انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل حجم زیاد دبیان  (دفعات بازدید: 668 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
دلیل حجم زیاد دبیان
« : 12 مهر 1397، 01:54 ب‌ظ »
سلام من هر سایت ایرانی میرم برای دانلود دبیان 3 تا دیویدی میزاره برای دانلود که حدود 10 گیگ حجم داره موضوع چیه؟
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : دلیل حجم زیاد دبیان
« پاسخ #1 : 12 مهر 1397، 02:13 ب‌ظ »
سلام
نیازی به دانلود تمام اون دی وی دی‌ها نیست. دی وی دی اول کافیه، یا حتی می‌تونین نسخه‌ی سی دیش رو هم بگیرین.
برای دانلود توزیع به سایت ایرانی نرین :) بهترین جا برای دانلود هر توزیعی سایت خودشه. مثلا دبیان اینجا براتون گزینه‌های مختلف رو برای بارگیری و نصب قرار داده.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
« پاسخ #2 : 13 مهر 1397، 02:54 ب‌ظ »
سلام
نیازی به دانلود تمام اون دی وی دی‌ها نیست. دی وی دی اول کافیه، یا حتی می‌تونین نسخه‌ی سی دیش رو هم بگیرین.
برای دانلود توزیع به سایت ایرانی نرین :) بهترین جا برای دانلود هر توزیعی سایت خودشه. مثلا دبیان اینجا براتون گزینه‌های مختلف رو برای بارگیری و نصب قرار داده.
حتی اولین دیویدی هم 4 گیگ تقریبا حجم داره میخاستم بدونم چرا حجمش نسبت به بقیه لینوکس ها بیشتره اطلاع دارین؟
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #3 : 13 مهر 1397، 03:40 ب‌ظ »
حتی اولین دیویدی هم 4 گیگ تقریبا حجم داره میخاستم بدونم چرا حجمش نسبت به بقیه لینوکس ها بیشتره اطلاع دارین؟

سلام...
دلیل زیاد بودن حجمش به خاطر مدل نصبشه...
اون دی وی دی اول شامل خیلی بسته هاییه که شما اختیار دارید نصبشون کنید یا خیر...
من به تازگی به دبیان مهاچرت کردم...
و می خواستم فقط دبیان رو با i3 و یک سری ابزار های xfce نصب و استفاده کنم...و یه ذره تو سایت چرخیدم و از این صفحه :
https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-cd/
این فایل رو دانلود کردم :
https://cdimage.debian.org/debian-cd/current/amd64/iso-cd/debian-9.5.0-amd64-xfce-CD-1.iso
که فقط شامل یه دبیان 64 بیت به همراه میزکار xfce هست...
خوشحال و راضی نصب کردم ( البته این دبیان استیبل هست و من بعدا مخازن دبیان تست رو بهش اضافه کردم )
بعدش خیلی راحت xfce و ابزار هایی که ازش نیاز نداشتم رو پاک کردم و ابزار هایی که می خواستم رو + i3 نصب کردم( حتی من به dm هم نیاز نداشتم و الان سیستمم dm نداره و با startx سشن xorg رو ران می کنم D: )
اگه خواستی نصب کنی هم از این طریق هم نسخه netinstall هست ( چون من برای نصب کارت شبکه باید عذاب بزرگ رو متحمل می شدم نمی تونستم از این نسخه استفاده کنم و مجبور به نصب xfce شدم ) و هم نسخه همراه با xfce رو می تونید دانلود و نصب کنید...

اما اگه می خوای عین بچه ادم همه بسته ها رو نصب کنی یه میزکار نسبتا خوب مثل گنوم و kde نصب کنی یدونه از اون 4 گیگی ها دانلود و نصب کن :) ( یدونه که منظورم همون dvd 1 هست :) )
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #4 : 13 مهر 1397، 03:48 ب‌ظ »
دیگر توزیع ها معمولا یک تصویر زنده همراه با یک میزکار و چند اپلیکیشن ارائه میکنند که حجمش میشه بین 1 تا 2 گیگ وابسته به میزکار و اپلیکیشن های انتخاب شده، اگر چنین چیزی میخواید، دبیان هم آن را دارد!!

https://www.debian.org/CD/live/

اون چیزی که شما دنبالش میگشتید در اصل همینه، اون تصاویر DVD حجیم و کامل برای نصب و استفاده از دبیان به صورت آفلاین هستش، نه برای کاربرانی که دسترسی به اینترنت دارند.

همچنین تمام توزیع های بزرگ و مشهور شامل دبیان، تصویر iso نصب از طریق شبکه را هم دارند:

https://www.debian.org/distrib/netinst
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #5 : 13 مهر 1397، 07:02 ب‌ظ »
بعدش خیلی راحت xfce و ابزار هایی که ازش نیاز نداشتم رو پاک کردم و ابزار هایی که می خواستم رو + i3 نصب کردم
تا جایی که یادمه نصاب دبیان cd که xfce داشت، در حالت عادی بهت حق انتخاب میده که میزکار یا سایر ابزارها رو نصب نکنی!  :-k
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #6 : 13 مهر 1397، 07:20 ب‌ظ »
بعدش خیلی راحت xfce و ابزار هایی که ازش نیاز نداشتم رو پاک کردم و ابزار هایی که می خواستم رو + i3 نصب کردم
تا جایی که یادمه نصاب دبیان cd که xfce داشت، در حالت عادی بهت حق انتخاب میده که میزکار یا سایر ابزارها رو نصب نکنی!  :-k

خب می خواستم که نصب شه..
بعد از نصب به نتیجه رسیدم که پاکش کنم...
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.