میدونم که تو اون مرحله چی نشون میده، اما اگر شما از این موضوع اطلاع داری پاسخ کارشناسی بهتره تا اینکه بهم بگی تو اون مرحله چی نشون میده. ریسکش هم بالاست همیشه که کامپیوتر ها همه چیزو بهمون نمیگن
همونطور که میدونی پارتیشن تیبل های MBR در اولین پارتیشن قرار گرفته جایی که قراره فرمت بشه! و این رو هم در نظر داشته باشیم که دیفالت uefi جی پی تیه نه mbr پس این ریسک وجود داره که با فرمتش کل پارتیشن تیبیل هارو تغییر بده و اتفاقی که میفته نابودی کل اطلاعاته! البته اینجور فکر میکنم اگر شما نظر مخالفی دارین خوشحال میشم بگین که به اطلاعاتمون اضافه بشه.
دوست من پارتیشن EFI به همراه GPT بیشتر توصیه میشه ولی این پارتیشن از خانواده GPT نیست و اصلا ربط مستقیمی به اون نداره.
اگه پیام قبلی من رو درست متوجه شده باشید می فهمید که اطلاعاتی که به شما میده کامله(درصورت هر تغییری اون رو می نویسه حتی اگه پارتیشن تیبل رو تغییر بده ( که صد البته نمیده اون کار Parted در Plasma و Gparted در دسکتاپ های دیگه هستش )ولی فرایند تبدیل mbr به GPT کاملا دستی انجام میشه)بهتره که یک حست و جوی کامل در مورد EFI داشته باشید.
درضمن اگر اطلاعات شما این قدر مهم هستن باید حتمی ازشون بکاپ داشته باشید.(اصلاعات وقتی به وجود میان که سه بار توی سه حافظه متفاوت ثبت شده باشن )
البته یه زمانی منم اطلاعاتی داشتم مثل نرم افزار های ویندوزی و بازی هام که فکر می کردم خیلی مهم هستن.
به دنیای گنو/لینوکس و تفکرش که وارد بشی برات بی اهمیت میشن.