انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند مشکل !!  (دفعات بازدید: 2070 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
چند مشکل !!
« : 28 امرداد 1389، 11:52 ق‌ظ »
سلام

من در استفاده از اوبونتو چند مشکل دارم!

۱- من dvd های مخازن رو نتونستم از طریق software sources نصب کنم به همین دلیل مجبور شدم با دستور sudo apt-cdrom add اونها رو add کنم. وقتی روی کلید ADD CD-ROM در سر برگ other software کلیک میکنم میگه یه دیسک در درایو وارد کنید cd رو که میزام ارور زیر رو بر میگردونه که نشانه عدم mount شدن دیسکه !

Error scanning the CD
E:Failed to mount the cdrom
۱−۱چرا در ترمینال راحت add میشه اما در رابط گرافیکی این مشکل پیش میاد ؟
۱−۲من در ریشه یه دایرکتوری به نام cdrom دارم که هیچ وقت اطلاعات cd توش mount نمیشن در عوض از سیستم برای mount از مسیر media/apt استفاده میکنه ؛

۲- من dvd های مخازن رو از طریق خط فرمان mount کردم اما وقتی میخوام برنامه ها رو نصب کنم در مرحله اول

Please insert the above CD/DVD into the drive '/cdrom/' to install software packages from the medium
که میگه مثلا فلان dvd رو وارد کن وقتی وارد میکنم در بین کار Failed میشه در قسمت ارور هم اعلام میکنه نتونسته از فلان دیسک فلان بسته رو دریافت کنه در حالی که بقیه دیسک ها رو از من نمیخواد تا وارد کنم !!
مثلا من خواستم برنامه wxFormbuilder رو نصب کنم ؛ از من خواست که :

CD/DVD '1' is required

Please insert the above CD/DVD into the drive '/cdrom/' to install software packages from the medium.
من هم dvd1 رو وارد کردم و کلید continue رو زدم اما تو نیمه راه این ارور رو داد :
Failed to download package files
Check your Internet connection.

details
Failed to fetch cdrom:[ubuntu-repository-10.04-i386-2010-05-04-dvd4]/pool/universe/w/wxwidgets2.8/libwxgtk2.8-0_2.8.10.1-0ubuntu1_i386.deb Wrong CD-ROM
Failed to fetch cdrom:[ubuntu-repository-10.04-i386-2010-05-04-dvd1]/pool/universe/w/wxformbuilder/wxformbuilder_3.1.59-0ubuntu1_i386.deb Wrong CD-ROM

این مشکل از کجاست ؟!

۳- برنامه هایی که نصب میکنم معلوم نیست در کجا قرار میگیرن ؛ برای فراخونی کردنشون باید از چه مسیری اقدام کرد ؟

۴- در ایجاد مخازن محلی چرا باید آخر مسیری که در فایل sources.list قرار میدیم /. باشه ؟

ممنون میشم جوابم رو بدید
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1389، 02:02 ب‌ظ توسط soso »

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: چند مشکل !!
« پاسخ #1 : 28 امرداد 1389، 09:38 ب‌ظ »
کسی نمیخواد به من جواب بده ؟!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #2 : 28 امرداد 1389، 10:08 ب‌ظ »
کسی نمیخواد به من جواب بده ؟!
دوست عزیز کمی صبر داشته باش  :)

نقل‌قول
۳- برنامه هایی که نصب میکنم معلوم نیست در کجا قرار میگیرن ؛ برای فراخونی کردنشون باید از چه مسیری اقدام کرد ؟
تو نرم افزار Synaptic Package Manager اول دنبال برنامه جستجو کن بعد که پیداش کردی روش کلیک راست کن. اونجا تو قسمت Propertise نوشته همه فایل های برنامه چی هستن و تک تکشون کجا کپی شدن. فایل های اجرایی برنامه اکثرا تو شاخه هایی هستن که به bin/ ختم میشن. اگه اسم اون فایل رو که تو اون شاخه قرار داره تو ترمینال تایپ کنی (با رعایت حروف بزرگ و کوچک) برنامه اجرا میشه.

نقل‌قول
۴- در ایجاد مخازن محلی چرا باید آخر مسیری که در فایل sources.list قرار میدیم /. باشه ؟
/. یعنی شاخه جاری (پوشه جاری) . مثلا فرض کن دستوری رو می خوای تو ترمینال بزنی که فایل اجرایی فراخوانی بشه. برای این کار به اول اسم برنامه /. رو اضافه میکنی و با این کار به ترمینال میگی که برای پیدا کردن فایل تو همون پوشه ای که ترمینال قرار داره بگرد و بعد اجراش کن.

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1389، 11:43 ق‌ظ »
از این که جوابم رو دادید تشکر میکنم

اما هنوز مساله عدم نصب صحیح از طریق محیط گرافیکی بدون پاسخ باقی مونده ! ممنون میشم اگر به این مشکل هم رسیدگی کنید

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #4 : 29 امرداد 1389، 11:54 ق‌ظ »
از این که جوابم رو دادید تشکر میکنم

اما هنوز مساله عدم نصب صحیح از طریق محیط گرافیکی بدون پاسخ باقی مونده ! ممنون میشم اگر به این مشکل هم رسیدگی کنید
برای اینکه زودتر به جواب برسی باید هر سوال رو تو یه تاپیک جدا با یک عنوان مناسب مطرح کنی. اینجوری زودتر به جواب میرسی. الان کسایی که با نصب برنامه و مشکلات استفاده از مخازن آشنا هستن نمی دونن که تو این تاپیک کسی با این موضوع سوال داره. پیشنهاد میکنم یه تاپیک با عنوان «خطا هنگام استفاده کردن از dvd مخازن» درست کنی و اونجا مشکلت رو شرح بدی

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 امرداد 1389، 04:22 ب‌ظ »
ممنون
انجام شد