انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

سرعت دسترسی شما به اینترنت چقدر است؟

بالاتر از 1 مگابیت بر ثانیه
7 (16.7%)
بین 512 کیلوبیت تا 1 مگابیت بر ثانیه
5 (11.9%)
بین 128 کیلوبیت تا 512 کیلوبیت بر ثانیه
13 (31%)
128 کیلوبیت بر ثانیه
11 (26.2%)
64 کیلوبیت بر ثانیه و پایین تر (Dial Up)
6 (14.3%)

مجموع آرای اعضا: 42

نویسنده موضوع: به کجا میرویم ای دوست؟  (دفعات بازدید: 19202 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: به کجا میرویم ای دوست؟
« پاسخ #90 : 01 مهر 1389، 12:24 ق‌ظ »
آفرین به شما که سرعت دانلودتون به صورت روزافزون اضافه می‌شه و توی هر پست به عدد بالاتری می‌رسه ;D
من کی همچین حرفی زدم از اون اول گفتم سرعت دانلود رو ۵ هستش
ببینید اصلا غیرقانونی نیست
والا من خودم نمی دونم اصل سرعت خط چنده ولی سرعت دانلود من رو ۵ هست مسءولش بهم گفت سرعت خط 3 رقمی هست
و تو مثل بقیه یک قسمت از اون رو می کشی (حالا راست می گه یا نه رو نمی دونم)
کار من هم کاملا قانونیه و جاسوس و جاسوسی و از این حرفا هم حساب نمی شه
بیش تر هم نمی شه توضیح بدم آخه ...
چی بگم ولی مطمءن باشد خلاف نیست
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1389، 12:37 ق‌ظ توسط iman23 »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #91 : 01 مهر 1389، 12:39 ق‌ظ »
سرعت که عجیب نیست..
اون زمون قدیما که بابام جوونتر بود و داداشام کوچیکتر و خودم هم سنم پایین تر و ایران بودم تا ۴ مگا دانلود می کردم بدون حتی یه ذره مشکلات علمی فرهنگی...
البته روش هم ۹۹٪ غیر قانونی حالا این دوستمون رو نمی دونم
ولی اگه کسی خواست توضیح میدم...
Shovalie:
حرفت در صورتی درست در میاد که وقتی SEND/RECEIVE  کاملا مستقل باشه که اونم راه های زیادی داره که میشه یه فکری واسش کرد
من که خیلی دوست دارم بدونم

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #92 : 01 مهر 1389، 12:48 ق‌ظ »
ببینید این که چیزی نیست

وقتی این همه سی دی بازی که همش دانلودی هست تو یک شب دانلود می شه (حجمی 4 رقمی )
این که دیگه غیر ممکن نیست
5 مگ عجیب نیست این قدر بالا تر از اینا هست ما. بی خبریم  آفا این که سرعت دانلودش 1 رقمی هست 
یک سرعت ها ی دیوانه کننده ای هست (در ایران)

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
« پاسخ #93 : 01 مهر 1389، 06:59 ب‌ظ »
بله . سرعت اینترنت داریم توی وزارتخانه ها که ما نمی تونیم فکرش رو بکنیم .

اگه اون قضیه ی  SEND/RECEIVE  کاملا مستقل رو بخواید ، مواد اولیه لازم : ۱ .... و ۱ DVB و خلاص ..
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #94 : 03 مهر 1389، 10:18 ق‌ظ »
بله . سرعت اینترنت داریم توی وزارتخانه ها که ما نمی تونیم فکرش رو بکنیم .
اگه اون قضیه ی  SEND/RECEIVE  کاملا مستقل رو بخواید ، مواد اولیه لازم : ۱ .... و ۱ DVB و خلاص ..
این چیزی که شما میفرماید سند و ریسیو مستقل نیست، چه افلاین باشه (اسکای نت) و چه انلاین، فقط رسیوش مستقله (شما از طریق خط درخواستتو برای سرور میفرستی و از طریق ما*ه*واره جواب میگیری). این درخواست شما میتونه از طریق پروتکل های مختلفی از جمله pptp, l2f, l2tp که همه انواع مختلفی از V*P*N هستن و یا پروتکل امن تری مثل dsl فرستاده بشه (متعلق به شرکت اسکای DSL). سرویس های انکریپتد هم وجود داره که خب دارای امنیت بسیار بالاتری هستن.
برای سند و رسیو مستقل غیر از گیرنده (د*ی*ش) شما به یک آنتن فرستنده هم نیاز دارید که هم هزینه بالایی داره و هم به محض ایجاد ارتباط، توسط برادران سپاه دستگیر شده و به جایی که عرب نی میندازه منتقل میشین (در کل سر به نیست میشین!)

