انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب lineage os  (دفعات بازدید: 526 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
نصب lineage os
« : 01 آبان 1397، 05:26 ب‌ظ »
دوستان من میخواستم lineage os روی گوشیم نصب کنم. اما متاسفانه مدل گوشیم توی لیست دیوایس ها توی سایت lineage os نیست. سوالم اینه که اگه نصب کنم مشکلی پیش میاد؟ اصلا نصب بکنم یا خیر؟
دلیل اصلی هم که میخواستم نصب کنم اندروید 8.1 هست چون گوشیم دیگه اندرویدش بالاتر از 6 نمیره و آپدیت نمیده. honor 7 هست گوشیم.
https://wiki.lineageos.org/devices/

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : نصب lineage os
« پاسخ #1 : 01 آبان 1397، 08:45 ب‌ظ »
سلام
وقتی برای گوشی‌تون نباشه اصلا نمی‌تونین بیلد گوشی‌های دیگه رو بزنین، عموما فلش نمی‌شه !
مگر اینکه دانشش رو داشته باشین و برای گوشی خودتون پورتش کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 02 آبان 1397، 11:09 ق‌ظ »
اگه نصب بشه، شاید مثلا دوربین کار نکنه، یا نمی‌دونم شاید نتونی با wifi به اینترنت وصل بشی.

من خودم آخرین نسخه Lineage OS رو دارم، چون گوشیم رو ساپورت می‌کرد، راحت نصبش کردم ولی بازهم یه باگ‌های خیلی ریزی داره.

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #3 : 02 آبان 1397، 11:48 ب‌ظ »
احتمالن توو XDA یه سری باشن که قبلا پورت کردن، اگه باگی هم داشته باشه همونجا نوشته.اینو باید در نظر داشته باشی که ممکنه دولوپر دیگه براش اپدیت نده. امتحانش ضرر نداره برای گوشی های مختلف امتحان کردم تا حالا باگی ندیدم

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #4 : 03 آبان 1397، 07:06 ب‌ظ »
xda رو دیدم. مثل اینکه به طور غیر رسمی پورت شده برای گوشیم. اما توی لیست دیوایس های رسمی خود lineage os نیست. حالا نمیدونم به ریسکش می ارزه امتحانش  کنم یا نه.