علی جان واسه شلوغ نشدن پست ریپلای نکردم.
کار خوبی کردین نیازی به ریپلای نیست
بله کاملا حق با شما بود با اجرای دستور nvidia-smi به من پیام زیر رو نشون داد :
بله bumblebee به درستی روی سیستم شما نصب و راه اندازی شده.
فک کنم کامل نصب شده ولی شرمنده شای جایی از حرفاتون رو متوجه نشدم پس من برای اجرای یک برنامه یا بازی خاص میتونم مثالا کد زیر رو بزنم درسته :
بله قبل هر دستوری رو که می خواین با انویدیا اجرا بشه باید یکی از دستورات زیر رو استفاده کنین در غیر این صورت دستورات با استفاده از گرافیک اینتل اجرا می شن.
primusrun
optirun
از بین دستورات بالا توصیه می شه از primusrun به جای optirun استفاده کنین چون primus در نرم افزار های محتلف مثل استیم عملکرد بهتری نسبت به virtualgl از خودش نیشون می ده (البته توی optirun میشه bridge رو به primus هم تغییر داد)
یکبار فایرفاکس رو با primusrun اجرا کنین و ببینین باز هم مشکل وجود داره یا نه ؟
اگه باز هم مشکل داشتین مواردی مثل Use hardware acceleration when available رو غیرفعال کنین و یا تعداد هسته های مصرفی (Content process limit) رو تغییر بدین و دوباره با primusrun تست کنین. (توی مواردی غیرفعال کردن Use smooth scrolling هم می تونه مفید باشه)
ولی یه سوال اگه بازی رو از طریق استیم اجرا کنم چی؟ خودش سویچ میکنه یا باید قبلش با کدی فعال و غیرفعال کنم انویدیا رو ?
برای استیم هم باید از primusrun استفاده کنین. برای اطلاع از جزئیاتش لینک زیر رو بخونین :
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6316-GJKC-7437راستی طبق آموزش های قبلی من nouveau رو تو گراپ بلاک کرده بودم الانم به همون حالت بمونه؟
بله بذارین همون طوری بمونه.
من همیشه مشکل شکست تصویر تو فایرفاکس داشتم فک میکردم به خاطر گرافیکه ولی الان هنوزم هست تو کروم مشکل ندارم فقط تو فایرفاکس اینطوریه یادمه قدیما چند سال پیش هم لینوکس داشتم اینطور بود.
می تونه ناشی از الگوریتمی باشه که فایرفاکس برای رندرینگ استفاده می کنه و ممکنه این الگوریتم با گرافیک شما هم خوانی خوبی نداشته باشه اگه کرومیوم اوکی هستش از همون استفاده کنین