مقدمهاز اونجایی که من یه آدم تنبلم، خیلی سختم بود که با این برنامه های موجود بشینم و زیرنویس رو همزمان کنم. میدونید دیگه، شما یه زیر نویس میگیری، بعد یهو میبینی یه کم جلو عقبه. من خودم کلا مشکلی با این قضیه ندارم چون زیاد اهل زیرنویس نیستم ولی تاج سر مربوطه (قدیما میگفتن عیال مربوطه) خیلی میونش با انگلیسی خوب نیست. زورشم که اصولا به من میچربید و من اگه زیر نویس مچ نبود مجبور میشدم بشینم مچ کنم، که میدونید چه وقتی میبره و چه عذابی داره. با وی ال سی میشه وقت دیدن اینکار رو کرد (کاری که معمولا ما انجام میدیم ) ولی این راه حل نهایی نیست.
تا ابنکه تصمیم گرفتم یه برنامه بنویسم واسه اینکه هم ترجمه رو راحت تر کنه هم همزمان کردن زیر نویس رو.
طرز کار سیستم سادست، این برنامه اصلا زیر نویس ایجاد نمیکنه، بلکه بر اساسا یه زیر نویس هماهنگ، که همون زیر نویس زبان اصلی میتونه باشه، امکان ترجمه رو به شما میده. البته این وسط یه زیر نویس دیگه هم به صورت اختیاری میگیره، که همون زیر نویسی باشه که همزمان نیست. میتونه از گوگل هم کمک بگیره.
شما یه دکمه جلو و عقب داری که توی زیر نویس حرکت میکنه، همزمان با اون زیر نویس کمکی هم (به جز زیر نویس اصلی) همزمان جابجا میشه، البته اون کمکیه خیلی ساده میتونه به صورت مستقیم عقب و جلو بشه.
زمان هر قسمت زیر نویس، فقط و فقط از زیر نویس اصلی گرفته میشه اما ترجمش میتونه از گوگل، زیر نویس کمکی یا حتی اصلی (یا خودتون به صورت دستی تایپ کنید) گرفته میشه.
اینطوری میتونید زیر نویس کمکی رو بگذارید و فارغ از زمان بندی اون فقط دکمه بعدی رو بزنید تا زمان از زیر نویس اصلی گرفته بشه متن از کمکی
هر جا هم که نا هماهنگی پیش اومد، با دوتا کلیک حل میشه
۱- این یه نسخه کاملا معرفی هست و اصلا با اون چیزی که قراره بشه یه عالمه متفاوت. منتها من (نمیدونم از بد شانسی یا خوش شانسی) کل نیمه اول تابستونو بیکار بودم، تا اومدم این پروژه رو شروع کنم دو تا کار هوار شد روی سرم!! اینه که برنامه فعلا (تا یکی دو ماهی) فقط در وقت آزادم ادامه داده میشه. ولی بعدش جدی تر ادامه داده خواهد شد.
۲- هنوز خیلی چیزها کامل نیست و این برنامه فقط ((کار))میکنه. برای ورودی پسوند SRT و SUB قبول میکنه ولی خروجیش فعلا فقط SRT هستش.
۳- فعلا اسم نداره همینجوری ، ولی یا SubSync میشه یا SubTrans (زیاد مهم نیست برام)
با QT نوشته شده - سورس در این آدرسه :
http://cyberrabbits.net/non/subtrans/SubTrans-aug-20.tar.gzکامپایلبرای کامپایل برنامه، توی اوبونتو ،]چهار تا پکیج لازمه :
libqt4-dev
libqt4-sql-sqlite
g++
libqjson-dev
نیازه و باید نصب بشه.
apt-get install libqt4-dev libqt4-sql-sqlite g++
که توی اوبونتویی که تازه نصب شده و هیچی نصب نشده روش ۳۹ مگا شدن این سه تا.
بعد از نصبش، کافیه تو خط فرمان بزنید
qmake
make
بعد فایل اجرایی رو تو فولدر bin میبینید.
یه چند تا مشکل رفع شد (دوستان لطف کردن و مشکلات رو گفتن - ممنون ) دوباره آپدیتش کردم فقط اینکه qjson هم اومد جزو dependency هاش. هر کی ایده داره خوشحال میشم بشنوم.