انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا مرا راهنمایی کنید  (دفعات بازدید: 5503 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: لطفا مرا راهنمایی کنید
« پاسخ #15 : 30 امرداد 1389، 02:59 ب‌ظ »

بعد اگه شرکتا 128 تا بیشتر نمیدن پس شبدیز و این شرکتی من گفتم نوشتن 512 حقیقت نداره

چرا ، همه شرکت ها ۵۱۲ و ۱ مگ هم میدن اما به کاربر خونگی نه ، گرچه اکثرا با ارائه کارت دانشجویی یا نامه از دانشگاه یا موسسات فرهنگی و گاهی اوقات بدون دادن هیچ مدرکی کاربرای خونگی هم میتونند سرعت های بالاتر رو بگیرند
البته همونطور که دوستان گفتند ۱۲۸ شرکتهای نداگستر صبا و شاتل معمولا عملا سرعت های بالاتری رو میدن ، مثلا من خودم ۱۲۸ نداگستر رو دارم سرعت دانلودم ۶۰-۷۰ هست و با دانلود منیجر ۱۱۰-۱۲۰ که سرعت دانلود با دانلود منیجرم معادل اینترنت ۱ مگ هست

حالا بریم سراغ مشکل فعلی شما: شما برا اینکه بفهمی مودمت رو اوبونتو شناخته یا نه دستور زیر رو تو ترمینال بزن
wvdialconf /etc/wvdial.conf
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 03:02 ب‌ظ توسط sunpda »

آفلاین SA_ZA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #16 : 30 امرداد 1389، 05:10 ب‌ظ »
سلام عزیزان
ممنون از راهنماییتون
نظرتون در مورد شبدیز چطوره
نقل‌قول
مودم هم TP-Link TD8811 بگیر که قیمتش خیلی خیلی مناسبه
مودم های d-link چطورند قیمتش خیلی با این فرق نداشت اترنت و یو اس بی رو هم با هم داشت
ممنون
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1389، 05:18 ب‌ظ توسط SA_ZA »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #17 : 30 امرداد 1389، 09:06 ب‌ظ »
سلام عزیزان
ممنون از راهنماییتون
نقل‌قول
مودم های d-link چطورند قیمتش خیلی با این فرق نداشت اترنت و یو اس بی رو هم با هم داشت
ممنون
شاید خوب باشه ولی من باهاشون دشمن خونیم
اصلا طرف D-Link نرو ( نظر من )
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #18 : 30 امرداد 1389، 11:56 ب‌ظ »
سلام عزیزان
ممنون از راهنماییتون
نقل‌قول
ممنون
شاید خوب باشه ولی من باهاشون دشمن خونیم
اصلا طرف D-Link نرو ( نظر من )
چرا باهاش دشمني :)؟
تو ويكي كه نوشته بود خيلي خوبه!

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #19 : 31 امرداد 1389، 12:01 ق‌ظ »
نقل‌قول
البته همونطور که دوستان گفتند ۱۲۸ شرکتهای نداگستر صبا و شاتل معمولا عملا سرعت های بالاتری رو میدن ، مثلا من خودم ۱۲۸ نداگستر رو دارم سرعت دانلودم ۶۰-۷۰ هست و با دانلود منیجر ۱۱۰-۱۲۰ که سرعت دانلود با دانلود منیجرم معادل اینترنت ۱ مگ هست
منم صبا نت (ندا گستر) دارم. سرعتش با توجه به سرويسي كه ميدن واقعا خوبه. منم 128 دارم ولي با 60-70 دانلود مي كنم (البته اميدوارم خبردار نشن و كمش نكنن ;D)
ولي پشتيباني شركت اصليش در حد صفره. اصلا كسي نيست بهت جواب بده. اگه خواستي ازش بگيري بايد از يكي از شركت هاي زيرمجموعش بگيري كه پشتيباني رو اونا انجام بدن

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #20 : 31 امرداد 1389، 02:30 ق‌ظ »
منم صبا نت (ندا گستر) دارم. سرعتش با توجه به سرويسي كه ميدن واقعا خوبه. منم 128 دارم ولي با 60-70 دانلود مي كنم (البته اميدوارم خبردار نشن و كمش نكنن ;D)
ولي پشتيباني شركت اصليش در حد صفره. اصلا كسي نيست بهت جواب بده. اگه خواستي ازش بگيري بايد از يكي از شركت هاي زيرمجموعش بگيري كه پشتيباني رو اونا انجام بدن
درسته پشتیبانی صبا خوب نیست و البته یه مشکل دیگه هم باهاش دارم و اون دانلود شبانه‌ش هست چون واقعا سرعتش افتضاح است من همونطور که گفتم من روز با سرعت ۱۱۰ دانلود میکنم اما شب ها حیلی مواقع ۲-۳ هست و بعضب مواقع حتی زیر یک و صفر ، از لینکهای غیر مستقیم که اصلا نمیشه دانلود کرد ، فقط لینک مستقیم رو باید بهش بدی صبح ببینی چقدر دانلود شده