انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مخازن  (دفعات بازدید: 743 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrMorteZw

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Gorgan / Xubuntu \ C#
مخازن
« : 24 بهمن 1397، 01:55 ق‌ظ »
مخازن
سلام دوستان میخواستم درمورد مخازن اطلاعاتی کامل داشته باشم و 1-بدونم کارش چیست؟ 2-چجوری کار میکنید 3-چگونه اضافه کنم 4- و چگونه فایلی در مخازن موجود نیست پیدا کنم
ممنون میشم سوال جواب بدین
تازه کار

آفلاین Mr.Trojan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • از انگشت کوچک من بترسید(دکمه ENTER)
    • وبلاگ کامپیوتر و برنامه نویسی و تست نفوذ
پاسخ : مخازن
« پاسخ #1 : 24 بهمن 1397، 10:43 ب‌ظ »
مخازن یه سری سرور هستن که لینوکس شما برنامه ها و پکیچ هایی که نصب میکند را از انجا می گیرد...
که در فایل /etc/apt/sources.list
قرار دارند...
برای اینکه مخازن جدیدی اضافه کنید باید کلمه deb را تایپ کنید که مخفف دبیان هستش و بعد ادرس سرور...
مانند:
deb archive.ubuntu.com
deb kali.org
و ...
اگر مشکلی هم مربوط به ریپوزیتوری داشتید این صفحه را مطالعه کنید...
ادرس صفحه:http://mrtrojan.blog.ir/page/linux
از انگشت کوچک من بترسید(دکمه ENTER)

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #2 : 25 بهمن 1397، 01:28 ق‌ظ »
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Aydın Sabetian

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • مژده! پادشاهی استالمن نزدیک است و بار او فان است!
    • لینوکس ویندوز نیست
« پاسخ #3 : 26 بهمن 1397، 07:39 ب‌ظ »
اگه بخوای فایلی رو که توی مخازنت موجود نیست پیدا کنی، باید اسم توزیعت رو (Ubuntu) همراه با نام بسته (پکیج) همراه با ورژنی که می‌خوای در گوگل سرچ کنی... منتها یه مشکلی پیش میاد: هر بسته می‌تونه ده‌ها وابستگی (dependency) داشته باشه و ممکنه مجبور بشی ده، بیست، سی یا چهل فایل دیگه رو همراهش دانلود کنی تا نصب بشه.

پس بهتره یه مخزن متفرقه برای توزیعت پیدا کنی که بستهٔ مورد نظرت رو ارائه بده، تا وابستگی‌ها رو خودش حل کنه... مثلاً من ته فایل مخازن توزیعم که اوبونتوئه، مخازن توزیع Mint رو اضافه کردم تا کدک‌های مولای‌مدیا رو بتونم نصب کنم. و چون مینت یک توزیع مستقل نیست و صرفاً یه ریمیکس اوبونتوئه، می‌تونم بسته‌های مینت رو در اوبونتو نصب کنم.

شما مثلاً بگو چه بسته‌ای رو می‌خوای بنصبی تا بشه بهت کمک کرد.
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1397، 07:41 ب‌ظ توسط Aidin Sabetian »
Aydın Sabetian / Айдын Сабетян / آیدیٌن ثابتیان / Aidin Sabetian / Айдин Сабетян / آیدین ثابتیان / აიდინ საბეთიან

آفلاین Aydın Sabetian

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
  • مژده! پادشاهی استالمن نزدیک است و بار او فان است!
    • لینوکس ویندوز نیست
« پاسخ #4 : 27 بهمن 1397، 12:31 ق‌ظ »
به ندرت، بعضی سازندگان نرم‌افزار در سایتشون مخزن‌هایی برای توزیع‌های معروف مثل اوبونتو دارن. ولی نه همه!

بیشتر نرم‌افزارها و کتابخانه‌ها توسط خود توزیع‌ها به صورت بستهٔ قابل نصب (مثل deb و rpm) تبدیل و نگه‌داری میشن.
Aydın Sabetian / Айдын Сабетян / آیدیٌن ثابتیان / Aidin Sabetian / Айдин Сабетян / آیدین ثابتیان / აიდინ საბეთიან