انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل لینوکس با اینترنت چیه واقعا؟  (دفعات بازدید: 832 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
مشکل لینوکس با اینترنت چیه واقعا؟
« : 29 آبان 1397، 01:29 ب‌ظ »
اقا دهنمون سرویس شد همیشه این گنو با اینترنت مشکل داره از اون طرف ایرانسل که کلا تو گنو هنگیده از این طرف با اسیاتک میخام وارد سایت خودم بشم هم بدون تور نمیتونم حتی داخل همین انجمن هم 90 درصد موقع ها بدون تور نمیتونم بیام والا خسته شدیم :((
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : مشکل لینوکس با اینترنت چیه واقعا؟
« پاسخ #1 : 30 آبان 1397، 07:04 ق‌ظ »
اقا دهنمون سرویس شد همیشه این گنو با اینترنت مشکل داره از اون طرف ایرانسل که کلا تو گنو هنگیده از این طرف با اسیاتک میخام وارد سایت خودم بشم هم بدون تور نمیتونم حتی داخل همین انجمن هم 90 درصد موقع ها بدون تور نمیتونم بیام والا خسته شدیم :((
من با اسیاتک مشکلی ندارم.(اینترنت خونگی رو از خلیج فارس انلاین دارم ولی محل کار آسیاتک)بهتره با نمایندگی های اسیاتک تماس بگیرید.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 30 آبان 1397، 11:19 ق‌ظ »
این مشکل ایرانسل واقعا داره اذیت کننده میشه ای کاش حداقل می‌فهمیدیم مشکل دقیقا از کجاست ...
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
« پاسخ #3 : 30 آبان 1397، 01:15 ب‌ظ »
اقا علی پشتیبانی ها سر در نمیارن اوندفعه طرف میگفت برو پینگ رو از ویندوز بگیر تو لینوکس نمیدونم بعدش چطری راهنماییت کنم !!

اقای Dante به پشتیبانی ایرانسل بچه ها زنگ زدن میگفتن پشتیبانی ما فقط تو گوشی هستش ما تو لینوکس هیچ پشتیبانی نداریم !!
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #4 : 30 آبان 1397، 06:11 ب‌ظ »
اقا علی پشتیبانی ها سر در نمیارن اوندفعه طرف میگفت برو پینگ رو از ویندوز بگیر تو لینوکس نمیدونم بعدش چطری راهنماییت کنم !!

اقای Dante به پشتیبانی ایرانسل بچه ها زنگ زدن میگفتن پشتیبانی ما فقط تو گوشی هستش ما تو لینوکس هیچ پشتیبانی نداریم !!
پس این همه مدم ایرانسل چیه میفروشن اخه.
دستور ping توی گنو/لینوکس هم هست ولی واقعا خاک باید گفت به اینا که به خودشون میگن متخصص.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 30 آبان 1397، 10:40 ب‌ظ »
با این سبک سوال پرسیدن احتمالا به تنها چیزی که نمیرسید، جوابه.