اما نکته اینه که اینجا بحث صرفا سر سرعت اینترنت نیست (چون اینترنت ماه*وا*ره ای قصش جداست، بانک ها و وزارت خانه ها و ... هم از همین اینترنت ما*ه*واره ای استفاده میکنن که سرعتشون بالاست، بانک ها که از ما*ه*واره W3 استفاده میکنن و به همین علته که BBC، VOA و فارسی1 روی این ما*هو*اره برنامه هاشونو پخش میکنن، چون کمتر میتونن روش پاراز*یت بندازن)، بلکه بحث سر سرعت اینترنت در ایران روی خطوط مسی یا فیبر نوری :o هستش.

تا اونجایی که من اطلاع دارم ماگزیمم سرعتی که سرویس +ADSL2 و خطوط مسی ما، میتونه ارائه بده حدوده 24 مگابیت بر ثانیست. پس دوستمون که سرعتش 40 مگابیته سرویسش نمیتونه ADSL باشه. اما خطوط فایبر اوپتیک یا فیبر نوری از لحاظ عملی تقریبا میشه گفت پتانسیل بی نهایتی دارن و ماگزیمم سرعت فقط به تجهیزات دو سر خط برمیگرده و نه خود فیبر نوری. جالب اینجاست کسانی که در ایران توی منطشون خطوط مسی برداشته شده و فیبر نوری کشیده شده، 90 درصد از اینترنت سیمی بی بهره اند و مجبورن به وایرلس یا وایمکس قناعت کنن (اینم از پیشرفت توی مملکت ما). البته ماگزیمم سرعت وایمکس 75 مگابیت بر ثانیست که در همین راستا جناب ایرانسل با ارائه سرعت های مافوق نور 128 و 256 کیلوبیت :o برثانیه ما رو شرمنده خودشون کردن :-&.

نتیجه اینکه برای داشتن سرعت 40 مگابیتی از طریق خطوط زمینی زیرساخت ها و تجهیزاتی لازم است که به ندرت در ایران موجود میباشد.

نقل‌قول از:  link=topic=14869.msg119205#msg119205 date=1285190326
ببینید این که چیزی نیست

وقتی این همه سی دی بازی که همش دانلودی هست تو یک شب دانلود می شه (حجمی 4 رقمی )
این که دیگه غیر ممکن نیست
5 مگ عجیب نیست این قدر بالا تر از اینا هست ما. بی خبریم  آفا این که سرعت دانلودش 1 رقمی هست 
یک سرعت ها ی دیوانه کننده ای هست (در ایران)
ایمان جان خواهش میکنم جو گیر نشو برادر، اون جمله "اینقدر بالاتر از اینا هست و سرعت های دیوانه کنندت" نه تنها در ایران بلکه در خاور میانه هم مصداقی نداره.
بیشترین سرعت اینترنت در خاورمیانه متعلق به عربستان سعودیه که جدیدا به وسیله فیبرنوری و تجهیزات جدیدی که خریداری و راه اندازی نمودن به سرعت اینترنتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه دسترسی پیدا کردن.

البته توی ایران یک موضوعی هست و اون اینکه وقتی صدها هزار کاربر بیچاره رو محدود کردن به سرعت 128 تا ماگزیمم 512 کیلوبیت بر ثانیه بایدم 4 نفر مثل iman23 از اون 90 درصد بندوید باقی مونده چنین سرعت هایی داشته باشن! جریان گرفتن برق از سر دکله!
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1389، 01:23 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #95 : 03 مهر 1389، 04:59 ب‌ظ »
توضیحات مفیدی بود
فقط من از این ها متوجه نشدم
1.مان جان خواهش میکنم جو گیر نشو برادر
2.بایدم 4 نفر مثل iman23 از اون 90 درصد بندوید باقی مونده چنین سرعت هایی داشته باشن! جریان گرفتن برق از سر دکله!
اینایی که گفتی یعنی چه؟؟؟ ???

