انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: طولانی بودن مدت زمان اجرا شدن نرم افزار ها [حل شد]  (دفعات بازدید: 1070 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
سلام لپتاپ من hp probook 450 g1 هست و روش دبیان 9.5 با میزکار kde plasma  به صورت نصب شده دارم و تنها سیستم عامل روی لپتاپم هست. قبلا ابونتو 18.04 فدورا 28 مینت 18.3 و دبیان 9.5 با میزکار گنوم رو هم نصب کرده بودم تا ببینم از کدوم خوشم میاد. الان سه ماهی هست که کاملا به لینوکس مهاجرت کردم. نکته ای برام عجیبه این هست هر نرم افزاری رو بخوام اجرا کنم حداقل 7 ثانیه طول میکشه تا باز بشه حتی ی فایل منیجر ساده و این خوشایند نیست. توی ویندوز (xp,7,8,8.1,10) به محض اینکه روی هر چیزی کلیک میکردم باز میشد. کلا گنو لینوکس همینجور هست یا من اشتباهی مرتکب شدم؟ ](*,)
« آخرین ویرایش: 08 مهر 1397، 07:18 ب‌ظ توسط ariaphy »
The world is a dangerous place,not because of those who are evil, but because of those who look and do nothing

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
بهتر است به جای نوشتن مدل لپ تاپ، مشخصات سخت افزاری آن ذکر شود، اینطوری لازم نیست هر شخص وقت برای جستجو بذاره.

از نسخه 32-بیت استفاده میکنید یا 64-بیت؟

نخیر، گنو/لینوکس اینجوری نیست، سیستم نرم افزار یا سخت افزار شما مشکل داره.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
بهتر است به جای نوشتن مدل لپ تاپ، مشخصات سخت افزاری آن ذکر شود، اینطوری لازم نیست هر شخص وقت برای جستجو بذاره.

از نسخه 32-بیت استفاده میکنید یا 64-بیت؟

نخیر، گنو/لینوکس اینجوری نیست، سیستم نرم افزار یا سخت افزار شما مشکل داره.
حتما
cpu core i5 4200 M
ram 6 G
hdd 1 T
graphics amd radeon 8750 m
آیا مشخصات دیگری لازم است؟
از نسخه 64 بیتی استفاده میکنم
فایل iso دبیان رو هم از وبسایت رسمیش دانلود کردم کد هش هم درست بود، رایت کردم روی دی وی دی
The world is a dangerous place,not because of those who are evil, but because of those who look and do nothing

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
درود بر تو

با بقیه هم همین مشکل رو داشتی یا فقط با دبیانی که روش KDE داری؟‌ از اول اینجوری بود یا بعد از یه مدت دیدی که طول میکشه تا باز بشه؟ البته چون هاردت SSD نیست، اینکه یک کم طول میکشه طبیعی هست.

برای امتحان thunar رو هم نصب کن و ببین که اون هم طول میکشه تا باز بشه؟

$ sudo apt install thunar
« آخرین ویرایش: 05 مهر 1397، 03:13 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
درود بر تو

با بقیه هم همین مشکل رو داشتی یا فقط با دبیانی که روش KDE داری؟‌ از اول اینجوری بود یا بعد از یه مدت دیدی که طول میکشه تا باز بشه؟ البته چون هاردت SSD نیست، اینکه یک کم طول میکشه طبیعی هست.

برای امتحان thunar رو هم نصب کن و ببین که اون هم طول میکشه تا باز بشه؟

$ sudo apt install thunar
ممنونم همچنین درود برشما
با همشون همین مشکل رو داشتم
تیونار با جی تی کی + نوشته شده آیا من که دسکتاپم کی دی ای هست بدون مشکل نصب میشه؟
با همه نرم افزار ها همین مشکل رو دارم نه فقط فایل منیجر
وقتی نرم افزار باز میشه بعدش دیگه رفتن توی دایرکتوری های مختلف با سرعت انجام میشه

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
مشکل عجیبیه، تا حالا ندیده بودم همچین چیزی.

شاید مشکل از هارد دیسک باشه.

