انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخاب بین intel و amd  (دفعات بازدید: 3759 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 809
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
پاسخ : انتخاب بین intel و amd
« پاسخ #15 : 01 آذر 1397، 11:36 ق‌ظ »
بر اساس تجربه، بازدهی بهتری با پردازنده‌های اینتل تجربه کردم.
همینطوره ،
با اینکه طرفدار ای ام دی هستم ، ولی همیشه در تجربه های خودم ، حتی زمانی که روی کاغد ای ام دی یک سر و گردن بالا تر بوده ، ولی بازدهی اینتل بهتر بوده ،

درباره این نیاز به تغییر سخت افزار برای برنامه نویسی ، باور کنید افزایش میزان رم سیستم و استفاده از هارد اس اس دی ، ممکنه خیلی بیشتر از تغییر پردازنده سیستمتون رو سریع تر کنه .

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #16 : 01 آذر 1397، 12:32 ب‌ظ »
یعنی ممکن هست که حتی در مقایسه همین دو مدلی که عرض شد باز هم اینتل بازدهی بیشتری داشته باشه؟
در مورد هارد ssd حدودا ۳ روز پیش یکی تهیه شد و تست کردم و البته رم رو موقتا افزایش دادم در لود شدن سیستم عامل سرعت بسیار بهبود پیدا کرده بود اما متاسفانه در مورد مسائل دیگه محسوس نبود.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 809
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #17 : 01 آذر 1397، 01:26 ب‌ظ »
یعنی ممکن هست که حتی در مقایسه همین دو مدلی که عرض شد باز هم اینتل بازدهی بیشتری داشته باشه؟
در مورد هارد ssd حدودا ۳ روز پیش یکی تهیه شد و تست کردم و البته رم رو موقتا افزایش دادم در لود شدن سیستم عامل سرعت بسیار بهبود پیدا کرده بود اما متاسفانه در مورد مسائل دیگه محسوس نبود.
اگه بیشتر توضیح بدید بهتر میشه درک کرد ، شما از چه IDE هایی استفاده میکنید و زمینه برنامه نویسی ها و کامپایل ها تون چی هست ؟

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #18 : 01 آذر 1397، 02:39 ب‌ظ »
روی خیلی از سیستم هایی که پردازنده AMD داشتن، در زمان کامپایل یک برنامه، خطای microcode میدادن،و در آخر باید microcode رو نصب می کردم.
اما با سیستم هایی که پردازنده اینتل داشتن، بدون نصب microcode، تا بحال من خطا ندیدم.
یا در اجرای یک mp3 ، سیستم دارای پردازنده AMD ، درصد استفاده از cpu رو می نویسه ۳٪ یا ۴٪ ؛ در صورتی که در اینتل، فقط نشون میده ۱٪ تا صفر درصد.
نظر شخصی من اینه که ؛در زمینه پردازنده، Intel، خیلی بهتر از AMD ، بازدهی داره.
دبیان به صورت پیش فرض بسته microcode برای پردازنده‌های intel یا AMD را نصب نمیکنه، ولی اوبونتو و دیگر توزیع‌ها به صورت پیش فرض نصب میکنند.

مقایسه و نتیجه گیری شما خیلی ناشیانه و غیر فنی بود.
کی از دبیان صحبت کردم و کی از اوبونتو؟
چطور فکر می کنی من نتیجه گیریم فقط بخاطر این دوتا چیزی که گفتم هست؟!
چرا اینجوری یک چیزو به دیگری نسبت میدی؟ !
برخورد شما ناشیانه ترین! برخوردیه که تا بحال دیدم.
از نظر من همین که شما، کاملا آگاه به سخت افزار و کاملا فنی در مورد کامپیوتر هستید،! جای بسی شکر دارد.

