انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وصل شدن به اینترنت و شروع کار در اوبونتو  (دفعات بازدید: 3180 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
دوستان من امروز اخرین ورژن اوبونتو رو دانلود و نصب کردم برا شروع میخواستم به اینترنت وصل بشم و بیام توی این سایت تا بقیه اموزش ها رو بخونم و قدم به قدم انجام بدم تا مشکلاتم حل بشه اما اصلی ترین مشکل فعلا اینه که اصلا نمیتونم به اینترنت وصل بشم
توی انجمن سرچ هم کردم اما چیزی سر در نیوردم اگه کسی میتونه قدم به قدم مراحل اره اندازی اینترنت رو بگه که من یاداشت کنم و برم توی اوبونتو انجام بدم
اینم بگم من ADSL دارم مودم هم مارکش TP-LINK8811 هست کارت شبکه هم دو تا هست یکی کارت شبکه خود مین که انوبرد هست و مودم بهش وصل هست ویکی هم کارت اسکای استار 2.6 که کارت DVB هست ولی تو ونیدوز به عنوان کارت شبکه میشناسه نوع اینترنت هم به گونه ای هست که توی سون من میرم روی تنضیمات کارت شبکه مین برد و ای پی و بقیه گزینه هم رو با مقادیری که ISP بهم داده پر میکنم همون 5 قسمتی که در IPv4 پر میشه (یوزر و پسورد در خود مودم سیو شده هست)
اگه ممکنه ساده ساده بیگد تا من بفهمم
با تشکر

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ به: وصل شدن به اینترنت و شروع کار در اوبونتو
« پاسخ #1 : 22 امرداد 1389، 11:33 ب‌ظ »
در خط فرمان بنویسید :
sudo pppoe conf

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 22 امرداد 1389، 11:43 ب‌ظ »
چرا مستقیما از روترتون به اینترنت وصل نمی‌شین؟ خیلی راحت‌تره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 23 امرداد 1389، 12:01 ق‌ظ »
چطوری میشه مستقیم از روتر وصل شد؟ این راهی بود که خود ISP بهم گفته برا ویندوز اولش که گرفتم اون مدلی بود که باید کانکشن درست میکردم و یوزر و پسورد رو بهش میدادم(مشابه دیال اپ) اما مشکل اتصال داشت و بعدش گفتن باید اینطوری بکنم
حالا روش مستقیم طور دیگه ای هست؟(اگه اره هم برا ونیدوز و هم برا اوبونتو بگید)
راستی یه سوال احتمالا خنده دار از نظر همتون : تلفظ درست و صحیح Ubuntu چیه؟یه جوری بگید که بفهمم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 23 امرداد 1389، 12:24 ق‌ظ »
باید از بعد از این که روتر رو به سیستم وصل کردید (با کابل LAN یا USB) و اون رو روشن کردید باید به شما پیامی بده مبنی بر این‌که روتر با سیستم شما شبکه شده. در این  حالت با رفتن به IP روتر در فایرفاکس که در دفترچه اون نوشته (معمولا 192.168.1.1) به کنترل پنل روتر دست پیدا می‌کنین که مراحلش کاملا مشخصه و اگر هم با مشکلی مواجه شدین می‌تونین از پشتیبانی ISP کمک بگیرین. این روش در تمام سیستم‌های عامل یکسانه و جواب می‌ده. در برخی نوارد هم دیده شده که اتصال USB خوب ساپورت نشده ولی LAN در تمام موارد کار می‌کنه

در مورد سوال دوم هم تلفظش همینی هست که خودتون نوشتین: «اوبونتو»
oo-boon-too
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 23 امرداد 1389، 06:34 ب‌ظ »
باید از بعد از این که روتر رو به سیستم وصل کردید (با کابل LAN یا USB) و اون رو روشن کردید باید به شما پیامی بده مبنی بر این‌که روتر با سیستم شما شبکه شده. در این  حالت با رفتن به IP روتر در فایرفاکس که در دفترچه اون نوشته (معمولا 192.168.1.1) به کنترل پنل روتر دست پیدا می‌کنین که مراحلش کاملا مشخصه و اگر هم با مشکلی مواجه شدین می‌تونین از پشتیبانی ISP کمک بگیرین. این روش در تمام سیستم‌های عامل یکسانه و جواب می‌ده. در برخی نوارد هم دیده شده که اتصال USB خوب ساپورت نشده ولی LAN در تمام موارد کار می‌کنه

