انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین/کاملترین توزیع لینوکس برای توسعه از نظر برنامه های پیشفرضی که با OS نصبه  (دفعات بازدید: 1322 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MJB_Khorasani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام
یک سوال بود که هر چقدر فکر کردم چجوری از گوگل بپرسم که جواب درست بده، چیزی به ذهنم نرسید. درنتیجه اینجا دارم می پرسم.

من می خواستم که یک توزیعی از لینوکس رو دانلود کنم (منظورم فایل iso هست) که همراهش نرم افزار های زیادی (مثل qt، نود، node-red، eclipse، VSCode یا اتم و ...) به صورت پیشفرض همراهش نصب بشه و من دیگه دردسر دان کردن و نصب کردن این همه نرم افزار و کتابخانه های مربوطه رو نداشته باشم. به دو دلیل
  • محدودیت دانلود
  • حذف مشکلات نصب

دلیل اینکه این حرف رو هم میزنم این هست که اولین بار که اومدم سمت لینوکس فدورا نصب کردم. خیلی خوشم اومد. چونکه eclipse رو به صورت پیشفرض داشت. حالا من روی دبیان هستم که وقتی نصبش می کنی خیلی درایور ها رو باید خودت دستی نصب کنی و این یعنی کلی دردس (به نظر من)

نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم؟؟؟

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch
یک نمونه‌ی قبلی:
https://en.wikipedia.org/wiki/SUSE_Studio

البته اگر دقت کنید نوشته که was چون در حال ادغام شدن با open build service هست. قبلا که دی‌اکتیو نشده بود یک مقداری دیر به دیر ایمیج پایه رو قرار میدادن (مثلا شش ماه از انتشار 42.3 گذشته بود ولی اگر میخواستید با suse studio دیسترو دلخواه دیگری بسازید مجبور بودید 42.2 رو پایه قرار بدید چون بروزرسانی نشده بود) که امیدوارم توی نسخه‌ی جدید این رو هم لحاظ کنند. در مورد بقیه توزیع‌ها و توسعه‌دهندگان اطلاعاتی ندارم.
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
سلام،
مطمئن نیستم توزیعی با همچین امکاناتی وجود داشته باشه یا نه اما شما می‌تونین به سادگی یک بار یه توزیعی که باهاش راحتین به همراه هر چیزی که نیاز دارین رو نصب کنین و بعد با یه چیزی مثل fsarchiver ازش بکاپ بگیرین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
بنظر من یه توزیع و اتوم یا ویم یعنی همه چیز ولی خوب اگه راحتی در نصب نرم افزار برات مهم آرچ و آرچ بیس ها رو پیشنهاد میدم.
البته نصب خود آرچ کمی زمان بر هستش ولی خوب توزیع خودته.
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1397، 03:59 ق‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام.
بنظرم حفظ و نگهداری توزیع مهم‌تر از نصب اولیه است. هرچی دردسر بکشی و درایور و نرم‌افزار روی دبیان نصب کنی خیلی طول بکشه چند روز می‌شه! بعدش خب این توزیع را تا چند سال داری، دیگه هم مشکلی با محدودیت اینترنتت نداری و هم‌چنین دردسر جدید! و اگه با نسخهٔ پایدار دبیان کار کنی، بروزرسانی کمتری پیش رو داری.
اوبونتوهای LTS هم همین‌جورند (اگه شش ماه بعد به نسخهٔ بالاتر آپگرید نکنی) و …
:) :)

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
.....
من می خواستم که یک توزیعی از لینوکس رو دانلود کنم (منظورم فایل iso هست) که همراهش نرم افزار های زیادی (مثل qt، نود، node-red، eclipse، VSCode یا اتم و ...) به صورت پیشفرض همراهش نصب بشه و من دیگه دردسر دان کردن و نصب کردن این همه نرم افزار و کتابخانه های مربوطه رو نداشته باشم. به دو دلیل
  • محدودیت دانلود
  • حذف مشکلات نصب
....
چنین توزیعی اگر وجود داشته باشه بهش میگند "توزیع مخصوص production"، تنها موردی که من میشناسم این هست:

Fedora Labs

https://labs.fedoraproject.org

خودتان باید بررسی کنید که کدام ویرایش با نیازهای شما نزدیک‌تر است.