گرافیکتون مشکلی نداره؟ سریع و روان ویدئو ها رو پخش میکنه؟ سفت افزار گرافیک (firmware) را نصب کرده اید؟

بهتره نسخه 32-بیت را نصب کند چون مصرف رم و CPU پایین تری داره، همچنین اول از یک میزکار سبک وزن مثل XFCE استفاده کنید و ببینید زمان پاسخ گویی چگونه است.

موقع نصب پارتیشن swap هم با 1 یا 2 گیگ فضا بسازید.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
مشکل عجیبیه، تا حالا ندیده بودم همچین چیزی.

شاید مشکل از هارد دیسک باشه.

گرافیکتون مشکلی نداره؟ سریع و روان ویدئو ها رو پخش میکنه؟ سفت افزار گرافیک (firmware) را نصب کرده اید؟

بهتره نسخه 32-بیت را نصب کند چون مصرف رم و CPU پایین تری داره، همچنین اول از یک میزکار سبک وزن مثل XFCE استفاده کنید و ببینید زمان پاسخ گویی چگونه است.

موقع نصب پارتیشن swap هم با 1 یا 2 گیگ فضا بسازید.
ممنونم دوست عزیز
خیلی نرم افزار و تنظیمات دارم روی سیستمم
از اول انجام بدم دو روز طول میکشه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
تا اون‌جایی که من می‌دونم برنامه‌هایی ۶۴ بیتی به دلیل بهینه‌سازی‌هایی که کامپایلرهای ۶۴ بیتی موقع کامپایلر کردن انجام می‌دن، سرعت بالاتری دارن. و همچنین چون address space بزرگتری داری، می‌تونی که پروسس‌های بیشتری رو به صورت پارالل انجام بدی.

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
مشکلات عجیب آخرش خطم میشه به گرافیک، از اونجا که پلاسما داری xrender امتحان کن ببین باز همونجوریه یا نه
توو منو تنظیمات
[System Settings] >> [Display and Monitor] >> [Compositor] >> [Rendering backend]بعد اینکه تغییرش دادی باید پلاسما یبار ریستارت کنی مثلا میتونی logout,login کنی
« آخرین ویرایش: 06 مهر 1397، 04:59 ب‌ظ توسط سهراب سپید »

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
مشکلات عجیب آخرش خطم میشه به گرافیک، از اونجا که پلاسما داری xrender امتحان کن ببین باز همونجوریه یا نه
توو منو تنظیمات
[System Settings] >> [Display and Monitor] >> [Compositor] >> [Rendering backend]بعد اینکه تغییرش دادی باید پلاسما یبار ریستارت کنی مثلا میتونی logout,login کنی
سلام این کاری رو که گفتین انجام دادم اما تاثیری نداشت
از صفحه نمایشم فیلم گرفتم لطفا این فیلم رو ببینید
غیر طبیعی نیست که انقدر طول میکشه؟
https://www.aparat.com/v/sP5Z0

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
توو منو تنظیمات
دوست من من الان ویدیو رودیدم سعیی کنید تا جایی که می تونید از نرم افزار های انحصاری کمتر استفاده کنید.
برای داک هم روی KDE از Latte Dock استفاده کنید.
برای که دوستان بتونن بهتر بتون کمک کنن این ها رو هم قرار بدین.
خروجی دستور
dmesgاین دستور نشون میده سیستم شما از اجرا چه فرایند هایی رو انجام داده.
و خروجی های بافر رو قرار میده.
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1397، 11:48 ق‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
تا اون‌جایی که من می‌دونم برنامه‌هایی ۶۴ بیتی به دلیل بهینه‌سازی‌هایی که کامپایلرهای ۶۴ بیتی موقع کامپایلر کردن انجام می‌دن، سرعت بالاتری دارن. و همچنین چون address space بزرگتری داری، می‌تونی که پروسس‌های بیشتری رو به صورت پارالل انجام بدی.
بله درست میگید، من حواسم جمع نبود، چون خودم از 32-بیت استفاده میکنم و مصرف منابعش کمتره به همه میگم از این استفاده کنند.