البته من که زیاد نمی دانم ولی وقتی قرار بود این اینترنت در این مکان راه اندازی بشه
دور تا دور این مکان و خیابان های اطراف را کنده بودند ( حالا نمی دونم کندن خیابون ربطی به اینترنت داشت یا نه اما می گفتن مه برای اینترنت هست )

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
پاسخ به: پاسخ به: به کجا میرویم ای دوست؟
« پاسخ #96 : 03 مهر 1389، 06:40 ب‌ظ »
توضیحات مفیدی بود
فقط من از این ها متوجه نشدم
1.مان جان خواهش میکنم جو گیر نشو برادر
2.بایدم 4 نفر مثل iman23 از اون 90 درصد بندوید باقی مونده چنین سرعت هایی داشته باشن! جریان گرفتن برق از سر دکله!
اینایی که گفتی یعنی چه؟؟؟ ???

البته من که زیاد نمی دانم ولی وقتی قرار بود این اینترنت در این مکان راه اندازی بشه
دور تا دور این مکان و خیابان های اطراف را کنده بودند ( حالا نمی دونم کندن خیابون ربطی به اینترنت داشت یا نه اما می گفتن مه برای اینترنت هست )
ایمان جون منظورمو که تو همون پست گفتم عزیز دل برادر. اما باز بیشتر توضیح میدم.

همونطوری که گفتم بیشترین سرعت اینترنت توی خاورمیانه توی عربستان و معادله 100 مگابیته، یعنی حدودا 12.5 مگابایت در ثانیه. سرعت شما که 5.5 مگابایت در ثانیست، یعنی اون 12.5 مگابایته حدودا دو برابره سرعت شماست و اونطوری که شما گفتی اینقدر بالاتر اینا هست و این که چیزی نیست هر کی ندونه فک میکنه توی ایران سرعت 50 مگابایت در ثانیه هم گیر میاد! منظور بنده این بود که شما الان رو قله ای و بیشترین سرعت نت توی ایران از طریق فیبر نوری در همین حده. مگر اینکه مستقیما از سرور آی اس پی دانلود کنی! تا سرعتت بالاتر از این باشه.

در مورد صحبت بعدیم هم منظورم این بود با این سرعت های حلزونی (الان لاک پشته کلی حال کرد :o) که به اغلب مشترکین بسته زبان ADSL میدن، 10 درصد از پهنای باند کل هم لود نمیشه و کسی مثل شما میتونه در 90 درصد باقی مونده شنا کنه. شما فکرشو بکن؛ این 5.5 مگابایت رو تقسیم بر 16 کیلوبایت که بکنی میشه 344. یعنی سرعت شما برابره با مجموع سرعت 334 مشترک فلک زده که سرویسشون 128 کیلوبیتیه :o. خب اگه میخواستن به همه همچین سرعتی بدن به نفر 10هم نرسیده سرور باتل نک (Bottle neck) میشد. همونطور که گفتم زیرساخت ها و تجهیزات به روز میخواد تا بشه همچین سرعت هایی رو به تعداد زیادی مشترک ارائه داد. ولی چون اینجا برعکسه همه دنیاست شما میتونی توسط چند عدد کلک رشتی، از پهنای باند اضافی که دیگران رو محروم کردن ازش، استفاده کنی و همچین سرعتی داشته باشی. اگر هر حالتی غیر از این بود شما میبایست ماهیانه بیش از 3 میلیون تومان هزینه اینترنت میدادین.
« آخرین ویرایش: 03 مهر 1389، 07:45 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #97 : 04 مهر 1389، 09:40 ق‌ظ »
اون جمله "اینقدر بالاتر از اینا هست و سرعت های دیوانه کنندت" نه تنها در ایران بلکه در خاور میانه هم مصداقی نداره.
بیشترین سرعت اینترنت در خاورمیانه متعلق به عربستان سعودیه که جدیدا به وسیله فیبرنوری و تجهیزات جدیدی که خریداری و راه اندازی نمودن به سرعت اینترنتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه دسترسی پیدا کردن.
عزیز من شما مثل اینکه اطلاعاتت خیلی قدیمیه!!! من تو گرگان سرعت 155mbps دیدم!!!!!  یعنی یکصد و پنجاه و پنج مگابیت بر ثانیه... یعنی حدود بیست مگابایت برثانیه...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #98 : 04 مهر 1389، 12:19 ب‌ظ »
عزیز من شما مثل اینکه اطلاعاتت خیلی قدیمیه!!! من تو گرگان سرعت 155mbps دیدم!!!!!  یعنی یکصد و پنجاه و پنج مگابیت بر ثانیه... یعنی حدود بیست مگابایت برثانیه...
به به، عجبی، یکی بالاخره پیدا شد یکی از اون مشاهداتی رو که من منتظر بودم بیان کرد، هر چند مختصر و بدون ذکر جزییات! ممنون آقا مهدی... گل.