توی این قسمت دیگه پست نمی دم.
تمام.
التماس دعا
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین Mr-virus

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #19 : 01 آذر 1397، 02:47 ب‌ظ »
اگه بیشتر توضیح بدید بهتر میشه درک کرد ، شما از چه IDE هایی استفاده میکنید و زمینه برنامه نویسی ها و کامپایل ها تون چی هست ؟

زبان هایی که بیشتر استفاده میشه توسط کاربر c,c++,perl,python هست و البته جاوا برای اندروید.
IDE هایی که عموما استفاده میشه netbeans,atom,visual code هست و البته قرار هست به صورت لوکال تبدیل به سرور بشه این سیستم برای یک ساختمان.
و از نرم افزارهایی به صورت همزمان مثل freecad و librecad و kicad و همینطور pcbnew.و ناگفته نمونه احتمال داره به صورت هم زمان چند کامپایل صورت بگیره و چند نرم افزار هم در حال اجرا باشه.
طبق نتایج سرچی که داشتم قیمت و بازدهی amd در زمان استفاده از تمام هسته ها بسیار بهتر از اینتل هست اما در پردازش های تک هسته اینتل به صورت چشمگیری بالاتر هست و البته قیمت ها بسیار بالاتر هست.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #20 : 01 آذر 1397، 03:04 ب‌ظ »
به نظرم اگه از نظر اقتصادی میزان هزینه برات خیلی مهمه، بهتره به AMD اعتماد کنی و امیدوار باشی رضایتت جلب بشه که به احتمال خیلی خیلی زیاد میشه.

و در غیر این صورت بهتره به سراغ پردازنده های Intel بری... ما هرچه هم صحبت کنیم نمی تونیم دقیقا بهت کمک بکنیم مگر اینکه بتونیم دو سیستم مشابه از دو شرکت داشته باشیم و بعد اقدام به مقایسه و تست کنیم.

بهترین راه اینه که نتایج بنچ مارکها و تست های معتبر توی نت رو بررسی کنی.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #21 : 01 آذر 1397، 04:51 ب‌ظ »
کی از دبیان صحبت کردم و کی از اوبونتو؟
چطور فکر می کنی من نتیجه گیریم فقط بخاطر این دوتا چیزی که گفتم هست؟!
چرا اینجوری یک چیزو به دیگری نسبت میدی؟ !
برخورد شما ناشیانه ترین! برخوردیه که تا بحال دیدم.
از نظر من همین که شما، کاملا آگاه به سخت افزار و کاملا فنی در مورد کامپیوتر هستید،! جای بسی شکر دارد.

توی این قسمت دیگه پست نمی دم.
تمام.
التماس دعا

در یک تاپیک دیگر گفته بودید که از دبیان استفاده میکنید و همچنین وقتی میگی مجبور شدی microcode برای AMD نصب کنی معنیش اینه که توزیع مورد استفاده به صورت پیش فرض اون را نصب نکرده که در نتیجه محتمل ترین گزینه دبیان است.

در مورد نتیجه گیری اگر موارد دیگری از مقایسه وجود داشت بهتر بود شرح میدادید یا حداقل اشاره میکردید که مثلا موارد دیگری هم بوده! ولی ما که غیر از اون دو تا مقایسه و اتمام جمله چیز دیگری ندیدیم. همچنین نصب microcode برای پردازنده اصولا ضروری است، هم برای مشکلات امنیتی و هم بازدهی و رفع خطاها، اینکه اینتل بدون microcode مثلا در زمان کامپایل ارور نمیده لزوما مزیت قابل توجهی محسوب نمیشه، microcode حکم درایور و سفت افزار کارت گرافیک را داره که برای بهترین بازدهی و اجرای درست نیاز به نصب شدن داره.

