اینجور که فهمیدم قلمهای وزیر و … هم دارند بهروز میشند.
بله درسته، و من موقع ساخت الگوها آخرین نسخهای رو که بود به کار بردم. ولی احتمالاً از اون موقع تا حالا صابر راستیکردار نسخههای تازهتری هم منتشر کرده باشه. شایسته است که با انتشار هر نسخهٔ تازه از الگوها، قلمها هم بهروز بشن.
الآن توی سیستم خودتون دارید کار میکنید یا یهجای گروهی مثل گیتهاب و …، سایت رسمی لیبرهآفیس امکان کار گروهی داره؟ (البته من سواد این چیزا ندارم، فقط پرسیدم شاید بهدرد بخوره).
نه فرایند توسعه روی هیچ جای عمومیای نیست و فقط روی سیستم خودم کار میکنم. متأسفانه پروندههای لیبرهآفیس مثل کد معمولی نیستند و به همین دلیل نمیشه به طور معنیداری براشون سیستمهای مدیریت نسخهها مثل گیت و... رو به کار برد. خیلی فکر کردم که چه کار میشه کرد که فرایند توسعه شفاف باشه که دیگران هم بتونند الگوها رو همون جوری که من ساختم بسازند؛ بهترین چیزی که به فکرم رسید اینه که روی سایت گذاشتم:
روش ساخت الگوها. در اون صفحه تکتک مراحلی رو که برای ساخت الگوها انجام دادم با بیشترین جزئیات ممکن توش نوشتم. میدونم ایدهآل نیست. اگر راه عملی بهتری به ذهنتون میرسه ممنون میشم بهم بگید.
و گفتید فعلاً چیزی منتشر نکنیم، چشم! هروقت صلاح دیدید جاهای دیگه هم بارگذاری و معرفی کنید تا پخش بشه.
بازم ممنون.
الان بهترین کمکی که به این پروژه میتونید بکنید اینه که خودتون امتحانش کنید. الگوها رو بردارید و سعی کنید یک سند پیچیده با بخش و زیربخش و پانویس و شکل و فهرست شمارهدار و شمارهٔ صفحه و... باهاش بنویسید. ببینید کجا خروجی اشتباهی چپبهراست میشه یا رقمها لاتین میشن یا حاشیهها اشتباه میشه و از این قبیل.
من از شما و نظرتون ممنونم