انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جومعه آخشامی!!!! [حل شد]  (دفعات بازدید: 2045 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
جومعه آخشامی!!!! [حل شد]
« : 27 شهریور 1397، 02:13 ق‌ظ »
سلام.
گزینه ی formats در قسمت setting/language and region را روی ایران قرار دادم اما در تقویم بالای صفحه به جای پنجشنبه می نویسه جومعه آخشامی و جمعه را جومعه مینویسه.
راهی برای درست کردنش هست؟
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1397، 11:45 ق‌ظ توسط ghasemi.hussein »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : جومعه آخشامی!!!!
« پاسخ #1 : 27 شهریور 1397، 09:13 ق‌ظ »
طیق جست و جویی که توی اینترنت کردم این «ترکی آذربایجانی جنوبی» یعنی زبان ترکی که توی ایران استفاده می‌شه هست. برو توی تنظیمات درستش کن! باید حتما یه جایی برای تنظیماش داشته باشه.

آفلاین ghasemi.hussein

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #2 : 27 شهریور 1397، 11:39 ق‌ظ »
طیق جست و جویی که توی اینترنت کردم این «ترکی آذربایجانی جنوبی» یعنی زبان ترکی که توی ایران استفاده می‌شه هست. برو توی تنظیمات درستش کن! باید حتما یه جایی برای تنظیماش داشته باشه.
ممنون. اول فکر میکردم کل تنظیمات رو گشتم. با حرف شما دوباره گشتم و پیداش کردم. زبان فارسی روی سیستم نصب نبود. بعد از نصب در قسمت فرمت بجای ایران گذاشتمش روی فارسی و درست شد.
فقط نمی دونم چرا موقع نصب زبان فارسی، با اینترنت ایرانسل دانلود نمی کرد(مرورگر درست کار می کرد و وصل بودم به اینترنت) با وای فای خونه دانلود شد.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #3 : 21 آبان 1397، 11:39 ق‌ظ »

عبارت آذربایجان جنوبی نادرست هستش که متاسفانه تو ابونتو هم درج شده.باید از عبارت آذربایجان ایران استفاده بشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 21 آبان 1397، 12:22 ب‌ظ »

عبارت آذربایجان جنوبی نادرست هستش که متاسفانه تو ابونتو هم درج شده.باید از عبارت آذربایجان ایران استفاده بشه.
چرا نادرست هست؟ دلیلون چیه؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
پاسخ : جومعه آخشامی!!!! [حل شد]
« پاسخ #5 : 21 آبان 1397، 01:11 ب‌ظ »
این عبارت از سوی (پ ا ن   ت ر ک ه ا) برای آذربایجان های غربی.شرقی.اردبیل و همدان استفاده میشه که آروزی جداسازی این مناطق و یکی شدن آذربایجان به صورت یک کشور مستقل رو دارند.

ویرایش:
این حرفها بازتاب حرف و عقیده من نبوده و نیست.
« آخرین ویرایش: 21 آبان 1397، 01:13 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #6 : 21 آبان 1397، 07:46 ب‌ظ »
فقط نمی دونم چرا موقع نصب زبان فارسی، با اینترنت ایرانسل دانلود نمی کرد(مرورگر درست کار می کرد و وصل بودم به اینترنت) با وای فای خونه دانلود شد.
سیستم عامل گنو/لینوکس یا احتمالا کرنل لینوکس با ایرانسل مشکل داره. هنوز دلیل و راهکار حل کردنش رو هم جایی ندیدم اما عموما دوستانی که از اینترنت ایرانسل در گنو/لینوکس استفاده می‌کنن متوجه این مشکل شدن.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
پاسخ : جومعه آخشامی!!!! [حل شد]
« پاسخ #7 : 21 آبان 1397، 08:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
سیستم عامل گنو/لینوکس یا احتمالا کرنل لینوکس با ایرانسل مشکل داره. هنوز دلیل و راهکار حل کردنش رو هم جایی ندیدم اما عموما دوستانی که از اینترنت ایرانسل در گنو/لینوکس استفاده می‌کنن متوجه این مشکل شدن.
لینوکس لیبره این مشکل رو نداره ...
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...