انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مترجم زیر نویس  (دفعات بازدید: 10125 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
مترجم زیر نویس
« : 27 امرداد 1389، 12:24 ق‌ظ »
مقدمه
از اونجایی که من یه آدم تنبلم، خیلی سختم بود که با این برنامه های موجود بشینم و زیرنویس رو همزمان کنم. میدونید دیگه، شما یه زیر نویس میگیری، بعد یهو میبینی یه کم جلو عقبه. من خودم کلا مشکلی با این قضیه ندارم چون زیاد اهل زیرنویس نیستم ولی تاج سر مربوطه (قدیما میگفتن عیال مربوطه) خیلی میونش با انگلیسی خوب نیست. زورشم که اصولا به من میچربید و من اگه زیر نویس مچ نبود مجبور میشدم بشینم مچ کنم، که میدونید چه وقتی میبره و چه عذابی داره. با وی ال سی میشه وقت دیدن اینکار رو کرد (کاری که معمولا ما انجام میدیم ) ولی این راه حل نهایی نیست.
تا ابنکه تصمیم گرفتم یه برنامه بنویسم واسه اینکه هم ترجمه رو راحت تر کنه هم همزمان کردن زیر نویس رو.
طرز کار
سیستم سادست، این برنامه اصلا زیر نویس ایجاد نمیکنه، بلکه بر اساسا یه زیر نویس هماهنگ، که همون زیر نویس زبان اصلی میتونه باشه، امکان ترجمه رو به شما میده. البته این وسط یه زیر نویس دیگه هم به صورت اختیاری میگیره، که همون زیر نویسی باشه که همزمان نیست. میتونه از گوگل هم کمک بگیره.
شما یه دکمه جلو و عقب داری که توی زیر نویس حرکت میکنه، همزمان با اون زیر نویس کمکی هم (به جز زیر نویس اصلی) همزمان جابجا میشه، البته اون کمکیه خیلی ساده میتونه به صورت مستقیم عقب و جلو بشه.
زمان هر قسمت زیر نویس، فقط و فقط از زیر نویس اصلی گرفته میشه اما ترجمش میتونه از گوگل، زیر نویس کمکی یا حتی اصلی (یا خودتون به صورت دستی تایپ کنید) گرفته میشه.
اینطوری میتونید زیر نویس کمکی رو بگذارید و فارغ از زمان بندی اون فقط دکمه بعدی رو بزنید تا زمان از زیر نویس اصلی گرفته بشه متن از کمکی :)
هر جا هم که نا هماهنگی پیش اومد، با دوتا کلیک حل میشه :)

۱- این یه نسخه کاملا معرفی هست و اصلا با اون چیزی که قراره بشه یه عالمه متفاوت. منتها من (نمیدونم از بد شانسی یا خوش شانسی) کل نیمه اول تابستونو بیکار بودم، تا اومدم این پروژه رو شروع کنم دو تا کار هوار شد روی سرم!! اینه که برنامه فعلا (تا یکی دو ماهی) فقط در وقت آزادم ادامه داده میشه. ولی بعدش جدی تر ادامه داده خواهد شد.
۲- هنوز خیلی چیزها کامل نیست و این برنامه فقط ((کار))‌میکنه. برای ورودی پسوند SRT و SUB قبول میکنه ولی خروجیش فعلا فقط SRT هستش.
۳- فعلا اسم نداره همینجوری ، ولی یا SubSync میشه یا SubTrans (زیاد مهم نیست برام)
با QT نوشته شده - سورس در این آدرسه :  http://cyberrabbits.net/non/subtrans/SubTrans-aug-20.tar.gz
کامپایل
برای کامپایل برنامه، توی اوبونتو ،]چهار تا پکیج لازمه :
libqt4-dev
libqt4-sql-sqlite
g++
libqjson-dev

نیازه و باید نصب بشه.
apt-get install libqt4-dev libqt4-sql-sqlite g++
که توی اوبونتویی که تازه نصب شده و هیچی نصب نشده روش ۳۹ مگا شدن این سه تا.

بعد از نصبش،‌ کافیه تو خط فرمان بزنید
qmake
make
بعد فایل اجرایی رو تو فولدر bin میبینید.

