حرفتون قابل قبوله
1- نسخه های کرک شده
2- پشتیبانی غیر رسمی(البته خودشون میگن رسمی)مثل لپتاپهای DELL و SONY و غیره که فروشندها مدعی هستند نمایندگی رسمی هستند و البته مراکز آزمون رسمی ماکروسافت و سیسکو و HP و SUN در ایران که البته کم هم نیستند این جور مراکز و باز هم مدعی هستند که نمایندگی رسمی هستند
) یک سوال!!!؟؟ اگه نمایندگی رسمی هستند چرا قیمتها شون با سایت اصلی فرق میکنه... به عقلتون رجوع کنید ..
اگه ملاک شما استفاده isp های ایران باشه پس محصولات ماکروسافت هم در ایران یک عالمه امتحان پس داده(البته نسخه کرک شده
) باز صد رحمت به شرکتی که من در اون کار میکنم...ما کلا تحت لینوکس کار میکنیم و بدلیل ماهیت انگیلیسی بودن شرکتمون محصولات ماکروسافت در شرکتمون ممنوعه..دو مورد پیش اومد که مجبور شدیم ویندوز استفاده کنیم و خدارو شکر رفتیم و پک ماکروسافت را خریداری کردیم
البته باز هم حرفتون قابل قبوله که هرکس آزاده که هر محصولی را امتحان کنه ..البته به سوال ایجاد شده در این بحث مراجعه کنید
همین freeradius ... بخش پشتیبانی cononical یا همون IRC ... من ساعتها وقت گذاشتم و اون ها هم همون اینکهایی را که من و شما پیدا کردیم را معرفی کردند...آخرش هم بعد از 6 روز از UBUNTU , debian من که نتونستم جوابی بگیرم ..فقط تنها خوبیش این بود که کلی مقاله در موردش خوندم ولی اصل مطلب اینه که جوابی گرفته نشد...یک سوال دیگه
از این کلاسهایی که اسم بردید چقدر در ایران استفاده کردید؟فکر میکنم و نظرم اینه که کسی که اگر دوره های سیسکو همین مجتمع فنی را تا سطح CCNP گذرانده باشه براحتی بتونه با هر نوع روتری کار بکنه... حالا این خدماتی که شما دارید ازش صحبت میکنید (اونهم غیر رسمی ) به چه دردی میخوره خدا میدونه... همین که اپن سورس باشه و بشه اطمینان داشت میشه با گزارش یک باگ احتمالی در نسخه بعدی رفع ایراد بشه خودش خیلیه...فقط میمونه منابع و داکیومنتهای آموزشی که من با مقایسه ای که کردم منابع Vyatta به مراتب غنی تر از میکروتیک بود
فقط میتونم لینک 30 تا سناریو بهتون بدم که با Vyatta و بصورت فیلم ارائه شده و البته با کیفیت مطلوب. سناریوهایی برای OSPF3 BGP RIP Firewalling , web proxy و کلی چیز دیگه..اینا رو نگفتم که بخوام نظرمو تحمیل کنم فقط کفتم تا دوستان دیگه ای که میخوان تصمیم بگیرند روی علم این کار را بکنند...یه مطلب دیگه که توی ایران این روزا کاربرد زیاد داره مطلب Virtualize است که Vyatta موقع نصب گزینه ای داره برای XEN , Vmware که کاملان هم با اونها همخوانی داره و تاییدیه های اونا رو داره
باز هم ممنون که توجه کردید