افزونه DownthemAll نسخه بتاش هست؟ یا نسخه نهایی؟ چون نسخه بتاش قابلیت محدود کردن سرعت دانلود رو داره که به نظر من ارزش بودن در نسخه جدید رو داره:)
دیگه اینکه توزیع ۳۲ بیت یا ۶۴؟ اگه ۳۲ هست، باید یه فکری هم برای ۶۴ی ها هم بشه:)
بعد سوال دیگه اینکه آیا راهی هست که کرنل رو هم سفارشی کنی!؟
در مورد Downthemall نمی دونستم نسخه بتا این ویژگی رو داره وگرنه حتما اون رو نصب می کردم.
توزیع ۳۲ بیته ولی انشالله انتشار بعدی نسخه ۶۴ بیت هم خواهد داشت.
در مرد کرنل بله میشه سفارشی کرد ولی مشکلش اینه که دیگه از Canonical بروزرسانی نمی گیره.
همه اینکارها، ممکنه سخت باشه یا ساده. چرا کسی پیشنهاد کمک نمیده :دی البته منظورم اینه که چرا همش میخواید، یه تاپیک بزنید، اونجا بشینید صحبت کنید چی باشه چی نباشه. چیکار کنه بهتره چیکار نکنه بهتره. برنامه بذارید برای انتشارش، و هر کسی بگه چه کاری میتونه انجام بده.
چون mFat هر چی باشه، فقط یه نفره. این کار، خیلی قشنگه، وقتی یه نفر اینو داده بیرون،مطمئنا گروهی خیلی بهتر میشه. دیگه وقتی ایجاد شد مدام نخواید بگردید واسه فضا یا ...
البته منظورم تند صحبت کردن یا زیر سوال بردن نیست، ولی خداییش این کار یه نفره نیست!
من خودم تو این فکرم که چطور همکاری بچهها رو جلب کنم. در حال حاضر بهترین کمکی که میشه به این پروژه کرد تست کردن و دادن نظر، پیشنهاد و انتقاده. بازخوردی که من از بچهها میگیرم میتونه کار رو به اونچه که باید باشه نزدیک کنه. هر ایدهای داشته باشید هم من استقبال می کنم. اگر برنامهای رو می شناسید که فکر میکنید جاش خالیه و یا اگر فکر می کنید برنامهای زاید هست لطفا بگید. ضمن اینکه به نظر من در حال حاضر چیزی که می تونه این توزیع رو متمایز کنه و کاربران بیشتری رو جذب کنه داشتن مستندات فارسی است. منظورم یه کتاب جامع و کامل نیست بلکه معرفی برنامههای نصب شده و کاربردهای اونها به زبان ساده است. من میخوام کاربر لیست کاملی از کارهایی که با این سیستم عامل میتونه انجام بده داشته باشه و به عنوان مثال خیلی سریع برنامه مناسب برای تبدیل فایلهای صوتی یا گرفتن پشتیبان رو شناسایی کنه. در این زمینه دوستان ایده هاشون رو مطرح کنند ممنون میشم. ضمن اینکه چیز دیگری که به ذهنم میرسه گنجاندن مجموعه کاملی از منابع فارسی و انگلیسی هم در قالب PDF و هم به شکل Bookmark در مرورگرها هست. ضمنا میخوام با کسب اجازه از دوستان چیزهایی مثل کتاب فارسی GIMP و منتخبی از مقالات ویکی اوبونتو ایران رو هم روی DVD قرار بدم.
ضمنا ایمان جان شما سروری و اینکه میخوای کمک کنی باعث افتخاره. فرود عزیز من منتظر شنیدن پیشنهادات شما هستم.