فکر میکنم بنده منظورمو بد بیان کردم و از این بابت عذر خواهی میکنم.

قبل از تصحیح بیان منظورم خواهشا به این سئوالم جواب بدین؛ این سرعتی رو که شما مشاهده فرمودید توی خونه و متعلق به یک کاربر خانگی بود و یا توی مرکزی، موسسه ای، ISPای، ... ??? ؟؟ و ایا مطمئنید که از طریق خطوط زمینی بود؟

و اما منظور بنده این بود که ارائه سرعت هایی در حد سرعت ایمان جان به کاربران خانگی در سطح کلان، با توجه به زیر ساخت ها و تجهیزات موجود غیر ممکنه. من منکر این نیستم که در سرور یک ISP سرعت ماگزیمم ممکنه حتی بالای 300Mb/s باشه، بلکه تاکید من بر این بود که ارائه چنین سرعت هایی (بالای 20 مگابیت در ثانیه) به کاربران معمولی برای مصارف شخصی ممکن نیست (مخصوصا از طریق خطوط مسی). و همچنین در مورد عربستان سعودی نیز منظور بنده این بود که توانایی ارائه سرعت 100 مگابیت بر ثانیه رو به کاربران خانگی در سطح وسیع دارن. آیا در ایران هم چنین چیزی ممکن است؟ :o امیدوارم این بار منظورمو خوب رسونده باشم و سوء تفاهمی پیش نیاد.

در اخر بگم که من VPS از آلمان داشتم سرعتش بالای 20 مگابایت در ثانیه بوده، چه دانلود چه آپلود، و سرعت ندیده نیستم ;).

با تشکر...
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1389، 12:23 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #99 : 04 مهر 1389، 01:01 ب‌ظ »
با بخشی از حرفات موافقم و با بخشی مخالف... اون سرعتی هم که گفتم خونگی نبود اما شخصی استفاده میشد و از فیبر نوری.... اینو همه میدونن که adsl بالاتر از 24mbps نمیتونه ارائه بده... اما اینکه ما تو ایران زیر ساخت های لازم رو نداشته باشیم رو قبول ندارم! میشه بالا تر از این سرعت های فعلی رو ارائه داد. حداقل 5mbps برای هر کاربر خانگی...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #100 : 04 مهر 1389، 01:45 ب‌ظ »
با بخشی از حرفات موافقم و با بخشی مخالف... اون سرعتی هم که گفتم خونگی نبود اما شخصی استفاده میشد و از فیبر نوری.... اینو همه میدونن که adsl بالاتر از 24mbps نمیتونه ارائه بده... اما اینکه ما تو ایران زیر ساخت های لازم رو نداشته باشیم رو قبول ندارم! میشه بالا تر از این سرعت های فعلی رو ارائه داد. حداقل 5mbps برای هر کاربر خانگی...

