انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس به سادگی آرچ  (دفعات بازدید: 11621 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
لینوکس به سادگی آرچ
« : 25 امرداد 1389، 05:32 ق‌ظ »
اول از همه خدمتتون عرض کنم لینوکس به سادگی آرچ اسم کتابیست که به سادگی هر چه تمام تر با یک بار نصب کردن آرچ کلی مطلب در مورد لینوکس به شما یاد میده پس پیشنهاد میکنم حتما نسخه PDF این کتاب رو دانلود کنید و بخونید

بالاخره بعد از یک ماه و اندی ترجمه راهنمای جامع آرچ برای تازه کاران به پایان رسید
با توجه به عدم اشراف کامل بنده به زبان انگلیسی و اولین کار ترجمه بنده ، ترجمه به صورت ناپخته انجام شده که در ویرایش های بعدی با دستکاری و شاید اضافه نمودن مطلب راهنمای مذکور از این نظر نیز مشکلی نخواهد داشت
قسمت‌هایی از این مقاله یا بهتر است بگوییم کتاب 90 صفحه‌ای ترجمه نشده ( به دلایل زیر )
1 قسمت‌هایی که بحث‌هایی در مورد شبکه و یا مقوله‌هایی که بنده آشنایی با مبحث مورد نظر نداشته‌ام
2 – قسمت‌هایی که بنده با توجه به عدم آشنایی با تمامی اصطلاحات انگلیسی درک درستی از مطلب ننموده ام
اکنون این کتاب را با فرمت odt قابل ویرایش توسط open office میتوانید از لینک زیر دریافت نمائید

http://archbook.persiangig.com/e-book-editable/0.2B(ODT).zip

همچنین برای اطلاع از آخرین اخبار در رابطه با کتاب میتوانید به وبلاگ زیر مراجعه نمائید

http://archbook.wordpress.com

و همچنین کتاب راهنمای نصب را برای نصب سیستم عامل دوست‌داشتنی آرچ با فرمت PDF از لینک زیر « به زبان فارسی » دریافت نمائید ( این کتاب هم اکنون شامل مطالب کاملی هست که با توجه به نیازش به ویرایش در عین حال منبع خوبیه و پیشنهاد میکنم همین نسخه رو هم دانلود کنید )

http://archbook.persiangig.com/e-book/0.2B.zip

از شما دوستانی که تمایل به همکاری دارید درخواست میکنم
ابتدا کتاب را با فرمت ODT دریافت نمائید
سپس پستی مبنی بر اعلام همکاری در همین تاپیک ایجاد کنید
شما دوست عزیز 10 روز برای ویرایش و اضافه نمودن مطالب خود به کتاب فرصت دارید
سپس کتاب ویرایش شده را به همراه جزئیات ویرایش و همچنین نام و نام خانوادگی خود به آدرس ایمیل amini@gmx.us و یا eman.amini@gmail.com ارسال نمائید
بعد از ویرایشات جزئی مطالب برای ویرایش کلی به اشتراک گذاشته خواهد شد
از یه سری از دوستانم که خودشونم میدونند انتظار ویژه ای دارم
با تشکر فراوان از شما
ایمان امینی
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1389، 05:56 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ به: لینوکس به سادگی آرچ
« پاسخ #1 : 25 امرداد 1389، 08:40 ق‌ظ »
سلام
خسته نباشی ایمان جان! مدت ها بود این عنوان تو امضات خود نمایی میکرد اما به یه لینک پوچ ختم میشد. می شد حدس زد که یه فکرایی تو سرته و حالا می بینیم که واقعا سنگ تموم گذاشتی... (البته حدس من این بود که ایشالله یه توزیع جدید برمبنای آرچ داره متولد میشه که خب حتما در آینده اینم ازت خواهیم دید)
در مورد ترجمه کمتر اما در سایر مسائل اگه سوالی برات پیش اومد من در خدمتم... مختصر اطلاعاتی راجع به شبکه و امنیت دارم. خوشحال میشم کمکت کنم...

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #2 : 25 امرداد 1389، 10:26 ق‌ظ »
عالیه کار بسیار با ارزشی کردید. دستتون درد نکنه.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #3 : 25 امرداد 1389، 11:24 ق‌ظ »
خب کار واقعا عالی و پسندیده ای هستش ! فقط مشکل اینجاست که باید صفحه آرایی بهتری داشته باشه و دوم اینکه با وجود ویکی آرچ لینوکس فارسی می تونستی اینو توی ویکی هم قرار بدی که از اونجا بشه بهتر ویرایشش کرد و همه هم در بهتر کردن اون سهیم باشن....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 25 امرداد 1389، 12:04 ب‌ظ »
فقط میخواستم یه خسته نباشید جانانه بهتون بگم و ازتون تشکر کنم ایمان جان
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 امرداد 1389، 01:17 ب‌ظ »
ممنون بچه ها
روزبه جان توی فکر ویکی هم هستم 3 تا دلیل داره که اینکار رو کردم
1 :  گفتم کاملش کنم بعد ویکیش کن ( یکم ویکی آرچ خلوته و این جوری حدس زدم بهتر بشه کاملش کرد )
2 : مطالب این کتاب یکم فرا تر از مطالب همون صفحه ویکیه و صفحات دیگه ای از جمله صفحه تنظیم گراب و نوع فایل سیستم ها و انواع فایل سیستم ها و ... توش گنجونده شده
3 : قرار نیست کار این کتاب به همین جا ختم بشه از ترجمه ( راهنمای تازه کاران ) شروع شد ولی میخوام روز به روز کاملترش کنم و این آغاز یه راهه

