انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باتری لب تاب(حل شد)  (دفعات بازدید: 867 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
باتری لب تاب(حل شد)
« : 09 تیر 1398، 06:41 ب‌ظ »
باسلام

من از باتری لب تاب خیلی خیلی کم استفاده میکنم در ۱ماه بزور ۱روز کامل استفاده کنم.
این و میدونم که باتریها هوشمند هستند و بعد شارژکامل ارتباط قطع میشه...تو سایتهای مختلف خوندم
ولی تجربه من این بوده بخاطر دايم به برق بودن تاحالا ۲ تا باتری خراب کردم.(برا لب تاب قبلی)
بخاطر همین میخوام باتری از لب تاب جدا کنم و هر از گاهی که احتیاج دارم استفاده کنم.اینترنت سرچ
کردم تو سایتهای مختلف گفته بودند باید بین ۴۰ تا ۴۵ درصدباطری شارژ داشته باشه.من این کارو کردم بعد از ۱ماه
وقتی باتری گذاشتم فقط ۳ درصد خالی شده بود از ۴۵ به ۴۲ درصد.
دوستان اهل فن راهنمایی کنید اگه مثلا ۱۰۰درصد یا ۹۵ درصد باشه مشکلی پیش میاد؟

بادرنظز گرفتن اینکه از باتری کم استفاده میکنم.به طور کلی کار درست چیه؟
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1398، 10:32 ب‌ظ توسط goloshon »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : باتری لب تاب
« پاسخ #1 : 09 تیر 1398، 06:49 ب‌ظ »
به طور کلی قاعده‌ش اینه که وقتی برق هست، باید از برق استفاده کنی و وقتی برق نیست، از باتری
لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌شون جدا می‌شه، طبق قاعدهٔ بالا باید باشن. و در زمان استفاده از برق، باتری جدا شده باشه.
ولی لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌شون سرخود هست، دیگه این مشکلات رو ندارن.
من خودم 96 لپ‌تاپ خریدم. همیشه هم شارژش 100درصد هست و از برق استفاده می‌کنم. چون باتریش قابل جدا کردن نیست.
و طی این مدت هم مشکلی ندیدم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین rashedheydari1212

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
« پاسخ #2 : 09 تیر 1398، 08:42 ب‌ظ »
به طور کلی قاعده‌ش اینه که وقتی برق هست، باید از برق استفاده کنی و وقتی برق نیست، از باتری
لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌شون جدا می‌شه، طبق قاعدهٔ بالا باید باشن. و در زمان استفاده از برق، باتری جدا شده باشه.
ولی لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌شون سرخود هست، دیگه این مشکلات رو ندارن.
من خودم 96 لپ‌تاپ خریدم. همیشه هم شارژش 100درصد هست و از برق استفاده می‌کنم. چون باتریش قابل جدا کردن نیست.
و طی این مدت هم مشکلی ندیدم.
اما اینو باید بدونی که برور زمار مشکل برات پیش میاد

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #3 : 09 تیر 1398، 08:47 ب‌ظ »
....
من لپ تاپ ندارم ولی چند ماه قبل همین موضوع برام سوال بود و تحقیق که کردم همین توصیه‌ها بود. نه فقط لپ تاپ بلکه هر دستگاهی که می‌تونه مستقیم از برق استفاده کنه و باتریش *جداشونده* است بهتره که هنگام دسترسی به برق، باتریش را جدا کرد.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 تیر 1398، 08:49 ب‌ظ »
اما اینو باید بدونی که برور زمار مشکل برات پیش میاد
نمی‌آد.  :)
باتری‌های نسل جدید روی لپ‌تاپ‌هایی که باتری‌شون جدا نمی‌شه، مشکلات باتری‌های قدیمی رو ندارن.
وقتی شارژ باتری 100درصد باشه، دیگه برق واردش نمی‌شه. انگار که خاموشه کلا و لپ‌تاپ فقط از AC استفاده می‌کنه.

من لپ تاپ ندارم ولی چند ماه قبل همین موضوع برام سوال بود و تحقیق که کردم همین توصیه‌ها بود. نه فقط لپ تاپ بلکه هر دستگاهی که می‌تونه مستقیم از برق استفاده کنه و باتریش *جداشونده* است بهتره که هنگام دسترسی به برق، باتریش را جدا کرد.
آره اگه باتری یه دستگاه قابل جدا شدن باشه، حتماً باید موقع استفاده از AC اون رو درآورد. کلاً یا باتری، یا AC. با هم، باتری رو خراب می‌کنه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین bed123derkelo

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 658
« پاسخ #5 : 10 تیر 1398، 10:46 ب‌ظ »
باسلام
ممنون از دوستان.
خوب جواب اول رو گرفتم ولی اینکه باتری ۱۰۰ درصدفول شارژ باشه یا کمتر از نصف مثلا ۴۵ درصد چی؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 تیر 1398، 10:49 ب‌ظ »
ببین قاعده‌ کلی اینه:
اگه باتری جداشونده داری، بذار 100بشه. درش بیار. وقتی برق هست، بدون باتری کار کن. وقتی برق رفت، باتری رو بذار. و هر زمان که دسترسی به برق داشتی، خاموش کن. بذار شارژ بشه تا 100درصد. دوباره در بیار بذار کنار و بدون باتری ازش استفاده کن.