انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تم و ایکون ها روی بسته های اسنپ  (دفعات بازدید: 2341 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
تم و ایکون ها روی بسته های اسنپ
« : 02 آذر 1397، 08:40 ب‌ظ »
به نام خدا
درود امید دارم که خوب هستین.
دوستان گلم من چطور می تونم کاری کنم که بسته هایی که از طریق snap نصب کردم هم از ایکن و تم دسکتاپ استفاده کنن نه ایکن رسمی خودشون ؟
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : تم و ایکون ها روی بسته های اسنپ
« پاسخ #1 : 03 آذر 1397، 10:56 ق‌ظ »
به نام خدا
درود امید دارم که خوب هستین.
دوستان گلم من چطور می تونم کاری کنم که بسته هایی که از طریق snap نصب کردم هم از ایکن و تم دسکتاپ استفاده کنن نه ایکن رسمی خودشون ؟
واقعا هیچ کس نمیدونه ؟؟؟
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #2 : 04 آذر 1397، 09:22 ب‌ظ »
مثلا چه بسته هایی؟

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #3 : 05 آذر 1397، 06:12 ب‌ظ »
مثلا چه بسته هایی؟
Atom , Godot Engine و...
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #4 : 06 آذر 1397، 11:35 ق‌ظ »
مثلا چه بسته هایی؟
Atom , Godot Engine و...
و منظور شما اینه که مثلا آیکن ها و فونت ها و بقیه اجزای گرافیکی این بسته ها ، با تم دسکتاپ شما یکسان بشن ؟

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #5 : 06 آذر 1397، 11:42 ق‌ظ »
من تا حالا از snap استفاده نکردم اما مگه بسته‌هایی که با snap نصب میشه براشون Desktop Entry ایجاد نمیشه؟
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #6 : 06 آذر 1397، 12:28 ب‌ظ »
من تا حالا از snap استفاده نکردم اما مگه بسته‌هایی که با snap نصب میشه براشون Desktop Entry ایجاد نمیشه؟
همه چیز بعد نصب درسته مگر ایکن های درون و بیرون نرم افزار یعنی برای منم عجیب بود.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #7 : 06 آذر 1397، 10:27 ب‌ظ »
یا من چیزی رو درست نمیدونم یا اشتباهی شده این وسط ،
اسنپ یک مدیریت بسته هست ، و کارش نصب و بروزرسانی و حذف بسته هاست ، اینکه بسته ای که نصب میشه از چه تم یا رابط کاربری ای استفاده کنه و یا اینکه آیکن پکش چی باشه دیگه به اسنپ نباید مربوط باشه ، این رو خود دسکتاپ سیستم تشخیص میده و اعمال میکنه ، و در مواردی هم که رابط کاربری خارج از GTK و QT هست همون کتابخانه خود برنامه استفاده میشه ، برای مثال برنامه ویرایش متن اتم که فرمودید از فریموورک الکترون استفاده میکنه که رابط کاربری و مجموعه تم و آیکن های خودش رو داره ، و یا موتور بازی سازی ای که گفتید همونطوری که در سورسش میبینید : https://github.com/godotengine/godot/tree/master/editor/icons آیکن های خودش رو داره و این برنامه ها از ابتدا با رابط کاربری جدایی از دسکتاپ های پیشفرض گنولینوکس ایجاد شدن ، البته ممکنه من سوال رو اشتباه متوجه شده باشم ! .

