انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مصرف بالای سی پی یو در هنگام کپی فایل ها در اوبونتو ۱۸.۰۴  (دفعات بازدید: 429 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tr64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
سلام.
من اوبونتو رو خیلی استفاده میکنم. از ۱۴.۰۴ تا حالا که ۱۸.۰۴ هست ... روی لپ تاپ... ولی مشکلی که دارم اینه هنگام کپی هر فایلی از هر درایوی به هر درایوی سی پی یو به شدت مصرف میشه. در حالی که روی مثلا پی سی یا سیستم های دیگه ندیدم چنین چیزی اتفاق بیفته. توی ویندوز هم که در کنار اوبونتو دارم این اتفاق نمیفته. مشکل رو شما میدونید چیه؟ روی هر سه تا اوبونتو هم همینطوربوده تا الان.
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1397، 06:46 ب‌ظ توسط tr64 »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
سلام.
من اوبونتو رو خیلی استفاده میکنم. از ۱۴.۰۴ تا حالا که ۱۸.۰۴ هست ... روی لپ تاپ... ولی مشکلی که دارم اینه هنگام کپی هر فایلی از هر درایوی به هر درایوی سی پی یو به شدت مصرف میشه. در حالی که روی مثلا پی سی یا سیستم های دیگه ندیدم چنین چیزی اتفاق بیفته. توی ویندوز هم که در کنار اوبونتو دارم این اتفاق نمیفته. مشکل رو شما میدونید چیه؟ روی هر سه تا اوبونتو هم همینطوربوده تا الان.
امید وارم که مشکلتون حل شده باشه ولی بهتره سوال های خودتون رو با جزعیات تر کنید و اطلاعاتی در مورد سخت افزار خودتون بدین.
من توسیه می کنم ویکی رو بخونید بخشی برای بهتر سوال پرسیدن داره که خیلی عالی هستش.

پ.ن: درست عبارتی که درایو نامیدین پارتیشن هستش درایو دقیقا دیسک سخت ، usb و هارد میشه و پارتیشن بخش هایی از یک حافظه که تقسیم شده.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).