یا من چیزی رو درست نمیدونم یا اشتباهی شده این وسط ،
اسنپ یک مدیریت بسته هست ، و کارش نصب و بروزرسانی و حذف بسته هاست ، اینکه بسته ای که نصب میشه از چه تم یا رابط کاربری ای استفاده کنه و یا اینکه آیکن پکش چی باشه دیگه به اسنپ نباید مربوط باشه ، این رو خود دسکتاپ سیستم تشخیص میده و اعمال میکنه ، و در مواردی هم که رابط کاربری خارج از GTK و QT هست همون کتابخانه خود برنامه استفاده میشه ، برای مثال برنامه ویرایش متن اتم که فرمودید از فریموورک الکترون استفاده میکنه که رابط کاربری و مجموعه تم و آیکن های خودش رو داره ، و یا موتور بازی سازی ای که گفتید همونطوری که در سورسش میبینید : https://github.com/godotengine/godot/tree/master/editor/icons آیکن های خودش رو داره و این برنامه ها از ابتدا با رابط کاربری جدایی از دسکتاپ های پیشفرض گنولینوکس ایجاد شدن ، البته ممکنه من سوال رو اشتباه متوجه شده باشم ! .
دوست من همین نرم افزار ها توی بقیه توزیع ها از تم ایکن هایی که روی دسکتاپ نصب میشه استفاده می کنن (یا شما الان تست کن یه تلگرام از اسنپ نصب کن یکی هم از طریق APT خودت داستان رو درک می کنی) هر نرم افزاری قطعا ایکن رسمی خودش رو داره خوب اینم عادیه هیچ نرم افزاری بدون ایکن طراحی نمیشه. ولی توی گنو/لیسنوکس نرم افزار ها به صورت سیستم درختی نصب میشن و از آدرس
/usr/share/icons
به ایکن ها دسترسی دارن با نصب پک ایکن ،این ایکن ها نیست که تغییر می کنه فقط کانفیگ مسیر هست که تغییر می کنه ( اگه اشتباه میگم با تجربه تر ها درستش کنن ) ولی مثل این که هیچ بستی اسنپی حداقل برای من از ایکن های نصب شدم استفاده نمی کنه.
مثلا توی مانجارو اتم از پاپیروس پیروی می کنه ولی توی اوبونتو نه.