مهدی... جون جای دوری نمیرم، خودمو مثال میزنم؛ توی منطقه ما هنوز فیبر نوری نکشیدن (خدا را هزاران مرتبه سپاس، اگر اوضاع اینگونه باشد امیدوارم هزار سال دیگر هم نکشند)، تازه ما از لحاظ مکانی تقریبا مرکز به اصطلاح کلان شهری هستیم به اسم شیراز. شهرستان ها و شهرهای کوچک که دیگر جای خود دارند. این از زیرساختی که خدمتتون عرض کردم.

میرسیم سراغ تجهیزات؛ داداش عزیز بنده منزلشون واقع در منطقه ای است که فیبر نوری کشیدن، مراجعه کردیم برای دریافت سرویس ADSL و هنوز حرفمان تمام نشده بود فرمودن آقا نمیشه! بعد از کلی خواهش و تمنا پاسخمان را اینگونه دادند؛ مرکز (مخابراتی) تجهیزات محدودی برای ارائه ADSL روی فیبر نوری داره و خیلی وقته که ظرفیت تمام و کمال لبریزه و در نتیجه جایی برای بیچارگانی چون ما نیست. خوشبختانه و از لطف خداوند مهربان یکی از مدیران مرکز مخابراتی مربوطه دوست داداشم بود و با رو زدن به ایشان و پس از کلی خون دل خوردن و اعصاب خوردی کشیدن، بالاخره پس از 1 ماه سرویس 512kb/s برادرم ردیف شد.

در مورد صحبتی که فرمودید حداقل 5 مگابیت برای هر کاربر خانگی، من نیز عرض کردم اینان فقط از مقدار کمی بندوید خود به ما عرضه میکنند و بله همچین پتانسیلی موجود است. همچنین بنده گفتم سرعت هایی در حد ایمان جان (40Mb/s) و یا بیشتر از 20Mb/s و نه 5 مگابیت...!

با سپاس فراوان

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #101 : 04 مهر 1389، 07:58 ب‌ظ »
نه نه اصلا اشتباه نکنید فیبر نوری در حال حاضر در تهران اصلا خوب نمی باشد یعنی باید با adsl محله تان خداحافظی کنی
اون منطقه هایی که فیبر نوری دارن adsl به آن ها تعلق نمی گیرد
البته اینو بکی از معلم هام می گفت 

در ضمن من در خانه با 128 کار می کنم و با برنامه teamviewer به اون سرعت دست پیدا می کنم
البته زیاد فکر نکنید خوب هستا من فقط یک سری فایل ها با فرمت ها ی معروف را می توانم دانلود کنم
مثل exe . rar .zip .avi.mp3 و..  تازه avi که فقط ویندوز مدیا پخش می کنه
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1389، 08:32 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #102 : 05 مهر 1389، 12:39 ق‌ظ »
اون منطقه هایی که فیبر نوری دارن adsl به آن ها تعلق نمی گیرد
تعلق میگیره اما سخته چون معمولا شرکتهای خصوصی نظیر شاتل و صبا و... نمی‌تونند به این خط ها خدمات بدند و فقط از طریق مخابرات امکان پذیر هست که اون هم به تعداد محدودی واگذار میشه که اون رو هم اکثرا همون اول شرکت ها و موسسات و کافی نت های موجود در اون محل می‌برند و به کاربرهای خانگی چیزی نمیرسه مگر اینکه مثل برادر دوستمون Pyruzan پارتی داشته باشید ;)

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #103 : 05 مهر 1389، 07:05 ق‌ظ »
نقل‌قول
تازه avi که فقط ویندوز مدیا پخش می کنه
ببخشید که بی دمپابی و پاپتی میام وسط
ولی منظور از اینکه avi رو فقط ویندوز مدیا پخش میکنه چیه ؟
یعنی توی ابونتو پخش نمیشه؟
« آخرین ویرایش: 05 مهر 1389، 07:09 ق‌ظ توسط Alir3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #104 : 05 مهر 1389، 10:16 ق‌ظ »
نقل‌قول
تازه avi که فقط ویندوز مدیا پخش می کنه
ببخشید که بی دمپابی و پاپتی میام وسط
ولی منظور از اینکه avi رو فقط ویندوز مدیا پخش میکنه چیه ؟
یعنی توی ابونتو پخش نمیشه؟
:o نه بابا. اوبونتو هم به راحتی پخش میکنه  :o