روی خیلی از سیستم هایی که پردازنده AMD داشتن، در زمان کامپایل یک برنامه، خطای microcode میدادن،و در آخر باید microcode رو نصب می کردم.
اما با سیستم هایی که پردازنده اینتل داشتن، بدون نصب microcode، تا بحال من خطا ندیدم.
یا در اجرای یک mp3 ، سیستم دارای پردازنده AMD ، درصد استفاده از cpu رو می نویسه ۳٪ یا ۴٪ ؛ در صورتی که در اینتل، فقط نشون میده ۱٪ تا صفر درصد.
نظر شخصی من اینه که ؛در زمینه پردازنده، Intel، خیلی بهتر از AMD ، بازدهی داره.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #22 : 01 آذر 1397، 09:01 ب‌ظ »
نقل‌قول

در یک تاپیک دیگر گفته بودید که از دبیان استفاده میکنید و همچنین وقتی میگی مجبور شدی microcode برای AMD نصب کنی معنیش اینه که توزیع مورد استفاده به صورت پیش فرض اون را نصب نکرده که در نتیجه محتمل ترین گزینه دبیان است.

در مورد نتیجه گیری اگر موارد دیگری از مقایسه وجود داشت بهتر بود شرح میدادید یا حداقل اشاره میکردید که مثلا موارد دیگری هم بوده! ولی ما که غیر از اون دو تا مقایسه و اتمام جمله چیز دیگری ندیدیم. همچنین نصب microcode برای پردازنده اصولا ضروری است، هم برای مشکلات امنیتی و هم بازدهی و رفع خطاها، اینکه اینتل بدون microcode مثلا در زمان کامپایل ارور نمیده لزوما مزیت قابل توجهی محسوب نمیشه، microcode حکم درایور و سفت افزار کارت گرافیک را داره که برای بهترین بازدهی و اجرای درست نیاز به نصب شدن داره.
نمی خواستن پیام بدم اما باید بیدارت کنم، چون مشکل خوندن در متن رو داری.
وقتی طرف میگه "سیستم هایی" ، لزوما به این معنی نیست که سیستم خودمه.
من فروشنده سخت افزار بودم و برای مشتری دبیان نصب نمی کردم بلکه اوبونتو و مینت، نصب می کردم.
اینکه یکی بیاد توی یک پست بگه که  سالهاست کاربر دبیانه ، هیچوقت به این معنی نیست که فقط! از دبیان استفاده می کنه.

من ۴ سیستم تو خونه دارم ؛۲تاش pc رومیزی و ۲تای دیگه لپتاپ.
روی یکی دبیان نصبه، که از قضا همین سیستمیه که درام پست رو می نویسم و مدل قدیمی سری فنوم ۲ هست. وجالبه اصلا میکروکد نصب نمی کنم و به مشکل نخوردم.
روی یکی اوبونتو که اون پردازنده اینتل سری Skylake رو داره.
روی یکی دیگه هم اوبونتو که پردازندش اینتل  q9550 رو داره.
روی دیگه آرچ درام و پردازندش اینتل سری skylake هست.
من فقط کاربر دبیان نیستم؛ بلکه کاربر گنو هستم.
همیشه درخوندن تامل کن و بعد نتیجه گیری.
من تو ادارم، سر نوشن یک نامه، ۱۰ بار می خونمش، تا خواننده، چیزی از داخلش خلاف حرفم بیرون نیاره.
بدت نخوره، چون هدفم راهنمایی درخصوص خوندن متن ها ست.
انشاا... سلامت باشی.
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1397، 09:45 ب‌ظ توسط y.musavi »
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین shojaei1049

• Full Member
  • *
  • ارسال: 231
  • viva ubuntu
« پاسخ #23 : 06 آذر 1397، 11:57 ق‌ظ »
دوست عزیز تجربه به من میگه amd بهتر از intel هستش
مقایسه ی روی کاغذ واقعا amd بهتره
اما
یه اما وجود داره اونم اینکه بیشتر مادر بوردهایی که از پردازنده ی amd استفاده میکنن درصد خرابی بیشتری دارند
این مشکل خرابی مادربورد رو در اینتل کمتر دیدم .
اما واقعا amd در کارایی سیستمی بهتر هستش.
freedom