انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل تعيير نام فايلها و پوشه‌ها به هنگام Boot  (دفعات بازدید: 12350 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

diba

• مهمان
با سلام؛

اوبونتو 7.04 را با موفقیت نصب کردم. حالا هربار موقع boot سیستم‌عامل؛ و پیش‌از ورود به صغحه Login؛ نام کلی از فایل‌ و پوشه‌های درایوهای ویندوزی (با فرمت Fat32) را نامعتبر تشخیص می‌دهد و اونها رو Rename می‌کند!(نمی‌دانم آن مرحله که روند boot و بالا آمدن سیستم‌عامل، به شکل خط‌فرمانی؛ نمایش داده می‌شود، چه نام دارد و اینکه آیا این روال ذخیره می‌شود یا خیر.)
این‌فایل‌ها یا پوشه‌ها را نمی‌شه از ویندوز باز، جابجا و حتی پاک کرد. (فایل‌های بدون extension) بلا استثنا هم حجم همگی 0 کیلوبایت هست. اما در اوبونتو میشه لااقل دیدشون. بدی قضیه اینجاست که از هر خرمنی خوشه‌ای برمی‌داره و معلوم نیست در کجا باید سراغشون رو گرفت تا لااقل فهمید که چی‌ به سر چقدر از اسنادم اومده.
ضمناٌ من که به هیچ کدام از تنظیمات پیش‌فرض دست نزدم.(چون بلد نیستم)؛ در نتیجه چندان خوشایند نیست که یک سیستم‌عامل خودسرانه بیاد و چنین تغییرات زیادی رو  بروی فایل‌های من-حتی از منظر مثبتش- اعمال کنه. (نمی‌دونم شاید قراره هربار که Boot می‌شه ادامه‌اش بده! این سه‌بار که هی اتفاق افتاده)
از حوصله و توجه شما متشکرم. بهرحال:
نظر شما چیست؟
راه‌حل چیست؟

تا اين مشکل حل نشه من پام رو تو اوبونتو نميذارم!! >:(

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: مشکل تعيير نام فايلها و پوشه‌ها به ه
« پاسخ #1 : 08 امرداد 1386، 09:31 ب‌ظ »
تا اين مشکل حل نشه من پام رو تو اوبونتو نميذارم!! >:(
سلام
(خارج از بحث ببخشید !!)
سوای مشکلتون به نظرم فرار کردن از مشکلات بیشترین ضربه رو به آدم میزنه
متاسفانه همیشه کاربرانی که با سیستم عامل ویندوز کار می کنن این حرفها رو میزنن، روحیه داشته باشین و تو مشکلتون نفوذ کنین و تو انجمن بپرسین .
اوبونتو من 4 روز بالا نمی یومد حتی از اول هم نصبش نکردم مشکل رو پیدا و درستش کردم و چندین ماه ازش استفاده کردم

diba

• مهمان
از دلگرمي و دلداريتون ممنونم، بسيار متشکرم :)
اما اگر شما هم در هر نوبت که به لينوکس لاگين ميکردين، تعداد زيادي از فايلهاتون رو از دست ميدادين، راهي جز اين داشتين؟

آفلاین omid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 130
این مشکلی که گفتید از اوبونتو نیست . فایل هاتون از قبل توی پارتیشن ویندوز مشکل داشته . این برنامه هم یه چیزی مثل scandisk ویندوز هست که موقع بوت اجرا میشه

diba

• مهمان
این مشکلی که گفتید از اوبونتو نیست . فایل هاتون از قبل توی پارتیشن ویندوز مشکل داشته . این برنامه هم یه چیزی مثل scandisk ویندوز هست که موقع بوت اجرا میشه
اين استدلال ابداً منطقي نيست آقاي محترم.
خوبه من يه فايل درست و جسابي و استاندارد هم رو سيستمم نداشته باشم؟ به چه حقي بدون هيچ سوالي از من، داره اون فايلها رو دستکاري ميکنه، طوري که فقط خودش قادر به شناسايي‌شون هست؟!
آدمي رو يادت يه چيزايي ميندازه... اينروزها بيرون از اوبونتو هم بسياربرمی‌خورديم به اينکه بعضي‌ها فکر ميکنند صلاح ما رو بهتر از ما ميدونند...  ;) بگذريم

شنيدم که اين سيستم‌عامل از بسياري از فرايندهاش Log تهيه ميکنه. کسي نبود و نخواست که بگه از کجا بايد گزارش مربوطه رو تهيه کنم و بيارم اينجا نشون بدم؟
چرا هيچ کسی به اين مشکلم اصولي توجه نميکنه؟ اينجا کاربران ابونتو جمعند

diba

• مهمان
 همت کنيد ای دوستان!

