مجموع آرای اعضا: 2
0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینترنت شما وصل نیست باید آنرو وصل کنید
نقلقول از: هومان در 20 اردیبهشت 1398، 02:01 بظاینترنت شما وصل نیست باید آنرو وصل کنیدسلام دوست عزیز مرسی که وقت گذاشتی و جواب دادی ولی اینترنتم وصله
دانلود ناموفق :اتصال اینترنت را وصل کنید
سلام من تقریبا تو دنیای لینوکس مبتدیم و اوبونتو ۱۷.۰۴ رو نصب کردم وقتی میخام اوبونتو رو آبدیت کنم با ارور failled download check your connection ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی
نسخه 17.04 خیلی قدیمیه و منسوخ شدست و دیگه پشتییانی نمیشه دوست عزیز.از اخرین نسخه یعنی 19.04 یا نسخه lts 18.04.2 استفاده کنید.
سلام ببخشید میشه اینو به ۱۹.۰۴ ابدیت کرد
نقلقول از: gnulover در 20 اردیبهشت 1398، 03:43 بظسلام ببخشید میشه اینو به ۱۹.۰۴ ابدیت کردنه، وقتی چرخه حیات یک انتشار تمام میشود دیگر مخزنی برای آن فعال نیست که بتوان آپدیت کرد. (اگر اشتباه نکنم!)کلاً حتی اگر هم ممکن بود، برای شما بهتر است به جای آپگرید از یک انتشار ماله 2 سال قبل، آخرین نسخه اوبونتو را دانلود و از اول نصب کنید.
نقلقول از: فرهاد محمدی مجد در 20 اردیبهشت 1398، 04:42 بظنقلقول از: gnulover در 20 اردیبهشت 1398، 03:43 بظسلام ببخشید میشه اینو به ۱۹.۰۴ ابدیت کردنه، وقتی چرخه حیات یک انتشار تمام میشود دیگر مخزنی برای آن فعال نیست که بتوان آپدیت کرد. (اگر اشتباه نکنم!)کلاً حتی اگر هم ممکن بود، برای شما بهتر است به جای آپگرید از یک انتشار ماله 2 سال قبل، آخرین نسخه اوبونتو را دانلود و از اول نصب کنید.ممنون از جوابتون راستی یه ارور دیگه ای که میده اینه error repository information یعنی چی
نقلقول از: gnulover در 20 اردیبهشت 1398، 04:58 بظنقلقول از: فرهاد محمدی مجد در 20 اردیبهشت 1398، 04:42 بظنقلقول از: gnulover در 20 اردیبهشت 1398، 03:43 بظسلام ببخشید میشه اینو به ۱۹.۰۴ ابدیت کردنه، وقتی چرخه حیات یک انتشار تمام میشود دیگر مخزنی برای آن فعال نیست که بتوان آپدیت کرد. (اگر اشتباه نکنم!)کلاً حتی اگر هم ممکن بود، برای شما بهتر است به جای آپگرید از یک انتشار ماله 2 سال قبل، آخرین نسخه اوبونتو را دانلود و از اول نصب کنید.ممنون از جوابتون راستی یه ارور دیگه ای که میده اینه error repository information یعنی چییعنی نمیتونه به مخزن وصل بشه و اطلاعاتشو بگیره. این به خاطر همون منقضی شدنه به احتمال زیاد.
من نظرم اینه که به جای اینکارها، اوبونتو ۱۸.۰۴ رو دانلود کن و از اول نصب کن، اینجوری مشکلاتش کمتره. در هر صورت تصمیم با خودته.