انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مروگر تو ارچ فونت ها رو خودکار دان نمیکنه  (دفعات بازدید: 615 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • imanam
تو وب میچرخریدم احساس کردم کد هایی که تو وب سایت ها تو باکس کد قرار میگرن خیلی ریز و داغون هستن و اصلا نمیشه خوند اونا رو حتی تو سایت خودم قبلا اینطور نبود جدیدا اینطور شده بعد اومدم چند تا فونتی که اون سایت ها برای باکس کد استفاده میکردن رو به صورت سیستمی نصب کردم تو ارچ دیدم الان خوب نمایش داده میشن ولی تا اونجایی که من میدونم مروگر باید خودش این فونت ها رو دان کنه موضوع چیه؟ هم کروم و هر فایرفاکس این بلا سرشون اومده.
سر بزنید بهم :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
تو وب میچرخریدم احساس کردم کد هایی که تو وب سایت ها تو باکس کد قرار میگرن خیلی ریز و داغون هستن و اصلا نمیشه خوند اونا رو حتی تو سایت خودم قبلا اینطور نبود جدیدا اینطور شده بعد اومدم چند تا فونتی که اون سایت ها برای باکس کد استفاده میکردن رو به صورت سیستمی نصب کردم تو ارچ دیدم الان خوب نمایش داده میشن ولی تا اونجایی که من میدونم مروگر باید خودش این فونت ها رو دان کنه موضوع چیه؟ هم کروم و هر فایرفاکس این بلا سرشون اومده.
افزونه ای چیزی نصب نکردی که ( noscript و یا ... ) ؟

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
تو مروگر ؟ نه اصلا فایرفاکس خامه چیزی نداره :))
.
www.iaghapour.ir

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
کی گفتنه مرورگر باید خودش این فونت‌ها رو دانلود کنه؟
تنها در صورتی این کار رو می‌کنه که فایل فونت در بین فایل‌های سایت باشه و در فایل css سایت هم تعریف شده باشه. در غیر این‌صورت باید فونت مورد نظر روی سیستم کاربر نصب باشه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین imaniy

• Full Member
  • *
    • imanam
بله میدونم این موضوع رو خودم طراح وب بودم یه دوره ای :)) منظورم در صورتی که هستش طرف فونت رو هم گذاشته.
.
www.iaghapour.ir