در مورد سوال دوم هم تلفظش همینی هست که خودتون نوشتین: «اوبونتو»
oo-boon-too
خوب برم داخل چیکار کنم؟ یوزر و پسورد که توی خود مودم ست هست
مشکل من اینکه چطوری کارت شبکه رو پیدا کنم و بهش ای پی بدم؟ من توی ویندوز بعد از نصب به سراغ کارت شبکه میرم و طبق عکس زیر تنظیمات رو انجام میدم

حالا مشکل من اینه که نمیدونم تنظیمات کارت شبکه کجاست تا برم و اینا رو انجا هم انجام بدم ضمن اینکه من دو تا کارت یکیش کار DVB هست که ویندوز اون رو به عنوان کارت شبکه میشناسه ولی چون اسم هر دو تا کارت معلومه میدونم با کدوم رو تنظیم کنم اکا تو اوبونتو هیچ کدوم اسم ندارن (البته چیزی که دستگیر من شد)

در خط فرمان بنویسید :
sudo pppoe conf
مطمئنی دستور رو درست گفتی چون اعلام کرد دستور اشتباه هست

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #6 : 23 امرداد 1389، 06:46 ب‌ظ »
برای اتصال به اینترنت ای‌دی‌اس‌ال این نوشته رو ببین.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #7 : 23 امرداد 1389، 07:19 ب‌ظ »
تنظمیمات شما، نشون میده که شما مستقیما دارید از یه اینترنت Share شده (که البته در مورد شما از طریق مودم Share شده)‌ استفاده میکنید.
تو اون پستی که iCEAGE گفته،‌ همون راهو برو، فقط به جای تب ADSL از تب Wired (آگه با کابل وصل شدی به مودمت)‌ و یا WireLess اگه بیسیم وصل شدی، بعد یا یه اتصال رو ویرایش کن،‌ یا یکی بساز

در نهایت تنظیماتی که عکس گرفتید عینا اینجا وارد کنید (فقط آی پی ها مربوط به خودتون رو بذارید)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #8 : 23 امرداد 1389، 09:39 ب‌ظ »
sudo pppoeconf

آفلاین mrmmnb

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 23 امرداد 1389، 09:56 ب‌ظ »
خوب من عین همینا رو وارد کردم ولی راه نیافتاد
خودم فکر میکنم مال اون 4.2.2.4 باشه اون رو باید کجا وارد کرد؟

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #10 : 23 امرداد 1389، 10:43 ب‌ظ »
خوب من عین همینا رو وارد کردم ولی راه نیافتاد
خودم فکر میکنم مال اون 4.2.2.4 باشه اون رو باید کجا وارد کرد؟
گفتم که اینها IP منه، شما به جاش معادل اون رو برای خودت بزن. به جای 192.168.20.26 بزن 192.168.89.15 بعد دو تا آی پی زیریش تو این میفته سمت راست یعنی 255.255.255.0 شما میشینه جای 255.255.255.240 . و آخریش هم Gateway که برای شما 192.168.89.1 هست میشینه به جای 192.168.20.17
اما اون دوتا IP دیگه که یکیش ۴.۲.۲.۴ هستش. اون دو تا رو جلوی DNS Server بزن، با یک کاما از هم جداشون کن
البته این دو تا IP که من دادم هم میتونن استفاده بشن،‌ این زیاد فرقی نمیکنه.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: وصل شدن به اینترنت و شروع کار در اوب 
« پاسخ #11 : 24 امرداد 1389، 12:03 ق‌ظ »
من با این مودم هیچ مشکلی تا الان نداشتم و به راحتی از داخل لینوکس پیکر بندی میشه
بدون یک خط کد
این مدل پیکر بندی ربطی به سیستم عامل نداره و کافیه lan شما توسط سیستم شناخته شده باشه که تقریبا 99 در صد در لینوکس شناخته میشه در ضمن این مدل مودم در اوبونتو 10.04 بدون نیاز به هیچ برنامه ای بوسیله پورت  usb  متصل و شناخته میشه
طبق راهنمای مودم مودم را به سیستم متصل کنید
از اتصال برق و سیم  LAN  و سیم تلفن و محل قرار گرفتن تفکیک کننده ( splitter) اطمینان حاصل کنید

حالا آموزش
برای اینکه کامل باشه اینجوری شروع میکنم ( شما سروران همه از بنده داناتر هستید )
باید مقادیر vpi  و  vci و همچنید username  و  password  رو از ارائه دهنده سرویس  adsl  دریافت کنید