البته 32-بیت فقط یکم سرعت پایین تر داره. چند سال قبل یه مبحثی پیش اومد که برنامه هارو یه جوری کامپایل کنند که مزایای 64بیت را داشته باشه ول بدون سربار حافظه و سی.پی.یوی اضافی آن:

https://en.wikipedia.org/wiki/X32_ABI

دبیان هم روش داره کار میکنه:

https://wiki.debian.org/X32Port

============

استارتر من فکر میکنم مشکل سیستم شما این است که تعداد خیلی زیادی برنامه را به طور همزمان اجرا میکنید، لطفا برنامه htop را نصب کنید و مانند قبل از سیستم خود استفاده کنید، سپس یک اسکرین-شات ازش بگیرید و آپلود کنید.

** این مشکل شما معمولا وقتی رخ میدهد که منابع سیستم به شدت مشغول هستند، مثلا س.پی.یو و رم بالای 70-80 درصد در حال استفاده باشند. **

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
توو منو تنظیمات
دوست من من الان ویدیو رودیدم سعیی کنید تا جایی که می تونید از نرم افزار های انحصاری کمتر استفاده کنید.
برای داک هم روی KDE از Latte Dock استفاده کنید.
برای که دوستان بتونن بهتر بتون کمک کنن این ها رو هم قرار بدین.
خروجی دستور
dmesgاین دستور نشون میده سیستم شما از اجرا چه فرایند هایی رو انجام داده.
و خروجی های بافر رو قرار میده.
ممنونم از شما اول خواستم latte dock رو نصب کنم ولی نشد ی تاپیک هم جداگانه براش درست کرده بودم ولی پاسخی دریافت نکردم هنوزhttps://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,148400.msg1158342.html#msg1158342. البته وقتی هم از منوی خود کی دی ای اپلیکیشنی رو اجرا میکنم بازم همین مشکل هست. حتی با میزکار ها و دیسترو های دیگه هم همین مشکل رو دارم
خروجی دستور demsg
https://paste.ubuntu.ir/blep
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1397، 05:12 ب‌ظ توسط ariaphy »

آفلاین ariaphy

• Full Member
  • *
بله درست میگید، من حواسم جمع نبود، چون خودم از 32-بیت استفاده میکنم و مصرف منابعش کمتره به همه میگم از این استفاده کنند.

البته 32-بیت فقط یکم سرعت پایین تر داره. چند سال قبل یه مبحثی پیش اومد که برنامه هارو یه جوری کامپایل کنند که مزایای 64بیت را داشته باشه ول بدون سربار حافظه و سی.پی.یوی اضافی آن:

https://en.wikipedia.org/wiki/X32_ABI

دبیان هم روش داره کار میکنه:

https://wiki.debian.org/X32Port

============

استارتر من فکر میکنم مشکل سیستم شما این است که تعداد خیلی زیادی برنامه را به طور همزمان اجرا میکنید، لطفا برنامه htop را نصب کنید و مانند قبل از سیستم خود استفاده کنید، سپس یک اسکرین-شات ازش بگیرید و آپلود کنید.

** این مشکل شما معمولا وقتی رخ میدهد که منابع سیستم به شدت مشغول هستند، مثلا س.پی.یو و رم بالای 70-80 درصد در حال استفاده باشند. **
وقتی هر نرم افزاری رو اجرا میکنم تا قبل از اینکه باز بشه یکی  از هسته ها تا صد درصد میره بعد دوباره تا دوسه درصد میاد پایین

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
الان یادم اومد!، AMD و اینتل برای پردازندهاشون به-روز-رسانی سفت افزار ارائه میکنند که مشکلات پردازنده را حل میکند، در ویندوز این سفت افزارها همراه سیستم عامل نصب میشند، در دبیان به عنوان یک توزیع آزاد این سفت افزارها به طور پیش فرض نصب نیست، باید خودتون نصبشون کنید، نام بسته ها:

amd64-microcode برای ای.ام.دی

intel-microcode برای اینتل

همچنین بهتر است بسته های زیر را هم نصب کنید:

firmware-linux-nonfree
firmware-linux