انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل جالب در برنامه های رایت سی دی  (دفعات بازدید: 542 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 476
مشکل جالب در برنامه های رایت سی دی
« : 28 آبان 1397، 12:33 ب‌ظ »
میخواستم یدونه سی دی آهنگ در برنامه brasero رایت کنم، ولی به جای اینکه حجم فایل رو نشون بده، میزان فضای خالی از سی دی رو بر حسب زمان نشون میده! یعنی یه آهنگ اگه زمانش زیاد باشه، خیلی سریع میگه سی دی پر شده، در حالی که حجمش خیلی هم کمه! وقتی میخوای دیتا رایت کنی، این مشکل نیست و فقط روی رایت Audio CD اینجوریه. تو برنامه k3b به جای زمان، حجم رو انتخاب کردم، ولی اینجوری هم حجم غیر واقعی نشون میده، یعنی فایلی که 10 مگ هست رو 200 مگ میزنه! چون زمانش زیاده!

اگه دیتا رایت کنم، سی دی پلیر پخش نمیکنه و مجبورم که Audio Cd رایت کنم، متاسفانه اکثر برنامه هایی که تست کردم این مشکل رو دارن، شما روش بهتری سراغ ندارین؟
برنامه هایی که تست کردم

1- brasero
2- k3b
3- Xfburn
4- SimpleBurn
5- و چند تای دیگه که یادم نمیاد
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1397، 12:42 ب‌ظ توسط Yoord »
Everything started from a dream

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : مشکل جالب در برنامه های رایت سی دی
« پاسخ #1 : 28 آبان 1397، 12:46 ب‌ظ »
این یک مشکل یا ایراد فنی نیست، Audio CD فرمت استاندارد مخصوص خودش را داره و هر فایلی که بخواید تبدیل به Audio CD کنید، هر فرمت و کیفیتی که داشته باشه، در نهایت به اون فرمت استاندارد Audio CD تبدیل میشه، در نتیجه هر چقدر زمان یک فایل صوتی بالاتر باشد، حجم یا زمان بیشتری از یک Audio CD را خواهد گرفت:

https://en.wikipedia.org/wiki/Compact_Disc_Digital_Audio#Audio_format

نقل‌قول
اگه دیتا رایت کنم، سی دی پلیر پخش نمیکنه و مجبورم که Audio Cd رایت کنم،

اگه به صورت دیتا رایت کنید، فرمت آن فایل را حفظ کرده‌اید، پس به پخش کننده مورد استفاده بستگی داره که از اون فرمت فایل پشتیبانی میکنه یا نه که "سی دی پلیر" معمولا از اینجور فرمت‌ها پشتیبانی نمیکنه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 آبان 1397، 12:54 ب‌ظ »
خب به نظرتون چیکار کنم؟ توی برنامه های nero و ashampoo و ... قضیه فرق میکنه، یعنی اونا به جز audio cd ، یک mp3 cd هم داشتند، ولی من تو برنامه هایی که دبروز نصب کردم، برنامه ای ندیدم که این مورد رو داشته باشند. یعنی گزینه ای بنام  mp3 cd ندارند. الان من بخوام بصورت mp3 cd رایت کنم، چیکار باید بکنم؟
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1397، 12:59 ب‌ظ توسط Yoord »

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #3 : 28 آبان 1397، 01:24 ب‌ظ »
اون چیزی که شما میخواید دیسک زیر است:

https://en.wikipedia.org/wiki/Compressed_audio_optical_disc

که معمولا بهش میگند MP3 CD یا MP3 DVD. در این مورد چیزی نمیدونم، خودتون باید جستجو کنید، شاید اگر به صورت دیتا رایت کنید پخش کننده مورد استفاده بتواند آنرا پخش کند، نمیدونم و مطمئن نیستم.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 28 آبان 1397، 04:54 ب‌ظ »
متاسفانه دو روزه دارم میگردم ولی چیزی پیدا نکردم