انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پوشه قفل شده  (دفعات بازدید: 1314 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali556583.556583

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
پوشه قفل شده
« : 01 مهر 1397، 06:27 ب‌ظ »
سلام
من lamp نصب کردم و پوشه سایت (توی htdocs) قفل شده(هر موقع می خام وارد بشم باید رمز بزنم)
با مرورگر هم فایل باز نمیشه(تو localhost)
هرموقع که میخام lamp رو اجرا کنم با ترمینال وارد پوشه lamp میشم و این کد رو میزنم:
sudo ./manager-linux-x64.run

فایل های تو پوشه سایت(پوشه توی htdocs)هم ی نشان قفل و ضربدر دارن.
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1397، 06:32 ب‌ظ توسط ali556583.556583 »

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
پاسخ : پوشه قفل شده
« پاسخ #1 : 01 مهر 1397، 06:53 ب‌ظ »
سلام
من lamp نصب کردم و پوشه سایت (توی htdocs) قفل شده(هر موقع می خام وارد بشم باید رمز بزنم)
هرموقع که میخام lamp رو اجرا کنم با ترمینال وارد پوشه lamp میشم و این کد رو میزنم:

ببین با دستور chmod 777 رفع میشه
sudo chmod 777 htdocsهر پوشه که قفل داره باید با این دستور قفلش باز بشه
freedom

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 01 مهر 1397، 06:58 ب‌ظ »

چرا از مخازن رسمی نصب نکردین؟ نصب نرم افزار خارج از مخازن رسمی به هیچ عنوان توصیه نمیشه. در ضمن اگه از مخازن رسمی نصب کنین اصلا نیازی به این کارا نیست و خیلی راحت سرویس‌های مربوط به lamp رو start می‌کنین یا enable می‌کنین که همیشه بعد از روشن شدن کامپیوترتون شروع به کار کنن و لازم نباشه کار دیگه‌ای انجام بدین :)

تغییر دادن همین‌جوری سطح دسترسی بدون اینکه بدونین دارین چیکار می‌کنین و دسترسی چی رو به چه سطحی تغییر می‌دین، به هیچ عنوان جالب نیست و توصیه نمی‌شه می‌تونه مشکلات جدی‌ای به وجود بیاره!

معمولا پوشه‌ی وب سرورها در شاخه‌ی var هست (تو آرچ در srv هست)، که خب منطقیه مشکل دسترسی در این شاخه‌ها وجود داشته باشه. اما اینکه بیایم سطح دسترسی یه شاخه‌ی مهم مثل var رو تغییر بدیم که بعدا قطعا ممکنه دچار مشکلاتی بشه اصلا راه درستی نیست. راه بهتر اینه که دایرکتوری فایل‌های وب سرور رو به یه دایرکتوری توی هوم تغییر بدیم که اینجا برای آپاچی رو به خوبی توضیح داده. اینجوری امنیت‌تون به خطر نمی‌افته و دچار مشکلات احتمالی نمی‌شین و همچنین مشکل دسترسی هم نخواهید داشت :)
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1397، 07:03 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین ali556583.556583

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 01 مهر 1397، 08:12 ب‌ظ »

چرا از مخازن رسمی نصب نکردین؟ نصب نرم افزار خارج از مخازن رسمی به هیچ عنوان توصیه نمیشه. در ضمن اگه از مخازن رسمی نصب کنین اصلا نیازی به این کارا نیست و خیلی راحت سرویس‌های مربوط به lamp رو start می‌کنین یا enable می‌کنین که همیشه بعد از روشن شدن کامپیوترتون شروع به کار کنن و لازم نباشه کار دیگه‌ای انجام بدین :)

تغییر دادن همین‌جوری سطح دسترسی بدون اینکه بدونین دارین چیکار می‌کنین و دسترسی چی رو به چه سطحی تغییر می‌دین، به هیچ عنوان جالب نیست و توصیه نمی‌شه می‌تونه مشکلات جدی‌ای به وجود بیاره!

معمولا پوشه‌ی وب سرورها در شاخه‌ی var هست (تو آرچ در srv هست)، که خب منطقیه مشکل دسترسی در این شاخه‌ها وجود داشته باشه. اما اینکه بیایم سطح دسترسی یه شاخه‌ی مهم مثل var رو تغییر بدیم که بعدا قطعا ممکنه دچار مشکلاتی بشه اصلا راه درستی نیست. راه بهتر اینه که دایرکتوری فایل‌های وب سرور رو به یه دایرکتوری توی هوم تغییر بدیم که اینجا برای آپاچی رو به خوبی توضیح داده. اینجوری امنیت‌تون به خطر نمی‌افته و دچار مشکلات احتمالی نمی‌شین و همچنین مشکل دسترسی هم نخواهید داشت :)
من از سایت https://bitnami.com دانلود کردم.
راستشو بخاین من خودم قفلش کردم{یچیزی تو ترمینال تایپ کردم}.
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1397، 08:19 ب‌ظ توسط ali556583.556583 »

آفلاین ali556583.556583

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 مهر 1397، 08:13 ب‌ظ »
سلام

ممنون حل شد.