انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لگ داشتن هنگام فیلم دیدن در ارچ و ارور در پکیج منیجر  (دفعات بازدید: 633 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
1 - احساس میکنم وقتی فیلم میبینم صفحه یه جوریه انگار گرافیک نصب نیست در صورتی که من قبلش تو دیوایس منجر انویدیا رو نصب کردم البته ناگفته نماند لپ تاپ من دو گرافیک داره یکی اینتل هم داره چه کنم این مشکل لگ داشتن تو فیلم حل بشه؟

2 - جدیدا چندین برنامه هم میخام از پکیج منیجر نصب کردم با ارورهایی شبیه زیر رو به رو میشم :

اگه به این 2 تا سوال کوچیم هم جواب بدین ممنون میشم اگه نیازه تایپک جدید بزنم واس همین 2 تا سوال کوچیک لطفا اعلام کنید ولی تایپک رو نبدندین.

3 - من خیلی نیاز دارم تا توی تسکبار یعنی کنار ساعت بتونم سرعت ارسال و دریافت اینترنت رو مشاهده کنم ولی نمیدونم چطور اینکار رو بکنم رفتم یه سرچکی زدم با برنامه ای اشنا شدم به اسم netspeed منتها فایلی که دان کردم زیپ هستش میخاستم بدونم این فایل ها رو چطوری نصب کنم؟

4 - چرا لینوکس یه دانلود منجر درست و حسابی نداره؟ هم پرسپولیس و هم uget یا ارتباطشون داعم داره با aria2 قطع میشه یا این که یهو سرعتشون صفر میشه یا رو 99 درصد گیر مکینن.
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
1. در این مورد نظری ندارم اما بد نیست پخش کننده‌تون رو تغییر بدین مثلا از mpv استفاده کنین یا اینکه outputش رو تغییر بدین.
2. این موارد خاص مربوط به تحریم ایران از طرف گوگل هست. چون بسته روی سرورهای گوگل آپلود شده.
3. ظاهرا میزکارتون xfce هست، مطمئن نیستم اما فکر کنم توی بسته‌ی xfce4-goodies یک اپلت به همین منظور وجود داشت.
4. من توصیه می‌کنم از همون aria2 استفاده کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
1. در این مورد نظری ندارم اما بد نیست پخش کننده‌تون رو تغییر بدین مثلا از mpv استفاده کنین یا اینکه outputش رو تغییر بدین.
2. این موارد خاص مربوط به تحریم ایران از طرف گوگل هست. چون بسته روی سرورهای گوگل آپلود شده.
3. ظاهرا میزکارتون xfce هست، مطمئن نیستم اما فکر کنم توی بسته‌ی xfce4-goodies یک اپلت به همین منظور وجود داشت.
4. من توصیه می‌کنم از همون aria2 استفاده کنین.
میزکارم گنوم هستش و استفاده از aria2 به تنهایی کمی سخته برای من مخصوصا زمانبندی و...
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
میزکارم گنوم هستش و استفاده از aria2 به تنهایی کمی سخته برای من مخصوصا زمانبندی و...
خیلی هم عالی، گنوم پر از افزونه‌ست و تقریبا برای هر چیزی افزونه داره. با یه جستجوی کوچیک به کلی نتیجه می‌رسین مثلا netspeed یا simple net speed

در مورد زمان‌بندی aria2 هم می‌تونین از کرون استفاده کنین یا یه بش اسکریپت ساده براش بنویسین.
همچنین اگه بخواین دانلوداتون رو چند تکه کنین یا از لیست دانلود کنین نیازه که از چندتا سوییچ استفاده کنین که حفظ کردن اون‌ها شاید یکم سخت باشه برای همین می‌تونین از این اسکریپت خیلی ساده هم استفاده کنین:
#!/bin/bash
if [ "$1" == "list" ]; then
    aria2c -c -x16 -s16 -j1 -k 1M -i /home/$USER/dllist -d /home/$USER/Downloads
else
    aria2c -c -x16 -s16 -j1 -k 1M $1 -d /home/$USER/Downloads
fi

کافیه اسکریپت رو با آرگومان list اجرا کنین و بعد فایل لیست دانلود رو بهش بدین تا از لیست دانلود کنه یا اینکه فقط لینک رو بهش بدین که همون لینک  رو دانلود کنه و داخل دایرکتوری دانلودها ذخیره‌ش کنه.
البته که aria2 به تنهایی همه‌ی امکانات نرم افزارهای مدیر دانلود رو نداره اما به اندازه‌ی کافی کار راه انداز هست و من که ازش راضیم :)
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1397، 07:40 ب‌ظ توسط Silvio Dante »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
1 - بسته intel-ucode رو نصب و ریبوت کنید ...

2 - اول اینکه پیشنهاد میکنم از trizen استفاده کنید و AUR Helper خودتون از تور ردش کنید یا توی تنظیمات گنوم میتونید پروکسی رو روی کل سیستم ست کنید ...

4 - داره که پرسپولیس خیلی عالیه منکه مشکلی ندارم باهاش مشکل میتونه از سمت شما باشه ...

در نهایت اینکه توی انجمن مربوط به خود ارچ از این به بعد پرسش هاتون رو مطرح کنید :‌ https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/board,82.0.html
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...