انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل لوکالهاست اوبونتو  (دفعات بازدید: 1630 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
مشکل لوکالهاست اوبونتو
« : 26 آبان 1397، 04:43 ب‌ظ »
من قصد دارم وردپرس رو روی لوکالم بالا بیارم. دیتابیس ساختم با این مشخصات
name:lingirl , password:1234 , db_name:wp

بعد در فایل wp-config.php خوده وردپرس اینا رو وارد کردم.
اما وقتی روی لوکال میخوام بالا بیارمش بهم اررور زیر رو میده
This page isn’t working 127.0.0.1 is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

اینم اسکرین
http://uupload.ir/files/5wj_screenshot_from_2018-11-17_16-39-42.png

با این الگو من قبلش بدون مشکل نصب می کردم اما حالا نمیدونم چرا اینجوریه. مرورگرمم کرومه اما با فایرفاکس و ... هم این مشکل است.

یه نکته یادم رفت بگم. علاوه بر این وردپرس من هرچی فایلی هست که ارتباط به پایگاه داده داره رو اجرا می کنم این ارور میاد.
بسته های mysql-server  , mysql-client رو نصب کردم.

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
پاسخ : مشکل لوکالهاست اوبونتو
« پاسخ #1 : 26 آبان 1397، 05:22 ب‌ظ »
این مشکل از وب سرورتون هست ./ کاری به دیتابیستون نداره برای اینکه مطمئن بشید میتونید یه فایل php ساده رو امتحان کنید ببینید باز همین ارور رو میگیرید.
از آپاچی استفاده میکنید؟ کانفیگ آپاجیتون روی پورت ۸۰ هستش ؟ و اینکه آیا فایل های وردپرستون داخل مسیر /var/www/html هست (البته اگر مسیر تغییر نداده باشید).

برای اطمینان فایل /etc/apache2/apache2.conf رو بفرستین یه نگاه بهش بندازیم.

آفلاین Mr.Geek

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
  • http://www.mertaa.ir/
    • مرتا - مدرسه تندخوانی و توسعه فردی
« پاسخ #2 : 26 آبان 1397، 05:55 ب‌ظ »
برای من میگه پورت ات مشکل داره. تو نت سرچ کردم نوشته بود بگذار رو 8080 ولی اونجور همه لینک صفحاتم یه اسلش 8080 میخوره.

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 آبان 1397، 06:31 ب‌ظ »
این مشکل از وب سرورتون هست ./ کاری به دیتابیستون نداره برای اینکه مطمئن بشید میتونید یه فایل php ساده رو امتحان کنید ببینید باز همین ارور رو میگیرید.
از آپاچی استفاده میکنید؟ کانفیگ آپاجیتون روی پورت ۸۰ هستش ؟ و اینکه آیا فایل های وردپرستون داخل مسیر /var/www/html هست (البته اگر مسیر تغییر نداده باشید).

برای اطمینان فایل /etc/apache2/apache2.conf رو بفرستین یه نگاه بهش بندازیم.
کانفیگ اپاچیو اصلا دستگاری نکردم من. با دستور
Apt install apache2
نصبش کردم و همین. یه صفحه phpساختم با دستور داخلش phpinfo که بدون مشکل ران شد.پورت اپاچیم پیشفرض روی ۸۰ هست که البته روی ۸۱ هم گذاشتم مشکل حل نشد.
مشکل از چیه؟
از سرویسهای اپاچی و مای اس کیو ال هم statusمی گیرم میگه بدون مشکل اجرا شده هستن

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 آبان 1397، 01:10 ب‌ظ »
کسی بلد نیست؟

آفلاین SMAH1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #5 : 27 آبان 1397، 02:37 ب‌ظ »
دوست عزیر،
لاگ های error.log مربوط به اپاچی و همین طور sys.log رو باید بررسی کنید
اگر تمایل دارید این لاگ ها رو اینجا بگذارید شاید مشکل پیدا شد

یک احتما هم اینه که نسخه php برای ورود پرس رعایت نشده (پیشفرض در ubuntu 18.04 نسخه 7.1 از php است)

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 آبان 1397، 04:16 ب‌ظ »
دوست عزیر،
لاگ های error.log مربوط به اپاچی و همین طور sys.log رو باید بررسی کنید
اگر تمایل دارید این لاگ ها رو اینجا بگذارید شاید مشکل پیدا شد

یک احتما هم اینه که نسخه php برای ورود پرس رعایت نشده (پیشفرض در ubuntu 18.04 نسخه 7.1 از php است)
بفرماین خدمت شما
http://uupload.ir/view/0nlp_error.log/
http://uupload.ir/view/cuv1_syslog.zip/

مشکلش از چیه؟

آفلاین SMAH1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 28 آبان 1397، 01:05 ق‌ظ »
ببینید اگر شما براحتی میتونید فایل های php رو ران کنید یعنی وب سرورتون که همون آپاچی باشه هیچ مشکلی نداره و داره کار میکنه(که انگار همینطورم هست چون عرض کردید صفحه ی php info رو اجرا کردید و بالا اومده). پس این ارور ۵۰۰ که میگیرید با اینکه به معنای مشکل سرورهست اما ممکنه یه اشتباهی هم تو کانفیگ وردپرستون کرده باشید(ممکنه فایل ها در جایه درستی قرار نداده باشید یا فایل .htaccess تنظیماتش با آپاچی و php همخونی نداشته باشه یا مشکل memory limit داشته باشید یا هرچی) با این حال اول شما مطمئن بشید که میتونید یک فایل php رو بدون مشکل اجرا کنید بعدش وردپرس ورژن آخر رو از سایت خود وردپرس دانلود کنید بعد امتحان کنید ببینید درست اجرا میشه یا خیر ./ اگر درست اجرا شد فایل کانفیگ وردپرس بهمراه فایل .htaccess  وردپرس قبلیتون رو بفرستید یک نگاهی بهش بندازیم (قبلش اطلاعات مربوط به دیتا بیس رو از داخلش حذف کنید)

