انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: غیرفعال کردن 2 سرویس در بوت و فعال کردن اونها در استارت اپ  (دفعات بازدید: 561 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
با جناب رزم دیده بحث ها داشتیم برای کاهش سرعت بوت بنده تا حدودی تاثیر داشته ولی خوب هنوز هم وحشت ناک هستش من 2 تا سرویس دارم که یا همیشه بهشون احتیاج ندارم یا اصلا نیاز نیست موقع بوت اجرا بشن بلکه بزارمشون تو استارت اپ و بعد از بوت کامل سیستم هم اجرا بشن کافیه حالا میخاستم اگه مشکلی پیش نمیاد این 2 پروسه رو از بوت غیرفعال کنم و اونا رو بزارم تو استارت اپ ؛
         24.307s mysql.service
         23.536s mpd.service

اولی که معلومه برای چیه دومی یعنی mpd متاسفانه فقط برای راه اندازی موزیک پلیر cantata هستش.
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1397، 06:45 ب‌ظ توسط imaniy »
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
می‌تونین بعد از غیرفعال کردن سرویس، دستور استارت شدنشون، یعنی دستورات زیر رو توی استارت آپ سیستم‌تون بذارین:
sudo systemctl start mysqld
sudo systemctl start mpd

یا حتی می‌تونین کلا استارت شدن خودکار رو بیخیال بشین و هر وقت بهشون لازم داشتین دستی استارت‌شون کنین.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
ممنون از پاسخی که دادین فقط من نوشتم mysql و شما نوشتی mysqld اشتباه تایپی هستش یا.... در ضمن برای فعال سازیشون نیاز نیست اون service که اخر اسمشون بود رو بزنیم؟
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
ممنون از پاسخی که دادین 
خواهش می‌کنم.

فقط من نوشتم mysql و شما نوشتی mysqld اشتباه تایپی هستش یا....
توی آرچ اسم سرویس پایگاه داده‌ی مای اس کیو ال mysqld هست و من طبق عادت همینجوری تایپش کردم ! ::)

در ضمن برای فعال سازیشون نیاز نیست اون service که اخر اسمشون بود رو بزنیم؟
نه نیازی نیست. اسم خود سرویس کفایت می‌کنه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد