انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر Display scale متناسب با صفحه نمایش لپ تاپ های HiDPI در ابونتو/گنو ۱۹.۰۴  (دفعات بازدید: 924 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arefpi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام رزولیشن صفحه نمایش لپ تاپ من 1800&3200 13 اینچ هست. مقیاس 2x کوچیکه و 3x هم بزرگه. 2.5x باشه عالیه. از fractional scale استفاده کردم ولی اون هم مقیاس های ریز زیر 2x رو میده. GUI های دیگه مثل kde plasma یا unity desktop رو هم امتحان کردم هر کدوم مشکل های خودشون و دارن. کسی راهکاری واسش داره ؟ 
اوبونتو/گنو 19.04

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
سلام رزولیشن صفحه نمایش لپ تاپ من 1800&3200 13 اینچ هست. مقیاس 2x کوچیکه و 3x هم بزرگه. 2.5x باشه عالیه. از fractional scale استفاده کردم ولی اون هم مقیاس های ریز زیر 2x رو میده. GUI های دیگه مثل kde plasma یا unity desktop رو هم امتحان کردم هر کدوم مشکل های خودشون و دارن. کسی راهکاری واسش داره ؟ 
اوبونتو/گنو 19.04
یعنی چی؟ لطفا توضیح کامل و واضح دهید.

1.مطمئن هستید که دستورالعمل لینک زیر را انجام داده‌اید؟

https://news.softpedia.com/news/gnome-3-32-desktop-environment-to-feature-fractional-scaling-on-wayland-525224.shtml

مقیاس‌پذیری اعشاری فقط روی نشست Wayland کار می‌کند.

اگر جواب بله است، این یعنی در حال حاضر گنوم از مقیاس‌پذیری اعشاری بالاتر از مقدار 2 پشتیبانی نمی‌کند.

2. بهتر است رزولوشن را روی FullHD قرار دهید.

3. افزایش DPI فونت کمی کمک می‌کند.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین arefpi

• Newbie
  • *
دستورات fractional scaling رو کامل انجام دادم اما همونطور که شما هم گفتین مثل اینکه در حال حاضر از مقیاس پذیری ریز بالای ۲ پشتیبانی نمیکنه(مقایس ۳ رو دارم ولی خب خیلی بزرگ میشه)
راهکار بالا بردن font DPI خوب جواب داد تقریبا بهتر از پایین اوردن resolution که باعث تار شدن میشه. متشکرم از راهنماییتون  ):P

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
دستورات fractional scaling رو کامل انجام دادم اما همونطور که شما هم گفتین مثل اینکه در حال حاضر از مقیاس پذیری ریز بالای ۲ پشتیبانی نمیکنه(مقایس ۳ رو دارم ولی خب خیلی بزرگ میشه)
راهکار بالا بردن font DPI خوب جواب داد تقریبا بهتر از پایین اوردن resolution که باعث تار شدن میشه. متشکرم از راهنماییتون  ):P
نمیدونم مردم ما مشکلشون چیه :) :) :) :) :)
هر چی بزرگتر بهتر من باشم تا آخر میبرمش ;D یعنی آخرین رزولوشنی که ساپورت میکنه ::) ::) ::)

آفلاین arefpi

• Newbie
  • *
رزولیشن بالاتر == کوچک تر شدن عناصر گرافیکی!  ;)

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
رزولیشن بالاتر == کوچک تر شدن عناصر گرافیکی!  ;)
یه آدم حرفی ای هیچ مشکلی با کوچیک تر شدن نداره :) :) :) :)

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
یه آدم حرفی ای هیچ مشکلی با کوچیک تر شدن نداره :) :) :) :)
:|
این حرف از کجا اومده؟؟؟

توی صفحه نمایش‌های کوچیک بالا بردن رزولوشن می‌تونه برای خیلی‌ها اذیت کننده باشه.
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
@arefpi
۱۶۰۰*۹۰۰ یا بالاتر (۱۹۲۰*۱۰۸۰) روی ۱۳ اینچ تار می‌شه؟! انقدر محسوسه؟!!
با تغییر font dpi به مشکل نمی‌خوری؟ فکر کنم گزینه‌های طولانی ناقص نشون داده بشند.
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1398، 08:42 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
@arefpi
با تغییر font dpi به مشکل نمی‌خوری؟ فکر کنم گزینه‌های طولانی ناقص نشون داده بشند.

نقل‌قول
رزولیشن صفحه نمایش لپ تاپ من 1800&3200 13 اینچ هست

احتمال زیاد چون رزولوشن نمایشگر زیادی بالاست، تنظیم روی FHD تصویر را تار می‌کنه، هرچند مطمئن نیستم، به کیفیت خود نمایشگر هم مربوط میشه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین arefpi

• Newbie
  • *
@arefpi

اره نسبت به اخرین مقدار رزولیشن، این مقدار تارو پیکسلی میشه و خیلی به چشم میاد و خب سخته راضی شدن به این کیفیت!!! الان با مقیاس 200 و اندازه فونت 1.5 خوبه فقط از نشون ندادن گزینه های طولانی که گفتین به فایل های روی دسکتاپ برخوردم که 10 11 کارکتر ازشون نشون میده و یه جورایی زیاد مهم نیست خیلی واجب بود rename میکنم. تو بخش های دیگه فعلا مشکلی نداشتم!