حالا مرورگر وب رو باز کنید ( من این کار رو با  fire fox انجام دادم )
بهتر است قبل از کار با مودم دکمه کوچک بین ورودی برق و اتصال سیم  USB  را با یک وسیله نک تیز فشار دهید تا مودم ریست بشه بعد مودم را خاموش و روشن کنید منتظر بشید چراغ  adsl  روشن بشه تا بریم سراغ مرحله بعدی و انجام پیکر بندی برای روشن کردن چراغ اینترنت
یک توضیح در رابطه با چراغ ها
چراغ  power
این چراغ دو حالت داره یکی روشن و خاموش که مشخصه چیه

چراغ usb
که در مواقعی که از طریق usb مودم را به کامپیوتر متصل کنید این چراغ روشن میشه ، اگه چراغ در حالت خاموش باشه یعنی اتصال بر قرار نیست و در حالت چشمک زن یعنی در حال رد و بدل اطلاعات ما بین مودم و رایانه است

چراغ Lan
درست مانند چراغ usb

جراغ adsl
اطلاعات بنده در این زمینه کامل نیست ولی این چراغ مربوط به سرویس رانژه مخابرات میباشه که باید حتما روشن باشه در غیر این صورت اصلا خط تلفن مشکل داره و عیب از مودم نیست ، باید خط تلف را چک کنید در صورتی که مشکلی وجود نداشت با سرویس دهنده تماس بگیرید ،
این چراغ سه حالت داره
خاموش : که باید خط تلفن را چک کنید سپس با سرویس دهنده تماس بگیرید
چشمک زن : در حال ارتباط برقرار کردن با سرویس دهنده
روشن : این حالت یعنی ارتباط با سرویس دهنده برقرار شده ( این حالت مد نظر ماست )

چراغ internet
این چراغ مربوط به پیکر بندی مودم هست که سه حالت داره
خاموش : مودم پیکربندی نشده و ارتباط با اینترنت قطع می باشد
روشن : ارتباط با اینترنت برقرار شده است
چشمک زن : در حال رد و بدل کردن اطلاعات ما بین سرویس دهنده و مودم ( معمولا این حالت با چشمک زدن یکی از چراغهای usb  یا lan  همراه است و اگر این دو را با هم ادغام کنیم یعنی ( چراغ  internet در حال رد و بدل کردن اطلاعات ما بین سرویس دهنده و مودم + چراغ USB یا LAN در حال رد و بدل اطلاعات ما بین مودم و رایانه = ارتباط رایانه با سرویس دهنده

حالا بریم سراغ پیکر بندی
fire fox  یا هر مرورگر دیگری رو باز کنید

داخل آدرس بار عدد (192.168.1.1) را تایپ کنید و اینتر را بزنید در کادر وارد شده به جای یوزر و پسورد کلمه ( admin )  را با حروف کوچک بنویسید و روی  ok  کلیک کنید

حالا میریم به مرحله بعدی
روی Advanced setup و بعد WAN کلیک کنید
گزینه های جلوی تمام پیکر بندی هاتون ( remove ) را تیک دار کنید
رو دکمه remove کلیک کنید
مطابق مرحله 1 تا 4 داخل عکس

مرحله بعد
مقادیر VPI , VCI را از سرویس دهنده بگیرید و وارد کادر مربوط کنید سپس گزینه  next  رو بزنید

در گام بعدی گزینه PPPoE را انتخاب کنید و روی دکمه  next بزنید ( این حالت تقریبا حالت نرمال تمام سرویس دهنده هاست )

در این  مرحله باید یوزر نیم و پسوردی را که توسط سرویس دهنده به شما ابلاغ میشه را وارد کنید اسم سرویس دهنده مهم نیست ولی بنویسید

در گام آخر روی  save & reboot کلیک کنید و به مدت 2 دقیقه منتظر شوید تا پیکر بندی شما کامل بشه

مودم شما به صورت کامل پیکر بندی شده
میتونید از گزینه management برای گرفتن پشتیبان از اطلاعات مودم استفاده کنید
هر وقت با اینترنت مشکل پیدا کردید دکمه ریست کوچک مودم را فشار بدید و از ابتدا پیکر بندی را انجام بدید
پیکر بندی کلا 2 دقیقه و 30 ثانیه طول میکشه که 2 دقیقه مربوط به ریست شدن و 30 ثانیه برای پیکر بندی در نظر گرفتیم
امیدوارم از این آموزش استفاده ببرید

یا حق
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید