مجموع آرای اعضا: 42
0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: eMan در 27 امرداد 1389، 05:12 قظسیستمم اوراقهمی خوام آرچ نصب کنمسرعتم اینقدر کمه که نصبش 2 روز طول میکشهالانه که همین 4 ، 5 تا تار مویی که روی سرم مونده بکنم فکر کنم روزی دو بار آرچ نصب میکنی!! من از همون موقع که اولین بار نصبیدمش تا الان داره کار میکنه حتی یه مشکل هم نداشته.
سیستمم اوراقهمی خوام آرچ نصب کنمسرعتم اینقدر کمه که نصبش 2 روز طول میکشهالانه که همین 4 ، 5 تا تار مویی که روی سرم مونده بکنم
نقلقول از: fzerorubigd در 27 امرداد 1389، 01:46 بظنقلقول از: eMan در 27 امرداد 1389، 05:12 قظسیستمم اوراقهمی خوام آرچ نصب کنمسرعتم اینقدر کمه که نصبش 2 روز طول میکشهالانه که همین 4 ، 5 تا تار مویی که روی سرم مونده بکنم فکر کنم روزی دو بار آرچ نصب میکنی!! من از همون موقع که اولین بار نصبیدمش تا الان داره کار میکنه حتی یه مشکل هم نداشته.فرود جان چیکار کنم ، من هم عاشق نصب کردن سیستم عاملم البته بلاهایی هم سرشون میارم
نقلقول از: eMan در 27 امرداد 1389، 02:06 بظنقلقول از: fzerorubigd در 27 امرداد 1389، 01:46 بظنقلقول از: eMan در 27 امرداد 1389، 05:12 قظسیستمم اوراقهمی خوام آرچ نصب کنمسرعتم اینقدر کمه که نصبش 2 روز طول میکشهالانه که همین 4 ، 5 تا تار مویی که روی سرم مونده بکنم فکر کنم روزی دو بار آرچ نصب میکنی!! من از همون موقع که اولین بار نصبیدمش تا الان داره کار میکنه حتی یه مشکل هم نداشته.فرود جان چیکار کنم ، من هم عاشق نصب کردن سیستم عاملم البته بلاهایی هم سرشون میارم خیلی ساده اس ایمان.من یکی دو ماه پیش چاکرا ر پاک کردم و آرچ ریختم.با راهنمای ویکی برو جلو و برای تمرین یکی دو بار روی Virtual Box نصبش کن.
الان كه نگاه كردم يه چند رتبه اومديم پايين تر ... اگه خدا بخواد داريم به كشور دوست و همسايه (افغانستان ) نزديك ميشيم !!!!!
نقلقول از: newxenon در 30 امرداد 1389، 10:41 قظالان كه نگاه كردم يه چند رتبه اومديم پايين تر ... اگه خدا بخواد داريم به كشور دوست و همسايه (افغانستان ) نزديك ميشيم !!!!! خبر خیلی خوبی بودبه امید فتح آخرین رتبه
فکر کنم عنوان این تاپیک رو عوض کنیم و بذاریم «به کجا چنین شتابان» چون داریم با شتاب هرچه تمام تر به ته جدول سقوط میکنیم .
یادش بهخیر! قدیما میخواستیم بگیم یه جا وضعش خیلی خرابه میگفتیم اتیوپیه. حالا لابد اتیوپیایها میگن ایرانه