یه چند تا مشکل رفع شد (دوستان لطف کردن و مشکلات رو گفتن - ممنون ) دوباره آپدیتش کردم فقط اینکه qjson هم اومد جزو dependency هاش.
هر کی ایده داره خوشحال میشم بشنوم.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1389، 08:32 ب‌ظ توسط fzerorubigd »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مترجم زیر نویس
« پاسخ #1 : 27 امرداد 1389، 12:30 ق‌ظ »
بابا ترکوندی
مشکل جوونای ما رو یه تنه حل کردی
واقعا مچ نبودن زیر نویس عذاب آوره اون هم با حجم بالای فیلم های هالییودی با زیر نویس توی ایران  ;D
دست مریزاد داداش
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 27 امرداد 1389، 01:07 ب‌ظ »
dependencyهاش چیه؟ من نتونستم نصب کنم. اصلا make نمی‌نشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1389، 01:20 ب‌ظ »
فعلا فقط نسخه ای هستش که با qtCreator کامپایل میشه. در حقیقت باید اول qmake فراخوانی بشه بعدش make بشه. بنابر این qt لازمه :)
اینم که گذاشتمش اینجا چون یه مدتی درگیرم گفتم شاید کسی نظری داشت تا وقتی دوباره اومدم سراغش :)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #4 : 27 امرداد 1389، 01:35 ب‌ظ »
اول پکیج libqt4-dev-tools رو نصب کنید، بعد برای کامپایل از خط فرمان :
qmake
make
اینم بگم فقط یه برنامه است که کار میکنه،‌ نه یه برنامه کامل
واسه اجرا فایل اجرایی تو فولدر bin ساخته میشه.
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1389، 01:40 ب‌ظ توسط fzerorubigd »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 27 امرداد 1389، 02:38 ب‌ظ »
ندارم این بسته رو اصلا. مخزن خاصی داره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #6 : 27 امرداد 1389، 05:45 ب‌ظ »
آقا دمت گرم ;)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #7 : 27 امرداد 1389، 06:06 ب‌ظ »
ندارم این بسته رو اصلا. مخزن خاصی داره؟
مشکل اینه که من از آرچ استفاده میکنم اونجا هم qt رو نصب کنی همه چی تمومه :)  فقط اینو توی یه فروم دیدم گذاشتن برای ایینکه qmake نصب بشه.
فقط اگه از دوستان کسی میدونه که برای کامپایل یه برنامه QT که از network و SQL استفاده کرده چه پکیجهایی باید نصب بشه بگه لطفا.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #8 : 27 امرداد 1389، 06:49 ب‌ظ »
شرمنده،‌lib نداره فقط ، این پکیج : http://packages.ubuntu.com/lucid/qt4-dev-tools

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #9 : 28 امرداد 1389، 02:07 ق‌ظ »

آخز پست اول کاملشو نوشتم + نیازمندی هاش.
فایل هم یه README گذاشتم + یه باگ کوچولوی لپی برطرف شده توش فایل رو دوباره بگیرید :) البته برای کامپایلش یه ۳۲ بیتی اوبونتو روی ویرچوال نصب کردم و کمینه ترین نیازمندیهاشو پیدا کردم.

ممنون.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #10 : 28 امرداد 1389، 05:12 ق‌ظ »
سلام
یک مشکل کوچولو هست make نمی شه
خروجی make:
In file included from /usr/include/QtCore/QTextStream:1:0,
                 from ssp/codecs/srtcodec.cpp:19:
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:195:5: error: stray ‘\364’ in program
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:201:2: error: invalid preprocessing directive #kfdef
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:376:2: error: #endif without #if
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:195:5: error: ‘QTex’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:204:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:205:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:207:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:209:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:211:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:214:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:216:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:218:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:246:5: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:248:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
/usr/include/QtCore/qtextstream.h:249:12: error: ‘QT3_SUPPORT’ does not name a type
make: *** [srtcodec.o] Error 1
البته من از چاکرا استفاده می کنم
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1389، 05:14 ق‌ظ توسط سید وحید رضا برهانی »
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #11 : 28 امرداد 1389، 02:07 ب‌ظ »
خوب به نظر میاد مشکل از QT3 Support باشه که باید ببینم :)‌به زودی پکیجش میکنم . دست کم برای آرچ و چاکرا.