آفلاین lingirl

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 28 آبان 1397، 05:57 ب‌ظ »
ببینید اگر شما براحتی میتونید فایل های php رو ران کنید یعنی وب سرورتون که همون آپاچی باشه هیچ مشکلی نداره و داره کار میکنه(که انگار همینطورم هست چون عرض کردید صفحه ی php info رو اجرا کردید و بالا اومده). پس این ارور ۵۰۰ که میگیرید با اینکه به معنای مشکل سرورهست اما ممکنه یه اشتباهی هم تو کانفیگ وردپرستون کرده باشید(ممکنه فایل ها در جایه درستی قرار نداده باشید یا فایل .htaccess تنظیماتش با آپاچی و php همخونی نداشته باشه یا مشکل memory limit داشته باشید یا هرچی) با این حال اول شما مطمئن بشید که میتونید یک فایل php رو بدون مشکل اجرا کنید بعدش وردپرس ورژن آخر رو از سایت خود وردپرس دانلود کنید بعد امتحان کنید ببینید درست اجرا میشه یا خیر ./ اگر درست اجرا شد فایل کانفیگ وردپرس بهمراه فایل .htaccess  وردپرس قبلیتون رو بفرستید یک نگاهی بهش بندازیم (قبلش اطلاعات مربوط به دیتا بیس رو از داخلش حذف کنید)
عزیز هم وردپرس رو از سایت خودش گرفتم
هم کانفیگش درسته
هم تغییری توش ندادم.
توی مینت با همین شیوه بالا اوردمش. بار اولم نیس چندبار اینکارو کردم. الان این مشکل رو دارم.
فایل های پی اچ پی اجرا میشن. اما فایل هایی که توشون ارتباطی به پایگاه داده وجود داره اونا کلا اجرا نمیشن و همین مشکل رو دارن. مشکل مربوط به پایگاه دادس به نظرم.

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 28 آبان 1397، 11:09 ب‌ظ »
ببینید این خطا یعنی خطای ۵۰۰ مربوط به سرور میشه و هیچ ارتباطی هم به پایگاه داده نداره. معمولا یه اسکریپتی یه دستوری یا آدرسی تو سرور دچار مشکل میشه که این خطا بروز میده ربطی هم صرفا به وردپرس هم نداره/ ولی با این حال
اول اسم فایل .htaccess رو به یه اسم دیگه ای تغییر بدید مثلا .htaccess_back (این فایل دقیقا تو همون پوشه اصلی وردپرس باید باشه یعنی کنار content و wp-admin و wp-includes)یک بار امتحان کنید باز اگر درست نشد(بیشتر مواقع که بنده دیدم مشکل از همین فایل بوده)
 حالت عیب یابی وردپرس رو فعال کنید تا خطا رو نشون بده (تو همون فایل کانفیگ این متغییر ثابت رو true کنید define('WP_DEBUG', false)) ./
یا با یه فایل php  دیگه به پایگاه دادتون وصل شید و از خروجی خطا var_dump بگیرید ./ تا ارور نمایش داده بشه تا بررسیش کنیم.

یه نکته دیگه / ممکنه محدودیت رم داشته باشید این خط کد هم بعد از باز شدن تگ php در همان فایل کانفیگ وردپرس بنویسید و بعد دوباره امتحان کنید:‌

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

احتمال خیلی خیلی زیاد بعد اینکارها مشکلتون باید حل بشه یا لااقل مشخص میشه از کجاست. امیدواروم کمکی کرده باشه
موفق باشید

آفلاین AccountDeleted

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #12 : 01 آذر 1397، 06:09 ب‌ظ »
من قصد دارم وردپرس رو روی لوکالم بالا بیارم. دیتابیس ساختم با این مشخصات
name:lingirl , password:1234 , db_name:wp

بعد در فایل wp-config.php خوده وردپرس اینا رو وارد کردم.
اما وقتی روی لوکال میخوام بالا بیارمش بهم اررور زیر رو میده
This page isn’t working 127.0.0.1 is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

...

برای خطای ۵۰۰، شما این مشکل رو در نصب پرستاشاپ هم داشتید، در پست «مشکل در apache» پاسخ دادم.

شما همیشه باید بعد از نصب لمپ، آپاچی رو کانفیگ کنید تا بتونید اسکریپت هاتون رو در پوشه ای غیر از var پیشفرض  قرار بدید. علاوه بر این، یوزر جاری سیستم تون رو به گروه www-data اضافه کنید تا بتونید اسکریپت ها رو به سادگی کپی و پیست بکنید یا تغییر بدید. بعد از انجام این کارها، می تونید اسکریپت رو به پوشه دلخواه انتقال بدید (مثلا برای من در پوشه /home/user/lamp هست)، بعد از انتقال هم، احتمال اینکه پرمیشن ها به هم بخوره هست، که باید پرمیشن ها رو تغییر بدید. حوصله کنید، سرچ کنید و مراحل رو دنبال کنید.