نقل‌قول
حذف مشکلات نصب

بهتره آن مشکلات را در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید تا این مشکل اصولی حل شود.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین MJB_Khorasani

• Newbie
  • *
اما در مورد فدورا : دیدمش ولی کل نرم افزار هایی که من لازم دارم همراهش نبود

در مورد fsarchiver : من نمی خواهم بکاپ بگیرم. (فرض کنید من می خواهم روی چند تا سیستم لینوکس نصب کنم. من که فکر می کنم خوب جواب نده)
فکر کنم و اگر اشتباه نفهمیده باشم suse studio همون چیزی هست که می خواهم. (اما در موردش تا حالا چیزی نشنیده ام)

خب دوستان توجه کنید، چیزی که من می خواهم این هست که، مثلا بگم:
سیستم عامل  Debian stable باشه.
نرم افزار های x و y و z به صورت پیشفرض نصب بشه؛ یعنی وقتی که من سیستم عامل رو نصب می کنم  این نرم افزار ها هم نصب بشه

در نهایت همه ی اینها توی یک فایل iso باشند که من فقط اون رو روی یک فلش بوت کرده و نصبش کنم. و سیستم عامل به همراه نرم افزار ها نصب بشه

اصلا همچین چیزی وجود داره؟؟؟؟

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
تا جایی که من میدونم نصاب دبیان امکان قرار دادن بسته های مورد نظر در یک فولدر یا پارتیشن مخصوص در رسانه نصب را دارا است، این رو در رابطه با سفت افزارها میدونم که به طور پیش فرض در دبیان نیستند و توصیه شده این مدلی میتوان آنها را اضافه کرد.

با استناد به همین اطلاعات، من سرچ کردم "Debian custom install" و در نتایج آن، ظاهرا لینک زیر همان چیزی است که شما نیاز دارید:

https://wiki.debian.org/DebianCustomCD
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین MJB_Khorasani

• Newbie
  • *
با تشکر از دوستان
مشکلم حل شد
اقای فرهاد محمدی مجد از راهنمایی شما متشکرم. حالا متوجه شدم که چی می خواستم.

من یک نسخه ی سفارشی شده لینوکسی می خواستم که مبتنی بر دبیان/یاهرچیزدیگه‌ایی باشه. که لینک های زیر جواب داده است
نام تاپیک: توزیع سفارشی لینوکس
http://barnamenevis.org/showthread.php?344152-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3
جستجو در گوگل : ایجاد توزیع لینوکس سفارشی
https://www.google.com/search?q=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9+%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3+%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C&oq=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9+%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3+%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C&aqs=chrome..69i57.8865j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
سایت Make Tech Easier: تحت عنوان 8 Tools to Easily Create Your Own Custom Linux Distro
https://www.maketecheasier.com/6-tools-to-easily-create-your-own-custom-linux-distro/

دوستی که suse studio رو معرفی کرده بود هم درست گفته بودند.
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1397، 06:14 ب‌ظ توسط MJB_Khorasani »

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
سلام.دوست عزیز من چند وقت پیش توزیعی به اسم semicode رو دیده بودم که مثل اینکه این ابزارها رو دیفالت داشت و برای توسعه دهندگان کاستومایز شده بود:

Arduino IDE

Brackets

Code::Blocks IDE

Devhelp

Eclipse

Geany

Glade

GNU Emacs 23

Kiki

MonoDevelop

MySQL Workbench

Ninja IDE

QtOctave

Scratch

Sqliteman

Squeak
البته مثل اینکه توسعه و پشتیبانی این متوقف شده البته مطمئن نیستم و خودتون یک تحقیقی کنید.