تکراری می مونن ... و با بوت بعدی دوباره مشکل سر جاش هست به همین علت هم گراب موقع آپدیت شدن os های روی پارتیشن های دیگه رو نمیشناسه و الان فقط همین یکی بوت میشه و ....
و فلش هم که متصل می کنم توی آدرس بلاک ها (/dev/sdx) نشون داده میشه و با دستور روی فولدر مانت میشه ولی توی فایل منیجیر ها نمیاد

بیشتر سرچ کردم مطالبی هم در زمینه lvm پیدا کردم که مربوط میشد به این مشکل ولی من اصلا پارتیش lvm ندارم روی سیستمم (ممکنه خودش کاری کرده باشه؟)

این رو توی قسمت مربوط به سوزه پست نکردم چون فکر میکنم فقط مربوط به سوزه نیست
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1397، 08:17 ب‌ظ توسط looji »
$$$$$$$$__$$$________$$$_____$$$_____$$$
$$$$$$$$$__$$$$$____$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$
$$$________$$$_$$__$$_$$$__$$$____$$$____$$$
$$$________$$$___$$___$$$__$$$___________$$$
$$$$$$$$___$$$________$$$___$$$_________$$$
$$$________$$$________$$$____$$$_______$$$
$$$$$$$$$__$$$________$$$______$$