به هر حال ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 29 امرداد 1389، 09:09 ق‌ظ »
برای من کار کرد. ممنون. واقعا عالیه. مخصوصا برای ترجمه. منتها من از نحوه‌ی تغییر زمان‌بندی سر در نیوردم
از اون‌جایی که خیلی به این پروژه علاقه‌مند شدم انتقادات و پیشنهاداتم رو می‌گم
انتقادات:
برای من روی VLC خیلی خوب کار می‌کنه. ولی روی totem می گه:No packages with the requested plugins found
The requested plugins are:

application/x-subrip decoder
پیشنهادات:
یه پلیر هم به گوشه‌ی برنامه اضافه بشه که بشه در مورد هر زیر نویس یا یه دسته زیر نویس متواالی خروجی  رو از چند ثانیه قبل تا چند ثانیه بعد (اون چند قابل تغییر از طرف کاربره) به صورت زنده دید.
می‌شه یه آنالیزور صدا هم به برنامه اضافه کرد تا از روی اون بهتر بشه مکان شروع و پایان جمله‌ها رو پیدا کرد. حتا این قابلیت می‌تونه هوشمند باشه منتها دیگه فکر کنم خیلی سخت می‌شه ;D

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #13 : 29 امرداد 1389، 03:17 ب‌ظ »
برای من کار کرد. ممنون. واقعا عالیه. مخصوصا برای ترجمه. منتها من از نحوه‌ی تغییر زمان‌بندی سر در نیوردم
از اون‌جایی که خیلی به این پروژه علاقه‌مند شدم انتقادات و پیشنهاداتم رو می‌گم
انتقادات:
برای من روی VLC خیلی خوب کار می‌کنه. ولی روی totem می گه:No packages with the requested plugins found
The requested plugins are:

application/x-subrip decoder
پیشنهادات:
یه پلیر هم به گوشه‌ی برنامه اضافه بشه که بشه در مورد هر زیر نویس یا یه دسته زیر نویس متواالی خروجی  رو از چند ثانیه قبل تا چند ثانیه بعد (اون چند قابل تغییر از طرف کاربره) به صورت زنده دید.
می‌شه یه آنالیزور صدا هم به برنامه اضافه کرد تا از روی اون بهتر بشه مکان شروع و پایان جمله‌ها رو پیدا کرد. حتا این قابلیت می‌تونه هوشمند باشه منتها دیگه فکر کنم خیلی سخت می‌شه ;D

:)  اما درباره نحوه زمانبندی، چون یه کم آیکونهاش تکراریه ممکنه زیاد مشخص نباشه. شما یه زیر نویس کمکی داری، (که توی تب سوم وقتی پروژه جدید میزنی انتخاب میشه)‌ بعد یه زیر نویس اصلی.
زمان بدون هیچ تغییری از زیر نویس اصلی گرفته میشه،‌ فقط متنه که میتونید از زیر نویس کمکی بگیرید. یعنی این برنامه فرض رو بر این میذاره که دست کم یه زیر نویس مچ (حالا به هر زبانی، شما بگو چینی)‌وجود داره، و ممکنه یه زیر نویس هم به زبانی که شما میخواید باشه و مچ نباشه اصلا. (اولا ممکنه باشه ممکنه نباشه، ثانیا زمانبندیش مچ نیست ولی ترجمه که داره!!)
شما وقتی روی زیر نویس بعدی رو میزنی همه میرن جلو، ولی اگه روی زیر نویس کمکی بعدی رو بزنی فقط خودش میره جلو، اینجوری میتونید به راحتی ناهماهنگی ها رو میزون کنید.
من امروز در حدود 5 دقیقه یا کمتر، یه زیر نویس مچ کردم، فقط اینکه باید میانبر بذارم واسه دکمه ها،‌با موس ۱۳۰۰ تا کلیک زیاده یه کم :)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #14 : 29 امرداد 1389، 03:18 ب‌ظ »
راستی درباره توتم،‌مگه زیر نویس با پسوند srt باز نمیکنه؟؟؟؟ چک میکنم خودم،‌باید نصبش کنم. نصب نیست.