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #8 : 07 آذر 1397، 01:21 ق‌ظ »
یا من چیزی رو درست نمیدونم یا اشتباهی شده این وسط ،
اسنپ یک مدیریت بسته هست ، و کارش نصب و بروزرسانی و حذف بسته هاست ، اینکه بسته ای که نصب میشه از چه تم یا رابط کاربری ای استفاده کنه و یا اینکه آیکن پکش چی باشه دیگه به اسنپ نباید مربوط باشه ، این رو خود دسکتاپ سیستم تشخیص میده و اعمال میکنه ، و در مواردی هم که رابط کاربری خارج از GTK و QT هست همون کتابخانه خود برنامه استفاده میشه ، برای مثال برنامه ویرایش متن اتم که فرمودید از فریموورک الکترون استفاده میکنه که رابط کاربری و مجموعه تم و آیکن های خودش رو داره ، و یا موتور بازی سازی ای که گفتید همونطوری که در سورسش میبینید : https://github.com/godotengine/godot/tree/master/editor/icons آیکن های خودش رو داره و این برنامه ها از ابتدا با رابط کاربری جدایی از دسکتاپ های پیشفرض گنولینوکس ایجاد شدن ، البته ممکنه من سوال رو اشتباه متوجه شده باشم ! .
دوست من همین نرم افزار ها توی بقیه توزیع ها از تم ایکن هایی که روی دسکتاپ نصب میشه استفاده می کنن (‌یا شما الان تست کن یه تلگرام از اسنپ نصب کن یکی هم از طریق APT خودت داستان رو درک می کنی) هر نرم افزاری قطعا ایکن رسمی خودش رو داره خوب اینم عادیه هیچ نرم افزاری بدون ایکن طراحی نمیشه. ولی توی گنو/لیسنوکس نرم افزار ها به صورت سیستم درختی نصب میشن و از آدرس
/usr/share/iconsبه ایکن ها دسترسی دارن با نصب پک ایکن ،این ایکن ها نیست که تغییر می کنه فقط کانفیگ مسیر هست که تغییر می کنه ( اگه اشتباه میگم با تجربه تر ها درستش کنن ) ولی مثل این که هیچ بستی اسنپی حداقل برای من از ایکن های نصب شدم استفاده نمی کنه.
مثلا توی مانجارو اتم از پاپیروس پیروی می کنه ولی توی اوبونتو نه.
« آخرین ویرایش: 07 آذر 1397، 03:22 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #9 : 07 آذر 1397، 09:43 ق‌ظ »
یعنی به این شکل هست که اسنپ پیکربندی بسته ها رو بعد از نصب تغییر میده ؟ یا اینکه بسته هاش از قبل با اون پیکربندی ها باینری شدن ؟

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #10 : 07 آذر 1397، 11:56 ق‌ظ »
مثلا توی مانجارو اتم ار پاپیروس پیروی می کنه ولی توی اوبونتو نه.
اتم توی مخازن رسمی مانجارو موجوده و فکر نکنم با این وجود نصبش از snap کار منطقی‌ای باشه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #11 : 07 آذر 1397، 03:25 ب‌ظ »
مثلا توی مانجارو اتم ار پاپیروس پیروی می کنه ولی توی اوبونتو نه.
اتم توی مخازن رسمی مانجارو موجوده و فکر نکنم با این وجود نصبش از snap کار منطقی‌ای باشه.
دقیقا وقتی اتم رو از مخازن نصب می کنی ایکن های نصبی رو قبول می کنه ،‌من توی مانجارو از مخازن رسمی نصب می کنم و ایکن تغییر می کنه ولی روی کامپیوتر خونگیم اوبونتو دارم و اونجا بدلیل این که فقط مخازن اسنپ اتم رو داره از اسنپ استفاده می کنم و ایکن اتوم تغییر نمی کنه.
یعنی به این شکل هست که اسنپ پیکربندی بسته ها رو بعد از نصب تغییر میده ؟ یا اینکه بسته هاش از قبل با اون پیکربندی ها باینری شدن ؟
گزینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1397، 06:12 ق‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #12 : 07 آذر 1397، 11:18 ب‌ظ »
گذینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )
*گزینه
بله همین‌طوره هر بسته‌ی snap (اگر اشتباه نکنم) در یک لوپ دیوایس و در محیطی کاملا ایزوله و یه جورایی مستقل از سیستم عامل اصلی اجرا میشه.
فریدون فرخزاد

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #13 : 10 آذر 1397، 06:10 ق‌ظ »
گذینه 2 ( اصلا انگار بسته های اسنپ توی یه جای جدا از مسیر درختی گنو/لینوکس نصب میشن )
*گزینه
بله همین‌طوره هر بسته‌ی snap (اگر اشتباه نکنم) در یک لوپ دیوایس و در محیطی کاملا ایزوله و یه جورایی مستقل از سیستم عامل اصلی اجرا میشه.
خوب پس اگه مستقل هست دلیل نگرفتن ایکن های نصب شده هم پیدا شد.
خوب من الان کلا رفتم روی مانجارو + KDE
ولی خب، خوبه که این پست رو پیش ببریم شاید در آینده بدرد کسی بخوره.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
« پاسخ #14 : 10 آذر 1397، 04:43 ب‌ظ »
*گزینه
خوب پس اگه مستقل هست دلیل نگرفتن ایکن های نصب شده هم پیدا شد.
خوب من الان کلا رفتم روی مانجارو + KDE
ولی خب، خوبه که این پست رو پیش ببریم شاید در آینده بدرد کسی بخوره.
مانجارو فقط با xfce !