انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز و اوبنتو در هارد های جدا  (دفعات بازدید: 440 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
نصب ویندوز و اوبنتو در هارد های جدا
« : 26 آبان 1397، 10:29 ب‌ظ »
سلام دوستان وقت بخیر.ببخشید من میخوام تو حافظه ssd ویندوز 10 رو در حالت uefi نصب کنم منتها اوبنتو رو تو یه هارد دیگه دارم.یجوری باشه مثلا جداگونه نوع سیستم عامل قابل انتخاب باشه.آیا همچین چیزی امکان پذیر هست؟

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
پاسخ : نصب ویندوز و اوبنتو در هارد های جدا
« پاسخ #1 : 26 آبان 1397، 10:49 ب‌ظ »
بله امکان پذیر است
من اینکار رو کردم و اوبونتو رو در یه هارد 2TB نصب کردم وویندوز رو در یه ssd240GB
من اول ویندوز رو نصب کردم در ssd وبعد شروع به نصب اوبونتو کردم منتها باید موقع نصب ، هارد دیگه رو انتخاب بفرمایید .کار مشکلی نیست مثل حالت طبیعی نصب اوبونتو هست فقط باید موقع نصب هارد دیگه رو انتخاب کنید.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 آبان 1397، 10:59 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیزم از کامنتتون.فقط جسارتا متوجه نشدم اوبونتو رو که نصب کردم گراب رو تو هاردی که اوبونتو رو نصب کرم نصب کنم درسته؟ اینجوری باشه به نظرم هر بار باید از طریق بایوس نوع هاردی که بوت از طریق اون صورت بگیره رو باید انتخاب کنم درسته؟

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #3 : 27 آبان 1397، 01:51 ب‌ظ »
بله از طریق بایوس میتونید نوع هارد رو انتخاب کنید اونوقت هربار که سیستم رو روشن میکنید به طور خودکار اون سیستم عاملی که روی هارد هست بالا میاد
اما من روی لپ تاپم هردو رو روی یک هارد نصب کردم و به همین دلیل هر وقت لپ تاپ رو روشن میکنم صفحه ی گراب میاد وباید سیستم عامل رو انتخاب کنم
ولی روی سیستم دیگم مثل کاری که شما میخواید انجام بدید رو کردم روی دو هارد جداگانه نصب کردم و دیگه هربار سیستم رو روشن میکنم اون سیستم عاملی رو که از طریق بایوس انتخاب کردم بالا میاد.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 آبان 1397، 02:18 ب‌ظ »
درسته خیلی ممنونم