در یک تاپیک دیگر گفته بودید که از دبیان استفاده میکنید و همچنین وقتی میگی مجبور شدی microcode برای AMD نصب کنی معنیش اینه که توزیع مورد استفاده به صورت پیش فرض اون را نصب نکرده که در نتیجه محتمل ترین گزینه دبیان است.
در مورد نتیجه گیری اگر موارد دیگری از مقایسه وجود داشت بهتر بود شرح میدادید یا حداقل اشاره میکردید که مثلا موارد دیگری هم بوده! ولی ما که غیر از اون دو تا مقایسه و اتمام جمله چیز دیگری ندیدیم. همچنین نصب microcode برای پردازنده اصولا ضروری است، هم برای مشکلات امنیتی و هم بازدهی و رفع خطاها، اینکه اینتل بدون microcode مثلا در زمان کامپایل ارور نمیده لزوما مزیت قابل توجهی محسوب نمیشه، microcode حکم درایور و سفت افزار کارت گرافیک را داره که برای بهترین بازدهی و اجرای درست نیاز به نصب شدن داره.
نمی خواستن پیام بدم اما باید بیدارت کنم، چون مشکل خوندن در متن رو داری.
وقتی طرف میگه "سیستم هایی" ، لزوما به این معنی نیست که سیستم خودمه.
من فروشنده سخت افزار بودم و برای مشتری دبیان نصب نمی کردم بلکه اوبونتو و مینت، نصب می کردم.
اینکه یکی بیاد توی یک پست بگه که سالهاست کاربر دبیانه ، هیچوقت به این معنی نیست که فقط! از دبیان استفاده می کنه.
من ۴ سیستم تو خونه دارم ؛۲تاش pc رومیزی و ۲تای دیگه لپتاپ.
روی یکی دبیان نصبه، که از قضا همین سیستمیه که درام پست رو می نویسم و مدل قدیمی سری فنوم ۲ هست. وجالبه اصلا میکروکد نصب نمی کنم و به مشکل نخوردم.
روی یکی اوبونتو که اون پردازنده اینتل سری Skylake رو داره.
روی یکی دیگه هم اوبونتو که پردازندش اینتل q9550 رو داره.
روی دیگه آرچ درام و پردازندش اینتل سری skylake هست.
من فقط کاربر دبیان نیستم؛ بلکه کاربر گنو هستم.
همیشه درخوندن تامل کن و بعد نتیجه گیری.
من تو ادارم، سر نوشن یک نامه، ۱۰ بار می خونمش، تا خواننده، چیزی از داخلش خلاف حرفم بیرون نیاره.
بدت نخوره، چون هدفم راهنمایی درخصوص خوندن متن ها ست.
انشاا... سلامت باشی.