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
مال من هم این مشکل رو داشت البته فایل‌ها رو از بین نمی‌برد! فقط rename می‌کرد اگه دوباره rename کنید به حالت اولش برمی‌گرده
یه بار دستی dosfsck رو اجرا کردم و اجازه ندادم هیچ فایلی رو تغییر بده بعد مشکلم حل شد! ;)
sudo dosfsck /dev/hda5جای شماره ۵ شماره پارتیشن ویندوزی رو بنویسید
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
اوبونتو فقط پارتیشنهای شما رو mount میکنه، همین! چیزی رو تغییر نمیده. شما هم اگر دوست نداشتید میتونید اونها را unmount کنید... میشه یه کم توضیح بدید که چحوری نصب کردید و پارتیشن ها رو چجوری درست کردید؟
اصلی ترین مشکل این داستان به نظر من از جایی شروع میشه که پارتیشن بندی کردید... به هر حال من برای اولین بار همچین چیزی رو میشنوم!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

diba

• مهمان
اوبونتو فقط پارتیشنهای شما رو mount میکنه، همین! چیزی رو تغییر نمیده. شما هم اگر دوست نداشتید میتونید اونها را unmount کنید...
از شما و از arman_o71 متشکرم. :)
اگر اينکار در بروز مشکل سهيم هست پس اول ميفرماييد که چطور به ابونتو بفهمونم که دست از اين کار به هنگام boot برداره؟

diba

• مهمان
به هر حال من برای اولین بار همچین چیزی رو میشنوم!

خب آفاي مهدي، اصولا آدم هاي مهم، کمي مشکلاتشون غيرعاديه! ;)
اميدوارم شوخي ام ناخوشايند نباشه

diba

• مهمان
[left][size=14pt]sudo dosfsck /dev/hdb8
Password:
dosfsck 2.11, 12 Mar 2005, FAT32, LFN
Wrong checksum for long file name ":0P1:0Od:0On:0Op:0PA:0Ol:0P8".
  (Short name 000\0000000.\000 may have changed without updating the long name)
1: Delete LFN
2: Leave it as it is.
3: Fix checksum (attaches to short name 000\0000000.\000)[/size][/left]
سْلام
دستوري که داديد را انجام دادم و با سه گرينه مواجه ام. کدوم يکي رو بايد انتحاب کنم؟
LFN چي هست؟

diba

• مهمان
خب؛ بيشتر از اين نتونستم در انتظار حواب بمونم و اوبونتو رو از سيستم حذف کردم تا دوباره نصبش کنم.
درباره پارتيشن بندي، من فقط بهمراه Home و / و Swap، يک پارتيشن Boot هم ساختم در کنار  Root ...

از اول بگم: اين هارد ديسک دومم هست که چهار درايو fat32 روش هست و همه Logical هستند. پارتيشن Primary هم نداره روي اين هارد. همينجا حدود 18 گيگابايت فضاي Unallocated  داشتم که اول يک پارتيشن Home  حدود 5 گيگ و يک Swap  حدود 1.5گيگ ساختم و جزو logical تعريفش کردم. سپس root و boot رو ساختم و Primary  تعريفشون کردم. boot حدود 1 گيگ  root هم 5.5 گيگ. فضاي باقيمونده هم بين home و / 'گذاشتم. يعني home و swap را از ابتدا ساختم و root و boot رو از انتهاي هارد ديسک.

(يادمه که درنسخه هاي قبلي اوبونتو که پارتيشن بندي در محيط خط فرماني بود، خيلي انعطاف پذيرتر بود و ابزار و تنظيمات بيشتري داشت که در  نصاب اين توزيع که گرافيکي هست نداريمش.)

اگر پيش از پارتيشن بندي دوباره نکته اي هست که بايد بکار ببندم، بفرماييد.
متشکرم :)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
قبل از پارتیشن‌بندی بهتره یک بار دیسکتون رو Defrag و Scan کنید و بعدش هم به کمک یک نرم‌افزار کمکی (هر چیزی که باهاش راحتترید) دیسکتون رو جوری که دوست دارید پارتیشن بندی کنید!
۱ گیگ boot ؟ چه خبره بابا اصلا به این پارتیشن نیازی ندارید!
۱ گیگ root ؟ این رو برای چی میخواهید ؟ مگه با کاربر root کار میکنید؟

به نظر من هم اون پارتیشن‌بندی محیط خط فرمان بسیار جالب و قدرتمند بود. اگر میخواهید از اون نسخه استفاده کنید از سی‌دی های Alternate اوبونتو استفاده کنید...

در مورد اون مشکل قبلی هم اینجا توضیحاتی در مورد استفاده از fsck داده که خیلی جالبن.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

diba

• مهمان

سلام
با ترس و لرز مينويسم: root هم 5.5 گيگ نه 1 گيگ  :-[
پس يک گيگابايت هم زياده...؟
اما تصوير بالا که در آمورش‌هاي سايت محبوب هزاردستان هست، باعث شد تا براي root اين مقدار رو بگيرم. البته کمي بيشتر... ;)

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
آقا منم دقیقا همین مشکل رو داشتم 10 بار هم لینوکس رو از نو نصب کردم ولی بعضی وقتا موقع بوت اسم بعضی از فایل ها رو عوض می کنه و اونا رو خراب می کنه دقیقا فایل های من هم به سرنوشت فایل های diba منجر میشن
این مشکل مال چیه ؟
مشخصات پارتیشنهام:
پارتیشن swap با حجم 512 مگ (دو برابر رم) و یه پارتیشن اصلی(/) با حجم 5 گیگ
(\__/)
(='.'=)
(")_(")