انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: میز کار های گنو/لینوکس برنامه مدیریت فایل را میبندند !  (دفعات بازدید: 2563 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
چرا ؟
در ویندوز فایل منیجر وابسته به برنامه EXPLORER.EXE هستش و با ورود به سیستم فعال میشه
این قضیه باعث میشه که در هر بار باز کردن برنامه مدیریت فایل اون برنامه به سرعت باز بشه و در دسترس باشه
اما میز کار های گنو لینوکس با بستن برنامه مدیریت فایلشون اون رو مثل بقیه برنامه ها از حافظه خارج میکنند و برای باز کردن دوباره اون باید به اندازه بقیه برنامه ها صبر کرد
حتی دلفین در کی دی ای

راه حلی برای این مساله هست ؟
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1397، 06:50 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
وقتی برنامه رو یک بار اجرا می‌کنید، در حافظه قرار میگیره و حتا بعد از خروج از برنامه، اون اطلاعات از حافظه حذف نمی‌شه (غیر از به اندازهٔ کافی فضا نداشته باشید)، در نتیجه دفعهٔ دومی (یا دفعات بعدی) که اون رو اجرا می‌کنید، با سرعت بیشتری اجرا میشه.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
رم سیستم 12 گیگ هست و سیستم عامل روی SSD نصبه
تقریبا تمامش خالیه!
من پروسس ها رو موقع باز و بسته بودن دلفین چک کردم
بنظرم بعد از بسته شدن و موقع باز شدن مجدد همیشه یکسانه و مثل مک یا ویندوز نیست که بلافاصله در دسترس باشه :

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
قضیه زمانی بیشتر محسوس هست که روی یه سیستم نسبتا ضعیف از نظر قدرت و تکنولوژی ساخت تست میکنم
مثلا روی یه سیستم DDR2 با پردازنده Intel E5200 با مینت و سینامون هر بار که مدیریت فایل رو باز میکنم حتی سریع بعد از بستن اون حدود دو ثانیه طول میکشه که باز بشه ولی وقتی که برنامه مدیریت فایل باز هست و ازش یه پنجره جدید باز میکنم به سرعت باز میشه
این حالت رو من در مک و ویندنوز ندیدم و اون ها همیشه برنامه مدیریت فایلشون حالت اجرا داره
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1397، 01:49 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
خوب اینکه خوبه که!! برنامه ای که ازش استفاده نمیکنید نباید از منابع سیستم استفاده کنه، اگر مینت و سینامون روی یک سیستم قدیمی کند هستند بهتر است که از یک میزکار سبک-وزن روی یک توزیع 32-بیت استفاده کنید، من خودم در همچین موقعیتی روی یک سیستم DDR2 هستم و مدیر فایل GNOME Files کمتر از 1 ثانیه طول میکشه باز شدنش.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
در حالت عادی خوبه
ولی مدیریت فایل برنامه ایه که به دفعات ازش استفاده میشه
حداقل من که خیلی خیلی بازش میکنم
همیشه بین دسکتاپ و فایل منیجر ارتباط خاصی وجود داره در همه دسکتاپ ها
ارتباطی بیش از حد دیگر برنامه ها
برای مثال در گنوم نمایش دهنده آیکن های میزکار ارتباط مستقیم داره با خود برنامه مدیریت فایل و همچنین در ویندوز و ...
انتظار میره در سطح استفاده کاربران خانگی حداقل(و نه سرور) فایل منیجر کاملا متصل به میز کار و همیشه آماده اجرا باشه

الان اگه راهی باشه که من به KDE بگم که با زدن دکمه ضربدر دلفین فقط پنجره فعال رو ببند و برنامه رو باز نگه دار مشکلم حل میشه
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1397، 01:50 ب‌ظ توسط enCODEr »

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
الان اگه راهی باشه که من به KDE بگم که با زدن دکمه ضربدر دلفین فقط پنجره فعال رو ببند و برنامه رو باز نگه دار مشکلم حل میشه
خب همیشه یه دونه فایل منیجر باز نگه دارین  :D
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
در حالت عادی خوبه
ولی مدیریت فایل برنامه ایه که به دفعات ازش استفاده میشه
حداقل من که خیلی خیلی بازش میکنم
همیشه بین دسکتاپ و فایل منیجر ارتباط خاصی وجود داره در همه دسکتاپ ها
ارتباطی بیش از حد دیگر برنامه ها
برای مثال در گنوم نمایش دهنده آیکن های میزکار ارتباط مستقیم داره با خود برنامه مدیریت فایل و همچنین در ویندوز و ...
انتظار میره در سطح استفاده کاربران خانگی حداقل(و نه سرور) فایل منیجر کاملا متصل به میز کار و همیشه آماده اجرا باشه

من از kde استفاده می کنم سرعت باز شدن فایل منیجرم ایقدر زیاد و خوبه که اصلا به چش نمیاد والا تو ویندوز کند تره.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
فکر کنم همون‌جور که معین گفت اطلاعات روی حافظه می‌مونه و در حالت عادی قرار نیست ببینیدش.
رایانهٔ من بسیار ضعیفه ولی  برای نمونه:
نخستین اجرای مرورگر و مدیرپرونده، به ترتیب نزدیک ۱۰ و ۳ ثانیه زمان می‌بره.
ولی اجرای دوم به بعد (و نیز پس از دو هفته بالا بودن سیستم‌عامل) نزدیک ۳ و ۰.۵ ثانیه زمان می‌خواد.
:) :)

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
بنظر همینطور میاد
من هم اندازه گیری دقیق انجام دادم و اختلاف بیشتر از اینکه به نظر برسه بخاطر آوردن برنامه از هارد به رم باشه
بیشتر از سمت پردازنده مرکزی باشه