انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مهارتهای مورد نیاز در حوزه‌ی هک و امنیت  (دفعات بازدید: 657 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rasoulMirzapour

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
من خیلی به مباحث هک علاقه دارم ولی زیاد درباره این مسائل اطلاعاتی ندارم! پس!
برای ورود به حوزه هک و امنیت (دیدم به صورت کلی هست چه وب و یا سیستم‌عامل و یا هر نرم‌افزاری) باید چه دانش‌هایی رو داشته باشم!؟ لطفا با ارجاع به منبع معتبر پاسخ بدهید!!

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
سلام
من خیلی به مباحث هک علاقه دارم ولی زیاد درباره این مسائل اطلاعاتی ندارم! پس!
برای ورود به حوزه هک و امنیت (دیدم به صورت کلی هست چه وب و یا سیستم‌عامل و یا هر نرم‌افزاری) باید چه دانش‌هایی رو داشته باشم!؟ لطفا با ارجاع به منبع معتبر پاسخ بدهید!!
دوست من شما اول باید اطلاعات خودتون رو در مورد شکل کلی امنیت و سیستم عامل بالا ببرید ، نتورک رو به خوبی یاد بگیرید و حداقلاتی از برنامه نویسی رو بدونید.
انوقت که خودتون مسیر رو درک خواهید کرد.

پ.ن: قوانین انجمن رو یک بار مطالعه کنید.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Emptyc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
سوال خیلی خوبی بود! واقعا برای اینکه وارد حوزه هک و امنیت بشیم چه مسیری رو باید طی کنیم! اینکه طراحی سیستم‌عامل رو بخونیم که همه میدونن! ولی مهم اون مسیری هست که خیلی‌ها نمیدونن چطوری باید طی بشه!! اگه واقعا کسی میتونه این مسیر رو مشخص کنه که مطلالعه توی این حوزه‌ رو بشه باهاش شروع کرد اینجا بگه یا اینکه به یه سایت دیگه لینک کنه که از اونجا بشه به هدفمون برسیم! ممنون
بُزُرْگي سَرآسَر بِهْ گُفتآرْ نيست ./. دُوصَد گُفْتِه چُو نیمْ کِرْدآرْ نیستْ.

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
پیشنهاد میکنم برای اینکه زودتر به پاسخ صحیح مورد نظرتون برسید در این باره گوگل کنید / بی شک سایت های معتبر زیادی پاسخ این سوال رو توسط آدم های حرفه ای  بارها و بارها داده اند. میتونید استفاده کنید /

اما کلیاتش اینکه ابتدا باید درکی از برنامه نویسی پیدا کنید (نه اینکه مختص به زبون خاصی از برنامه نویسی باشه / منظور دقیقا اینکه بتونید درک برنامه نویسی داشته باشید که این سبب میشه هر برنامه یا اسکریپت یا هرچی رو با هر زبونی پیاده سازی کنید و محدود به یک زبان خاص نباشید)
نکته بعدی اینکه باید با سیستم ها و سرویس های مختلفی آشنابشید و طرز کار با اون رو بدونید مثل سیستم عامل لینوکس (دستوراتش / نحوه عملکردش) یا سرویس هایی مثل (وب سرویس های مختلف مثل آپاچی / ابزارهایی برای جمع آوری اطلاعات / ابزارهای دیکد کردن / ابزارهای هکینگ که منبع بزرگیش داخل توزیع کالی لینوکس هست /شبکه های کامپیوتری / و لیست بزرگی از سرویس هاو تعاریف دیگه)
نکته بعدی اینکه باید زبان انگلیستون رو هم قوی کنید زیرا که از یه جایی به بعد دیگه هیچ منبع فارسی برای ادامه ی راهتون پیدا نخواهید کرد(برای شروع میتونید از آموزش های مختلف فارسی استفاده کنید اما زمانی که به سطوح بالا رسیدید دیگه منابع فارسی هیچ کمکی بهتون نمیکنه.)

این چهار چیز (برنامه نویسی / سیستم ها و سرویس ها/ شبکه / زبان) مواردیه که باید باهاش دست و پنجه نرم کنید.

مهارت هایی که بنظرم میرسه تا بگم در حوزه برنامه نویسی کلیپ های درک برنامه نویسی استاد جادی هستش که بدردتون میخوره (گوگل کنید راحت پیدا میکنید) / سعی کنید برای شروع روی زبان های اسکریپتی کار کنید مثل php یا python ... (الزامی وجود نداره اما خب اینا به نسبت بقیه زبان ها کاربردی تر هستن و اینکه برای شروع خیلی خوبه) در حوزه سیستم ها دوره ی lpic1 , lpic2 رو که از ابتدا تا تقریبا سطح پیشرفته و قابل قبولی لینوکس رو یاد میده میتونید استفاده کنید(فکر میکنم هر دوش رو هم استاد جادی درس داده باشن باز هم گوگل کنید). و برای شبکه هم همینطور(دوره ccna / mcse)
و خب این پایه ها رو که خوب یاد گرفتید نوبت میرسه که برید شروع کنید با ابزارها و روش های هک کردن آشنا بشید که خب دوره های مختلفی برای این ها هست مثل دوره ceh یا دوره اختصاصی سایت آشیانه و خیلی چیزای دیگه.

این مواردیه که اگر از هرکسی این سوال رو بپرسی چیزی شبیه به همین ها رو بهتون میگه.

اما نکته ای که هست اینکه به طولانی بودن این راه نگاه نکنید و ازش  واهمه یا حس ناامیدوارانه نداشته باشید.  شاید همه ی این چیزهایی که بنده نوشتم یا بقیه بهتون میگن رو بتونید در عرض ۱ سال یاد بگیرید یا اینکه حداقل به یک درجه مطلوبی برسید | تنها کاری که باید بکنید اینکه واقعا تصمیمتون رو بگیرید و برید داخلش  و فقط شروع کنید اونوقت میبینید در مدت کوتاهی به اونچیزی که دنبالش بودید رسیدید.

امیدوارم پاسخ مطلوبی داده باشم / موفق باشید

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
این لینک فکر کنم کمک کنه

https://www.quora.com/What-should-I-learn-first-to-begin-hacking