در ضمن خوشحال میشم در همین زمینه هایی که گفتی کمک کنی

ولی در مورد ویکی هم حتما بعد از اینکه بچه ها کمک کردن کامل شد اقدام میکنم
« آخرین ویرایش: 25 امرداد 1389، 01:34 ب‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #6 : 25 امرداد 1389، 02:08 ب‌ظ »
 =D> =D> =D> آفرین، خسته نباشی  =D> =D> =D>

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #7 : 25 امرداد 1389، 04:17 ب‌ظ »
سلام :) حدس میزدم میخوای چیکار کنی و خوشحالم که انجامش دادی.
من میرم بررسی کنم، یه سری پیشنهاد دارم که اول ببینم چی در آوردی بعد :)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 امرداد 1389، 02:39 ق‌ظ »
فرود جان بی صبرانه منتظر ایده های توپت هستم  ;)
از همین جا هم اعلام کنم دوست گل و خوبم امیر ( امیر وارسته رو میگم ) اعلام همکاری برای قسمت های ترجمه نشده کرده
از همینجا به این دوست گلم هم خسته نباشید میگم و امیدوارم بتونم جبران کنم ( البته کتاب که مال من نیست ) من اگه کاری کردم واسه استفاده ملت بود و برداشت مطلب هم ازش بدون ذکر منبع نه تنها مجاز بلکه با ثواب هم همراه  ;D
از همه دوستان تشکر میکنم

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #9 : 26 امرداد 1389، 03:31 ق‌ظ »
سلام.

آقا فکر واقعا خوبی بود.

واقعا خسته نباشی.

دمت گرم داداش

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #10 : 26 امرداد 1389، 12:46 ب‌ظ »
خیلی خوبه، ولی بهتره به جای پاس دادن به این لینک و اون لینک محتوا رو به این نوشتار اضافه کنی.
گاهی هم کم توضیح داده شده، مثلا همین اول، بهتر بود به خواننده کمک میکردی که انتخاب کنه بین x86_64 یا i686 و تفاوت netinstall و core  رو توضیح میدادی.

در آخر،‌ اگه از یه چیزی مثل لاتک استفاده میکردی برای حروف چینی خیلی بهتر میشد :) اونطوری دیگه یه کتاب داشتی که ویرایشش خیلی ساده میشد. برای کتابهایی که قراره به مرور تکمیل بشن، لاتک انتخاب بهتریه نسبت به ادیتورهای ویزی ویگ.

متاسفانه کل نیمه اول تابستون بیکار بودم، تا اومدم یه برنامه بنویسم یهو از آسمون کار ریخت سرم :) ولی دست کم اینکه میخونم و سعی میکنم اصلاح کنم اگه چیزی به نظرم اومد.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #11 : 26 امرداد 1389، 12:48 ب‌ظ »
پست بالایی رو خوندم (که خودم نوشتم) دیدم همش ایراد گرفتم، دلیلش این نیست که کارت بده !  فقط به این دلیل که میخوام کار بهتر شه و الا  خود همچین تلاشی واقعا جای تقدیر داره.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 26 امرداد 1389، 02:33 ب‌ظ »
ممنون فرود جان
اتفاقا به نکات خوبی اشاره کردی  ;)
حتما لحاظ میشه  ;D
ممنون که وقت گذاشتی و خوندیش

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
« پاسخ #13 : 26 امرداد 1389، 07:46 ب‌ظ »
خیلی وسوسه کننده‌س،
میخوام آرچ رو دانلود کنم و ببینم چیه :)
ممنون ایمان عزیز به خاطر ترجمه،
خدا زبانت رو قوی‌تر کنه :D
from freedom came elegance

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 26 امرداد 1389، 10:42 ب‌ظ »
اول از همه سلام
دوم از همه دوستان بازم تشکر میکنم
کار ترجمه این کتاب فعلا توسط بنده متوقف شده و از دوستان کسی خواست کمک کنه میتونه کتاب رو با فرمت قابل ویرایش دریافت کنه و ترجمه قسمتهای ترجمه نشده رو انجام بده ( البته قسمت های ترجمه نشده زیاد اصل کار رو تحت تاثیر قرار نمیده و با همین کتاب میشه یه نصب راحت آرچ رو تجربه کرد ( تمام دستورالعملهای نصب ترجمه شده )
با توجه به پیشنهاد های فرود جان پروژه رو در لاتک دنبال میکنم و ترجمه رو از سر می گیرم
فعلا یه تیم سه نفری متشکل از فرود عزیز ، امیر وارسته عزیز و خودم راه انداختیم و قراره این کتاب رو از همه حیث کامل کنیم ( به عنوان یه مرجع فوق العاده ) قرار نیست فقط صفحه beginner's آرچ ترجمه بشه و کار گسترده تر از این ها ست

ولی خب ترجمه کتاب هم بی ثمر نبوده چون کار جدید مدت زمان زیادی رو لازم داره و تا اون زمان کتاب فوق میتونه راه انداز خوبی باشه

وقتی شالوده کار اومد دستمون و هدف به درستی مشخص شد تیم رو گسترشش میدم ، چند لحظه پیش پیغام امیر عزیز رو خوندم که اعلام آمادگی کرده بود و همچنین روی کمک هیریش و چندتا دیگه از دوستان هم حساب کردم که ان شاء الله به تیم ظرف چند هفته آینده اضافه میشن

در مورد ویکی هم اعلام کنم ویکی آرچ یه سری مشکلاتی داره که به روزبه عزیز میل کردم اگه لطف کنه و جواب بده سعی میکنم به سرعت هرچه تمام تر مطلب رو به ویکی منتقل کنم

پیشنهادی بود خوشحال میشم بشنوم