انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ردیابی ترافیک توسط ارائه دهندگان vpn  (دفعات بازدید: 920 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
درود.
اگر از یک سایت ارائه دهنده وی‌پی‌ان سرویس خریداری کنم و به اون وی‌پی‌ان وصل بشم اون ارائه دهنده وی‌پی‌ان میتونه بفهمه که من چه سایت هایی رو بازدید کردم یا چیکار کردم؟ میتونه ترافیک سیستم من رو ببینه؟
با استفاده از openconnect متصل میشم.

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
پاسخ : ردیابی ترافیک توسط ارائه دهندگان vpn
« پاسخ #1 : 05 آذر 1397، 01:03 ب‌ظ »
اینکه چه سایت‌هایی رو بازدید می‌کنید احتمالا بله اما اینکه توی اون سایت چیکار می‌کنین بستگی به پروتکل سایت مربوطه داره.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Far7id

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #2 : 05 آذر 1397، 06:00 ب‌ظ »
اینکه چه سایت‌هایی رو بازدید می‌کنید احتمالا بله اما اینکه توی اون سایت چیکار می‌کنین بستگی به پروتکل سایت مربوطه داره.
سرچ که کردم اکثر جاها نوشته بودن اره اما عجیبه برام. مگه cisco anyconnct دیتا رو رمزنگاری نمیکنه؟

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
« پاسخ #3 : 05 آذر 1397، 06:12 ب‌ظ »
سلام.
ببنید شما وقتی از VPN استفاده نمیکنید اینطور به اینترنت وصل میشید :
کامپیوتر شما ---> سرور سایت مورد نظر
ولی وقتی از VPN استفاده میکنید اینطوری وصل میشید :
کامپیوتر شما --> سرور VPN --> سرور سایت مورد نظر
پس صاحبان اون سرور واسط میتونن ببینند که چه کاری توی اینترنت میکنید . اینکه این اعطلاعات چی میشه بسته به انصاف شخص داره !!

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #4 : 05 آذر 1397، 09:41 ب‌ظ »
ببینید اینکه شما از وی پی ان استفاده کنید و سایت های بازدیدی شما مورد برسی قرار بگیره جای بحث داره و نمیشه یک کلمه گفت اره یا خیر چون جای ابهام زیادی داره واز جنبه های مختلف باید مورد برسی قرار بگیره اما مرورگر هایی مانند تور هستند که از امنیت بسیار بالایی برخوردارند و نقش فیلتر شکن رو هم بازی میکنن این نوع مرورگر ، احتمال ردیابی شما روبه صفر نزدیک میکنه اما همیشه در نظر داشته باشید که هیچ چیز مطلق نیست بنابراین درصد خیلی کمی برای شناسایی شما از طریق تور وجود داره (حتی اگرهم 0.01 درصد باشه)، پیشنهاد میکنم در مورد تاریخچه این مرورگر حتما مطالعه بفرمایید وبه نکات مهمی که گفته شده توجه بفرمایید
برای جمع بندی باید این طور خدمتون عرض کنم که همیشه یه راهی پیدا میشه برای بدست اوردن اطلاعات کاربرها ، پس بهتره به جستجو ها در مرورگر ها اهمیت بدید.
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1397، 09:09 ب‌ظ توسط erfans »

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 809
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
« پاسخ #5 : 06 آذر 1397، 11:39 ق‌ظ »
نقل‌قول
Darkweb
!؟!؟