سلام...
من امسال کنکور دادم و اراک قبول شدم...
این چند روزه یه مشکلی که جدا داره دیوونم می کنه این سامانه گلستان و کسایی اند که دارن سایت این دانشگاه رو می چرخونن....
برای ثبت نام غیرحضوری مجبور شدم دیشب تا دقایق آخر یه ویندوزی رو تور کنم و التماس کنم بهش که بخش اخر این ثبت نام من رو انجام بده...
الان چند تا مشکل دارم که واقعا نمی دونم چجوری باید حلشون کنم...
۱- سیستم دانشگاه گلستانه و با وجود اینکه با فایر فاکس باز میشه....می تونی یه سری کار هایی هم توش بکنی ولی هیچ وقت نمی تونی کار رو 100٪ با فایرفاکس انجام بدی به هر حال نیاز به IE داری...
(
۲- این مسئول بارگزاری فرم ها و اطلاعیه های دانشگاه تمام فرم های مربوطه رو به صورت فایل .doc اپلود می کنه
و خب این مشکلی نیست مشکل اونجایی شروع میشه که libreoffice نمی تونه بعضی از این فرم ها و اشکالی که توی این فایل استفاده شده رو تشخیص بده و در نتیجه خروجی خراب میشه ....
برای مشکل ۱ هیچ ایده ای ندارم
برای مشکل ۲ سعی کردم فایل ها رو به یه روشی PDF کنم ولی بازهم ابزار هایی که برای این تبدیل ساخته شدن نیاز دارن تا بتونن اون فایل رو درست رندر کنند و من هنوز چنین ابزاری پیدا نکردم..
(
خب این اول راهه و قطعا توی مراحل بعد با این سیستم به مشکلات خیلی خیلی بدتری خواهم رسید...
دوستان کسی ایده ای برای حل این مشکلا نداره ؟
چون واقعا فشار اوردن برای تغییر این سیستم ها بیهودس و خب قاعدتا ۴ سال باید بسازم دیگه...