سلام دوستان عزیز.بنده قصد دارم یک pc بگیرم که دچار مشکل در انتخاب پردازنده شدم.من این pc رو برای برنامه نویسی و خیلی کم برای کارهای گرافیکی نیازدارم.با توجه به قیمت ها و مشخصاتی که این دو شرکت از محصولاتشون ارائه کردن ظاهرا amd به صرفه تر هست و در مشخصات ارائه شده خیلی بهتر از intel اما سوالم این هست آیا در عمل هم همینطوره؟مثلا در مقایسه بین دو پردازنده amd ryzen 7 1900x که قیمتی حدود ۳ ت داره و دارای ۸ هسته و ۱۶ رشته پردازش هست با فرکانس پایه ۳٫۸ گیگاهرتز و i5-7400 با حدود قیمت ۲٫۵ که دارای ۴ هسته و ۴ رشته پردازش هست با فرکانس پایه ۳٫۵ گیگاهرتز خب انتخابم amd هست قطعا.و رنج بعدی اینتل میره روی ۴٫۵ ۵ ت که تغییر محسوسی داشته باشه.چه از تعداد هسته ها و رشته های پردازشی و چه حافظه کش.اما نگرانم نکنه همین i5-7400 بازدهی بهتری نسبت به ryzen 7 1900x داشته باشه.لطفا دوستان اگر تجربه یا منبع معتبری دارن دارن راهنمایی کنن.ممنونم
نمیدونم در چه زمینه ای و با چه ابزارهایی برنامه نویسی میکنید که میخواید یه همچین سیستم قدرتمندی خریداری کنید ولی خیالتون راحت باشه، همون AMD از همه مناسبتر است.
ممنون از توجه.
گاهی اوقات برای کامپایل برخی از کدهایی که به زبان سی نوشته شده به مشکل برمیخورم که زمان تقریبا زیادی رو میگیره.یا موقع استفاده از اندروید استادیو منابع سخت افزاری زیاد مصرف میشه در لپ تاپ و pc که دارم و باعث کند شدن در اجرای برنامه های دیگه میشه و حتی شده موقع استفاده از میزکار گنو دچار مشکل شدم و کند شده.
مشخصات سخت افزاری pc و لپ تاپ به این شرح هست.
pc:
amd athlon 640 x4 3.2Gh up to 4 Gh
Ram:6gig ddr3
vga:1G Gddr5 5700 HIS
laptop:
intel i7 6500u 2.6Gh up to 3.2Gh
Ram:8 gig lddr3
vga: Radeon R5 M335 4G
سیستم عامل لپ تاپ آرچ هست و PC اوبونتو ۱۸٫۴